|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:17 pm
Delein Sayokun tia to co mozna zrobic? wszelkie nowe gildie, regulaminy itp zawodza a gdzie beda dorastac nasze dzieci gonk Moje dzieci beda dorastac bez walki o pozycje spoleczna, checi ustawiania innych po katach, ambitne, ale nie chorobliwie przejete swoimi funkcjami...jednym slowem w warunkach przyjaznych. A tak swoją drogą to ciekawe jak to jest być synem najdzikszej z kobiet ^^. Bo corka to pewno luzy bedzie miała 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:18 pm
Mr. Smokey Gharra i tak Rynn bedzie caly czas zajmować moje wygrzane miejsce w Twoim lozeczku to nici z polkolonii :3 No nie wiadomo wlanise. Humor ma coś zwalony strasznie, przejmuje sie szkołą, w sumie to sie jej nie dziwie, tez bym sie przejmował gdyby zalezaly od tego moje ferie. Mam nadzieje ze jak tyko skonczy sie latanie za ocenami to jej przejdzie i "bedzie caly czas zajmować Twoje wygrzane miejsce w moim lozeczku" ^^ rynn ma rozne rodzaje humoru O_o ??? del: a gdzie sie przeprowadzasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:18 pm
Delein Moje dzieci beda dorastac bez walki o pozycje spoleczna, checi ustawiania innych po katach, ambitne, ale nie chorobliwie przejete swoimi funkcjami...jednym slowem w warunkach przyjaznych. a moje, jeśli spotka je nieszczęście narodzin i wychowania przeze mnie, będą wychowywane w atmosferze niegodzenia się na głupotę, pustkę i nienawiści do bezczynności... a przede wszystkim będę dbał o to by nigdy nie zaznały braku dostępu do literatury, sztuki i rozwoju swoich umiejętności jaki z pewnych powodów dotknął mnie... a teraz musze wszystko nadrabiać w tempie ekspresowym co cieszy mnie, bo mogę to robić ale martwi, że tak szybko i nie zawsze w takim zakresie jak bym chciał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:20 pm
Mr. Smokey A tak swoją drogą to ciekawe jak to jest być synem najdzikszej z kobiet ^^. Bo corka to pewno luzy bedzie miała 3nodding Hm mysle, ze jak dobrze pojdzie, to synem zajmie sie Adwokat ^_~ Say- w najblizszym czasieto chcialabym an studia do Lublina...a potem marzy mi sie Irlandia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:25 pm
Delein Mr. Smokey A tak swoją drogą to ciekawe jak to jest być synem najdzikszej z kobiet ^^. Bo corka to pewno luzy bedzie miała 3nodding Hm mysle, ze jak dobrze pojdzie, to synem zajmie sie Adwokat ^_~ Say- w najblizszym czasieto chcialabym an studia do Lublina...a potem marzy mi sie Irlandia... Irlandia fajny kraj [wg. mnie] ale zapewnoe moje wyobrazenia o irlandii jest kosmicznie inne niz jest w rzeczywistości. No i Guiness tak nie zabardzo mi podchodzi razz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:27 pm
Delein A nie zastanawiales sie moze nad znaczeniem slowa prowokacja? A z reszta, nie chce dyskutowac z toba na ten temat, bo to nie ma sensu. I tak wiesz swoje. znam, powiem więcej, po raz n-ty skutecznie zastosowałem tęże w stosunku do tego typa... powinien znać swoje miejsce, jeśli nie ma szacunku dla vir superior to ponosi konsekwencje... próbował ze mną rozmawiać jak z kimś kto w jakikolwiek sposób powinien brać pod rozwagę jego opinię... a kim on niby dla mnie jest? litości, Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:29 pm
Mr. Smokey Delein Mr. Smokey A tak swoją drogą to ciekawe jak to jest być synem najdzikszej z kobiet ^^. Bo corka to pewno luzy bedzie miała 3nodding Hm mysle, ze jak dobrze pojdzie, to synem zajmie sie Adwokat ^_~ Say- w najblizszym czasieto chcialabym an studia do Lublina...a potem marzy mi sie Irlandia... Irlandia fajny kraj [wg. mnie] ale zapewnoe moje wyobrazenia o irlandii jest kosmicznie inne niz jest w rzeczywistości. No i Guiness tak nie zabardzo mi podchodzi razz ^^ wiesz nie chodzi mi tu o system funkcjonowania Irlandii, spoleczenstwo itd...bardziej fascynuje mnie jej historia, kultura, krajobrazy i tradycje...Ja generalnie chcialabym mieszkac z daleka od ludzi, wielkich miast, wyscigu szczurow...wystarczylaby mi mala chatka z dostepem do wody, pradu, elektrycznosci, gazu, kanalizaji, sklepu...gdzies, gdzie panuje spokoj, cisza...taka mala izolacja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:29 pm
Mr. Smokey Irlandia fajny kraj [wg. mnie] ale zapewnoe moje wyobrazenia o irlandii jest kosmicznie inne niz jest w rzeczywistości. No i Guiness tak nie zabardzo mi podchodzi razz ^^ Dublin jest świetny... puby, ludzie, imprezy, klimat... o tak... 'Dublin, drinking team'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:31 pm
Delein Mr. Smokey Delein Mr. Smokey A tak swoją drogą to ciekawe jak to jest być synem najdzikszej z kobiet ^^. Bo corka to pewno luzy bedzie miała 3nodding Hm mysle, ze jak dobrze pojdzie, to synem zajmie sie Adwokat ^_~ Say- w najblizszym czasieto chcialabym an studia do Lublina...a potem marzy mi sie Irlandia... Irlandia fajny kraj [wg. mnie] ale zapewnoe moje wyobrazenia o irlandii jest kosmicznie inne niz jest w rzeczywistości. No i Guiness tak nie zabardzo mi podchodzi razz ^^ wiesz nie chodzi mi tu o system funkcjonowania Irlandii, spoleczenstwo itd...bardziej fascynuje mnie jej historia, kultura, krajobrazy i tradycje...Ja generalnie chcialabym mieszkac z daleka od ludzi, wielkich miast, wyscigu szczurow...wystarczylaby mi mala chatka z dostepem do wody, pradu, elektrycznosci, gazu, kanalizaji, sklepu...gdzies, gdzie panuje spokoj, cisza...taka mala izolacja... Wiec "czujemy" Irlandie tak samo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:32 pm
dobra ja sobie juz pujde do zobaczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:33 pm
Delein wiesz nie chodzi mi tu o system funkcjonowania Irlandii, spoleczenstwo itd...bardziej fascynuje mnie jej historia, kultura, krajobrazy i tradycje...Ja generalnie chcialabym mieszkac z daleka od ludzi, wielkich miast, wyscigu szczurow...wystarczylaby mi mala chatka z dostepem do wody, pradu, elektrycznosci, gazu, kanalizaji, sklepu...gdzies, gdzie panuje spokoj, cisza...taka mala izolacja... internetem, kablówką, hipermarketem w przyzwoitej odległości, dobrym dojazdem i pięknym widokiem... Delein, nie oszukujmy się, każdy z nas jest dzieckiem techniki i już przed tym nie uciekniemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun dobra ja sobie juz pujde do zobaczenia Dobranoc Say...do ponownego zobaczenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:35 pm
Sayokun dobra ja sobie juz pujde do zobaczenia Cya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|