Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22525 22526 22527 22528 22529 22530 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mr. Smokey

PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:17 pm

Delein
Sayokun
Delein
Sayokun

tez O_o fajnienie

Tez jestem wniebowzieta.

tia
to co mozna zrobic?
wszelkie nowe gildie, regulaminy itp zawodza
a gdzie beda dorastac nasze dzieci gonk

Moje dzieci beda dorastac bez walki o pozycje spoleczna, checi ustawiania innych po katach, ambitne, ale nie chorobliwie przejete swoimi funkcjami...jednym slowem w warunkach przyjaznych.

A tak swoją drogą to ciekawe jak to jest być synem najdzikszej z kobiet ^^. Bo corka to pewno luzy bedzie miała 3nodding
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:18 pm

Mr. Smokey
Gharra
Mr. Smokey
Gharra
eee w ten poniedzialek?

noo ^^!

i tak Rynn bedzie caly czas zajmować moje wygrzane miejsce w Twoim lozeczku to nici z polkolonii :3

No nie wiadomo wlanise. Humor ma coś zwalony strasznie, przejmuje sie szkołą, w sumie to sie jej nie dziwie, tez bym sie przejmował gdyby zalezaly od tego moje ferie. Mam nadzieje ze jak tyko skonczy sie latanie za ocenami to jej przejdzie i "bedzie caly czas zajmować Twoje wygrzane miejsce w moim lozeczku" ^^

rynn ma rozne rodzaje humoru O_o ???

del: a gdzie sie przeprowadzasz?

Sayokun

MarianKanapowiec

PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:18 pm

Delein
Moje dzieci beda dorastac bez walki o pozycje spoleczna, checi ustawiania innych po katach, ambitne, ale nie chorobliwie przejete swoimi funkcjami...jednym slowem w warunkach przyjaznych.
a moje, jeśli spotka je nieszczęście narodzin i wychowania przeze mnie, będą wychowywane w atmosferze niegodzenia się na głupotę, pustkę i nienawiści do bezczynności... a przede wszystkim będę dbał o to by nigdy nie zaznały braku dostępu do literatury, sztuki i rozwoju swoich umiejętności jaki z pewnych powodów dotknął mnie... a teraz musze wszystko nadrabiać w tempie ekspresowym co cieszy mnie, bo mogę to robić ale martwi, że tak szybko i nie zawsze w takim zakresie jak bym chciał
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:20 pm

Mr. Smokey

A tak swoją drogą to ciekawe jak to jest być synem najdzikszej z kobiet ^^. Bo corka to pewno luzy bedzie miała 3nodding

Hm mysle, ze jak dobrze pojdzie, to synem zajmie sie Adwokat ^_~

Say- w najblizszym czasieto chcialabym an studia do Lublina...a potem marzy mi sie Irlandia...

Delein

Mr. Smokey

PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:25 pm

Delein
Mr. Smokey

Say- w najblizszym czasieto chcialabym an studia do Lublina...a potem marzy mi sie Irlandia...

Irlandia fajny kraj [wg. mnie] ale zapewnoe moje wyobrazenia o irlandii jest kosmicznie inne niz jest w rzeczywistości. No i Guiness tak nie zabardzo mi podchodzi razz ^^
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:27 pm

Delein
A nie zastanawiales sie moze nad znaczeniem slowa prowokacja?

A z reszta, nie chce dyskutowac z toba na ten temat, bo to nie ma sensu. I tak wiesz swoje.
znam, powiem więcej, po raz n-ty skutecznie zastosowałem tęże w stosunku do tego typa... powinien znać swoje miejsce, jeśli nie ma szacunku dla vir superior to ponosi konsekwencje... próbował ze mną rozmawiać jak z kimś kto w jakikolwiek sposób powinien brać pod rozwagę jego opinię... a kim on niby dla mnie jest? litości, Delein

MarianKanapowiec

Delein

PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:29 pm

Mr. Smokey
Delein
Mr. Smokey

Irlandia fajny kraj [wg. mnie] ale zapewnoe moje wyobrazenia o irlandii jest kosmicznie inne niz jest w rzeczywistości. No i Guiness tak nie zabardzo mi podchodzi razz ^^

wiesz nie chodzi mi tu o system funkcjonowania Irlandii, spoleczenstwo itd...bardziej fascynuje mnie jej historia, kultura, krajobrazy i tradycje...Ja generalnie chcialabym mieszkac z daleka od ludzi, wielkich miast, wyscigu szczurow...wystarczylaby mi mala chatka z dostepem do wody, pradu, elektrycznosci, gazu, kanalizaji, sklepu...gdzies, gdzie panuje spokoj, cisza...taka mala izolacja...
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:29 pm

Mr. Smokey
Dublin jest świetny... puby, ludzie, imprezy, klimat... o tak... 'Dublin, drinking team'

MarianKanapowiec

Delein

PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:31 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:31 pm

Delein
Mr. Smokey
Delein
Mr. Smokey

wiesz nie chodzi mi tu o system funkcjonowania Irlandii, spoleczenstwo itd...bardziej fascynuje mnie jej historia, kultura, krajobrazy i tradycje...Ja generalnie chcialabym mieszkac z daleka od ludzi, wielkich miast, wyscigu szczurow...wystarczylaby mi mala chatka z dostepem do wody, pradu, elektrycznosci, gazu, kanalizaji, sklepu...gdzies, gdzie panuje spokoj, cisza...taka mala izolacja...

Wiec "czujemy" Irlandie tak samo smile

Mr. Smokey

Sayokun

PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:32 pm

dobra ja sobie juz pujde
do zobaczenia
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:33 pm

Delein
internetem, kablówką, hipermarketem w przyzwoitej odległości, dobrym dojazdem i pięknym widokiem... Delein, nie oszukujmy się, każdy z nas jest dzieckiem techniki i już przed tym nie uciekniemy...

MarianKanapowiec

Mr. Smokey

[ Message temporarily off-line ]

Sayokun
dobra ja sobie juz pujde
do zobaczenia

Dobranoc Say...do ponownego zobaczenia...

Delein

Mr. Smokey

PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:35 pm

Sayokun
dobra ja sobie juz pujde
do zobaczenia

Cya.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22525 22526 22527 22528 22529 22530 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games