|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:52 pm
MarianKanapowiec Twisted_Exile no ale bez kitu im sie podoba taka ozliwosc"znielubie Cie wiec sie zamknij bo Ce zbanuje" moze fakt oddaj mlodziezy wladze rofl mrgreen twisted młodzież to też ty, Twisted... a mi i tak nigdy żaden z tych zjebańców nie dorówna... to były czasy, spokój był, terror się sprawdzał, każdy mod spełniał swoją rolę Omi - miła uczynna Zero - jak trzeba to warczy Bee - no cóż, Beeczuś ma stajla Kukus - skurwysyn jakich mało, żeby się go nie bać trzeba było być odważnym albo głupim boje sie ze mnie sie to drugie tyczy... a ja powiem tak... nowy moderator powinien 1) nie wchodzic mi w droge, bo znowu zaczne niescislosci w regulaminie szukac... 2) byc twardy 3) miec swoje zdanie 4) no i oczywiscie ostatnie ale jak ze wazne... powinien byc osoba honoru...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:53 pm
roman_zbawicieL Ozzwald Omega Sun jasne, na pewno kazdy marzy o tym by byc znienawidzonym wink niektorzy i tak bez tego maja swoje anty kluby na przykla ja nie pochlebiaj sobie... ciebie po prostu nikt nie lubi... żeby zarobić sobie na antyfan klub, trzeba w ogóle być słuchanym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:54 pm
Delein Omega Sun Twisted_Exile no ale bez kitu im sie podoba taka ozliwosc"znielubie Cie wiec sie zamknij bo Ce zbanuje" moze fakt oddaj mlodziezy wladze rofl mrgreen twisted to z tej gildii po 24h nic juz nie zostanie xd 24h to max...ja mysle, ze po ogloszeniu ich dojscia do wladzy 1/3 sama by sie zbanowala... to tez fakt wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:59 pm
Mr. Smokey MarianKanapowiec Kukus - skurwysyn jakich mało, żeby się go nie bać trzeba było być odważnym albo głupim Wiec zaliczam sie do głupich twisted nie znam cię, Smokey, wystarczająco długo ale wierzę na słowo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:08 pm
ide spac
badzcie grzeczni ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:09 pm
Omega Sun ide spac badzcie grzeczni ninja Siur wink Dobranoc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:10 pm
Papa. Słodkich snow wink sie zobaczy ^^ twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:10 pm
MarianKanapowiec roman_zbawicieL Ozzwald Omega Sun jasne, na pewno kazdy marzy o tym by byc znienawidzonym wink niektorzy i tak bez tego maja swoje anty kluby na przykla ja nie pochlebiaj sobie... ciebie po prostu nikt nie lubi... żeby zarobić sobie na antyfan klub, trzeba w ogóle być słuchanym to było nieziemskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:13 pm
wlasnie dlatego chce zeby on zostal moderatorem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:16 pm
roman_zbawicieL wlasnie dlatego chce zeby on zostal moderatorem twisted Nie podlizuj sie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|