|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:52 pm
MarianKanapowiec BeeWolf_san Delein Z kazdym dniem mam coraz bardziej dosc realiow, poczawszy od ludzi, skonczywszy na technice. Czuje w moczu, ze Dzika mnie nie lubi... śliczny? ty nie człowiek, a to co czujesz w moczu to piwo które wyżłopałeś no wlanisnie ja juz maszyna ... bio maszyna ... ona mnie niecierpi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:52 pm
Delein Dobra, ide spac, przede mna ciezki dzien...dobrze, ze ostatni zajety nauka w tym tygodniu... Dobranoc... *puff* *znika* zegnamy zielona pania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:53 pm
BeeWolf_san roman_zbawicieL wiecie jak przestawic opcje kodowania znakow w firefoxie bo jak daje na unicode dto spowrotem sie zmienia na zachodni za kazdym razem jak odswieze strone albo cos klikne :/ widok/Kodowanie/unicode "UTF-8" w tym problem ze tak robie, ale za kazdym razem jak odswiezam gaje albo w cos klikam to mi sie przestawia samo z powrotem na zahcodni...-.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:57 pm
roman_zbawicieL BeeWolf_san roman_zbawicieL wiecie jak przestawic opcje kodowania znakow w firefoxie bo jak daje na unicode dto spowrotem sie zmienia na zachodni za kazdym razem jak odswieze strone albo cos klikne :/ widok/Kodowanie/unicode "UTF-8" w tym problem ze tak robie, ale za kazdym razem jak odswiezam gaje albo w cos klikam to mi sie przestawia samo z powrotem na zahcodni...-.- To dostosuj liste, i zostaw tylko ucicode ale nie gwarantuje ze bedzie działao, bo fire fox to tez uj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:01 pm
zrobilem tak i zachodni sam dodaje sie na liste.... -.- wogole chyba sie przezuce na co innego bo np lista zakladake mi siej uz 2 razy sama skasowala i podobne bledy :/ opera jest darmowa i jest tam opcja tych paneli zebym nei musial otwierac 15 okienek ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:04 pm
roman_zbawicieL zrobilem tak i zachodni sam dodaje sie na liste.... -.- wogole chyba sie przezuce na co innego bo np lista zakladake mi siej uz 2 razy sama skasowala i podobne bledy :/ opera jest darmowa i jest tam opcja tych paneli zebym nei musial otwierac 15 okienek ? 3nodding takw operze masz jedno okienko w ktorym otwierasz nowe karty poprostu 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:08 pm
ale kazdy wie jak ie jest profesjonalny i jak wcale nie zadnych bledow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:11 pm
roman_zbawicieL aj mi chodzi tylko o to zeby byly jakies patche na fujniutki panel u gory z wszystkimi zakładkami i z panelami, żebym m�gł sobie po 10 stron w jednym okienku otworzyć :> http://i23.photobucket.com/albums/b353/twisted_only_one/kil.jpg takie cos ci chodzi? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:19 pm
Twisted_Exile roman_zbawicieL aj mi chodzi tylko o to zeby byly jakies patche na fujniutki panel u gory z wszystkimi zakładkami i z panelami, żebym m�gł sobie po 10 stron w jednym okienku otworzyć :> http://i23.photobucket.com/albums/b353/twisted_only_one/kil.jpg takie cos ci chodzi? twisted taaak 3nodding 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:19 pm
BeeWolf_san roman_zbawicieL ale kazdy wie jak ie jest profesjonalny i jak wcale nie zadnych bledow... tia i dlatego nadal urzywa go ponad 70% internautów. idąc tym tropem łyknę jakiś film i wypierdalam w kimę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:21 pm
roman_zbawicieL Twisted_Exile roman_zbawicieL aj mi chodzi tylko o to zeby byly jakies patche na fujniutki panel u gory z wszystkimi zakładkami i z panelami, żebym m�gł sobie po 10 stron w jednym okienku otworzyć :> http://i23.photobucket.com/albums/b353/twisted_only_one/kil.jpg takie cos ci chodzi? twisted taaak 3nodding 3nodding xd to opera albo nakkladki do IE twisted nie wiem jak jest z firefoxem xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|