|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:38 pm
Dobra, ide spac, przede mna ciezki dzien...dobrze, ze ostatni zajety nauka w tym tygodniu... Dobranoc... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:39 pm
Mr. Smokey Sayokun dobra ja sobie juz pujde do zobaczenia Cya. Ja jak se dalej tak odpuszcze nauke to skoncze w irlandii na czarno jako fizyczny na emigracji zarobkowej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:40 pm
Delein wyobraz sobie, ze jest vice versa...ty dla niego tez jestes nikim...skoro ty tez nie maz dla niego zadnego szacunku, to chyba wszystko jest jasne, nie? W kazdym razie wszyscy sa szczesliwi. tak, tak, wiem, jestem dla niego śmieciem, debilem [znaczenia tego słowa nawet nie znał ale przecież to nieistotne, obrażając ludzi nie trzeba rozumieć słów użytych] i prostakiem... tylko skoro jestem tak nic nie warty to po jaki chuj wypowiadał się na temat mój i mojej rodziny? najwyraźniej próbował mi coś przekazać nie rozumiejąc, że jego osoba nie ma wystarczającej siły przebicia... nie zaprzeczam, człowiekiem może być oczytanym i w wiedzę bogatym... ale mądrością się nie wykazał... tym bardziej, że nie potrafił dogadać się z osobą o ponadprzeciętnej inteligencji czyli taką z którą nie jest trudno nawiązać dyskusję jeśli się ma coś do powiedzenia... a tym bardziej, że dał się sprowokować jak szczeniak... wyciągniesz człowieka ze wsi, ale wsi z człowieka nigdy... wybacz z pewnością wiele tracę z powodu jego niechęci do mnie... tak, to niepowetowana strata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:41 pm
Delein Dobra, ide spac, przede mna ciezki dzien...dobrze, ze ostatni zajety nauka w tym tygodniu... Dobranoc... *puff* *znika* Śpij dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:42 pm
Mr. Smokey YYY. Okej Marian przekonałeś mnie. To kiedy jedziemy ?? 3nodding jak tylko śkończę szkołę, odbębnię z.s.w. i dostanę międzynarodowy certyfikat paramedyka, chcę pracować na ambulansie wojskowym, a jak się nie uda to na cywilu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:44 pm
Swoja droga to tez spadam. 3majsie sie. Narazie Marianie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Swoja droga to tez spadam. 3majsie sie. Narazie Marianie. Narazie szefie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jutro fascynujaca historia doktryn politycznych i prawnych ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:47 pm
Delein O wypraszam sobie...nigdy, na zadnym wyjezdzie, wycieczce, czy wakacjach pod zmoknietym namiotem i z zarciem w puszkach nie zatesknilam do techniki...jestem dzieckiem z innej epoki, korzystam z tego, co mam pod reka i potrafie czerpac przyjemnosc z kazdego elementu mojego otoczenia. I naprawde glownym celem mojego zycia jest oderwanie sie od tego popieprzonego swiata. Z kazdym dniem mam coraz bardziej dosc realiow, poczawszy od ludzi, skonczywszy na technice. wyjazd to nie prawdziwe życie... ja też wytrzymuję 2-3 tygodnie o samym CB i sprzęcie campingowym... ale to nie znaczy, że po powrocie do domu nie sprawdzam e-mila i nie dzwonię do swojej Kotki... minionej epoki, rozmawiasz z człowiekiem noszącym się w surdutach i wielbiącym bohemę... to nic nie zmienia, nasze życie jest zdeterminowane inaczej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:48 pm
Delein Z kazdym dniem mam coraz bardziej dosc realiow, poczawszy od ludzi, skonczywszy na technice. Czuje w moczu, ze Dzika mnie nie lubi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:48 pm
wiecie jak przestawic opcje kodowania znakow w firefoxie bo jak daje na unicode dto spowrotem sie zmienia na zachodni za kazdym razem jak odswieze strone albo cos klikne :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:49 pm
Mr. Smokey Swoja droga to tez spadam. 3majsie sie. Narazie Marianie. żegnam, Panie Smokey *kłania się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:50 pm
BeeWolf_san Delein Z kazdym dniem mam coraz bardziej dosc realiow, poczawszy od ludzi, skonczywszy na technice. Czuje w moczu, ze Dzika mnie nie lubi... śliczny? ty nie człowiek, a to co czujesz w moczu to piwo które wyżłopałeś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:51 pm
roman_zbawicieL wiecie jak przestawic opcje kodowania znakow w firefoxie bo jak daje na unicode dto spowrotem sie zmienia na zachodni za kazdym razem jak odswieze strone albo cos klikne :/ widok/Kodowanie/unicode "UTF-8"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|