|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:24 am
*wyłania się z dziury w podłodze, którą wybił włazem od bunkra* wołałeś mnie, Krewniak? kto, kurwa, położył parkiet na włazie? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:30 am
ale ja dzisiaj padniety jestem...i jeszcze tak pizdzi na dworzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:32 am
Kiray ale ja dzisiaj padniety jestem...i jeszcze tak pizdzi na dworzu a mnie młodość grzeje... idę na streching, będę wieczorem... HAIL!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:35 am
Kiray ale ja dzisiaj padniety jestem...i jeszcze tak pizdzi na dworzu a z mojej meliny wlasnie wyszedl ksiadz... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:40 am
MarianKanapowiec kto, kurwa, położył parkiet na włazie? scream prosilabym o nie rzucanie miesem w topiku glownym ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:41 am
Omi jedno slowo na k to nie rzucanie miesem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:43 am
Kiray Omi jedno slowo na k to nie rzucanie miesem wiem wiem, ale on tak w prawie kazdej chmurce cos dorzuci. A potem dostaje PMy, ze innym zwracam uwage na jakies drobiazgi a jemu nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:46 am
Omega Sun MarianKanapowiec kto, kurwa, położył parkiet na włazie? scream prosilabym o nie rzucanie miesem w topiku glownym ninja ale on przekilna a nie rzuca miesem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:47 am
Omega Sun Kiray Omi jedno slowo na k to nie rzucanie miesem wiem wiem, ale on tak w prawie kazdej chmurce cos dorzuci. A potem dostaje PMy, ze innym zwracam uwage na jakies drobiazgi a jemu nie. nie przesadzajmy... a co do PMow to wspolczuje...nei wiem czy by mi sie chcialo czytac takie zalosne pm ze skargami i zalami ze komus nie zwrocilem uwagi bo cos tam zrobil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:50 am
Kiray Omega Sun Kiray Omi jedno slowo na k to nie rzucanie miesem wiem wiem, ale on tak w prawie kazdej chmurce cos dorzuci. A potem dostaje PMy, ze innym zwracam uwage na jakies drobiazgi a jemu nie. nie przesadzajmy... a co do PMow to wspolczuje...nei wiem czy by mi sie chcialo czytac takie zalosne pm ze skargami i zalami ze komus nie zwrocilem uwagi bo cos tam zrobil... ty nie wiesz ale Omi przeczytała karzdy post na pogg wiec, wiesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:51 am
Kiray Omega Sun Kiray Omi jedno slowo na k to nie rzucanie miesem wiem wiem, ale on tak w prawie kazdej chmurce cos dorzuci. A potem dostaje PMy, ze innym zwracam uwage na jakies drobiazgi a jemu nie. nie przesadzajmy... a co do PMow to wspolczuje...nei wiem czy by mi sie chcialo czytac takie zalosne pm ze skargami i zalami ze komus nie zwrocilem uwagi bo cos tam zrobil... takie zycie moda... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:53 am
BeeWolf_san ty nie wiesz ale Omi przeczytała karzdy post na pogg wiec, wiesz. RISPECT...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|