|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:55 am
Kiray BeeWolf_san ty nie wiesz ale Omi przeczytała karzdy post na pogg wiec, wiesz. RISPECT... popieram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:55 am
Kiray BeeWolf_san ty nie wiesz ale Omi przeczytała karzdy post na pogg wiec, wiesz. RISPECT... wyobraź sobie nie ma cie 2 tygodnie i czytasz 250 stron bełkotu naszego. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:56 am
Kiray nie przesadzajmy... a co do PMow to wspolczuje...nei wiem czy by mi sie chcialo czytac takie zalosne pm ze skargami i zalami ze komus nie zwrocilem uwagi bo cos tam zrobil... nawet sobie nie wyobrazasz jak dziwne dostaje "donosy" w PMach sweatdrop Pomyslowosc ludzka nie zna granic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiray nie przesadzajmy... a co do PMow to wspolczuje...nei wiem czy by mi sie chcialo czytac takie zalosne pm ze skargami i zalami ze komus nie zwrocilem uwagi bo cos tam zrobil... nawet sobie nie wyobrazasz jak dziwne dostaje "donosy" w PMach sweatdrop Pomyslowosc ludzka nie zna granic... podasz cos na przyklad? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:58 am
BeeWolf_san ty nie wiesz ale Omi przeczytała karzdy post na pogg wiec, wiesz. Nie przesadzajmy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:59 am
Omega Sun BeeWolf_san ty nie wiesz ale Omi przeczytała karzdy post na pogg wiec, wiesz. Nie przesadzajmy... no nie wcale jak cie nie ma dłurzej to pierwsze cor obisz to czytasz wszystko przynajmniej na głownym topiku :] mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:03 am
EvilYuki podasz cos na przyklad? mrgreen ze ktos kogos chcial obrazic, ze w wypowiedzi na pewno jest jakis obrazliwy podtekst; ze X jest szowinista, albo rasista; zeby zbanowac kogostam bo nadawca PMa tej osoby nie lubi itd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:04 am
BeeWolf_san no nie wcale jak cie nie ma dłurzej to pierwsze cor obisz to czytasz wszystko przynajmniej na głownym topiku :] mrgreen nie czytam wszystkiego, tylko przegladam co sie dzialo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:05 am
Omega Sun BeeWolf_san no nie wcale jak cie nie ma dłurzej to pierwsze cor obisz to czytasz wszystko przynajmniej na głownym topiku :] mrgreen nie czytam wszystkiego, tylko przegladam co sie dzialo wink czyli czytasz. mrgreen niewstydz sie swojego szalenstwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:07 am
Omega Sun EvilYuki podasz cos na przyklad? mrgreen ze ktos kogos chcial obrazic, ze w wypowiedzi na pewno jest jakis obrazliwy podtekst; ze X jest szowinista, albo rasista; zeby zbanowac kogostam bo nadawca PMa tej osoby nie lubi itd... zbanujcie Danthesa, on mi brzydzkie rzeczy przeslal... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|