|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:45 pm
omg. jak zwykle jestem do tylu, dlaczego odszedl Opcy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:45 pm
Sayokun Twisted_Exile Sayokun Twisted_Exile novelin co tam jak tam, cos sie zmienilo, czy dalej po staremu ?
w tle: Kult - Dziewczyna bez zeba na przedzie xd wybory na moda sa przeprowadzane xd mrgreen twisted a mozna sie dowiedziec z jakiego powodu czy to tajemnica modowa? bo Opcy odszedl 3nodding twisted aaaaaa przyszla kolej i na niego... 3nodding jak ostatnio na kazdego 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:46 pm
Sayokun ninja dobra... znowu mnie jakis czas tu nie bylo i pewnie niedlugo znowu jakis czas nie bedzie cześć haha wiem, że za mną teskniłeś domokun twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:49 pm
novelin omg. jak zwykle jestem do tylu, dlaczego odszedl Opcy ? nie bedziemy sie za niego wypowiadac mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:50 pm
Delein Sayokun ninja dobra... znowu mnie jakis czas tu nie bylo i pewnie niedlugo znowu jakis czas nie bedzie Dlaczemu? sesja, inne problemy, coraz mniej czasu ktory i tak spedzm w inny sposob, gildia coraz mniej atrakcyjna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:51 pm
roman_zbawicieL Sayokun ninja dobra... znowu mnie jakis czas tu nie bylo i pewnie niedlugo znowu jakis czas nie bedzie cześć haha wiem, że za mną teskniłeś domokun twisted twisted a ktos ty? confused blaugh hej smoky wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Say, nov - siemacie ^^ Blazz, jestes tu jeszcze ? troche jeszcze jestem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun aaaaaa przyszla kolej i na niego... teraz to już będzie na gildii po prostu sajgon... Tao wywala wyłącznie zasłużonych Omi jest w porządku ale jest dobrą dziewczyną, ona nie robi ludziom krzywdy a na noego są kandydatury: Delein- nie wiem ale jakoś nie widzę jej jako stanowczej osoby potrafiącej stanowczo postępować Konio/BeeWolf - ale jego Tao nie da, bo jest niebezpieczny Ozzwald - którego Tao się boi, więc też nie ma szans Ozz zgłosił też mnie, ale z pewnością nie mam szans, bo przecież jestem taki zły i niemiły dla palantów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:54 pm
Sayokun Delein Sayokun ninja dobra... znowu mnie jakis czas tu nie bylo i pewnie niedlugo znowu jakis czas nie bedzie Dlaczemu? sesja, inne problemy, coraz mniej czasu ktory i tak spedzm w inny sposob, gildia coraz mniej atrakcyjna... Ah so... No co do gildii to coraz wiecej osob odnosi takie wrazenie...ale jak wszyscy odejda, to kto tu zostanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:56 pm
Gharra Mr. Smokey Say, nov - siemacie ^^ Blazz, jestes tu jeszcze ? troche jeszcze jestem wink Dawno juz nie zrobilismy zanego przypału i źle sie z tym czuje. Trza zrobić jakąś akcje typu " a to chodzcie na wodke do partosa w pierwszy dzień świąt" ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:57 pm
Delein Ah so... No co do gildii to coraz wiecej osob odnosi takie wrazenie...ale jak wszyscy odejda, to kto tu zostanie? JA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:58 pm
MarianKanapowiec Sayokun aaaaaa przyszla kolej i na niego... teraz to już będzie na gildii po prostu sajgon... Tao wywala wyłącznie zasłużonych Omi jest w porządku ale jest dobrą dziewczyną, ona nie robi ludziom krzywdy a na noego są kandydatury: Delein- nie wiem ale jakoś nie widzę jej jako stanowczej osoby potrafiącej stanowczo postępować Konio/BeeWolf - ale jego Tao nie da, bo jest niebezpieczny Ozzwald - którego Tao się boi, więc też nie ma szans Ozz zgłosił też mnie, ale z pewnością nie mam szans, bo przecież jestem taki zły i niemiły dla palantówhmm... kiedys mod nie byl potrzebny sweatdrop mi tam wyszyscy wymienieni pasuja ty i bee mi sie podobaliscie za waszej kadencji ozzwald tez podniesie podatki tylko dla niszej klasy spolecznej wiec moze byc a del ma tu jako taki autorytet a przy powarznych decyzjach adwokat pomoze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:00 pm
Mr. Smokey Gharra Mr. Smokey Say, nov - siemacie ^^ Blazz, jestes tu jeszcze ? troche jeszcze jestem wink Dawno juz nie zrobilismy zanego przypału i źle sie z tym czuje. Trza zrobić jakąś akcje typu " a to chodzcie na wodke do partosa w pierwszy dzień świąt" ^^ nie ce mi sie narazie -.- no ale beda ferie... o beda beda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 2:01 pm
Delein Sayokun Delein Sayokun ninja dobra... znowu mnie jakis czas tu nie bylo i pewnie niedlugo znowu jakis czas nie bedzie Dlaczemu? sesja, inne problemy, coraz mniej czasu ktory i tak spedzm w inny sposob, gildia coraz mniej atrakcyjna... Ah so... No co do gildii to coraz wiecej osob odnosi takie wrazenie...ale jak wszyscy odejda, to kto tu zostanie? bedziemy wracac na zmiane... a ja nie mam zamiaru odchodzic, jak raz na miesiac sie odezwe ze zyje to bedzie dobrze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|