|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:22 pm
Delein Pffffryt! No chyba oszaleje... Za jakie grzechy? Oo.... ja Cie tylko informuje, ze jestes jedna z osob kandydujacych, jak nie chcesz to przeciez nikt Cie sila nie nominuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:22 pm
Delein To gut :3 Ja tez bym cos porysowala, ale niestety jak wlacze jednoczesnie PS, opere i winampa, to moj komp robi focha... kopnij go mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:23 pm
BeeWolf_san Deli a widzisz ciebie zgłaszaja a jak ja chce odrazu terroz wprowadzic to mi Omi mowi ze ona chce uczciwe wybory, no oszaleje. Studiuje administracje ja prawo i ona chce robic cos uczciwie. tak, bo mnie posadza o nepotyzm wink Wszyscy maja rowne szanse
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:23 pm
Omega Sun Delein Pffffryt! No chyba oszaleje... Za jakie grzechy? Oo.... ja Cie tylko informuje, ze jestes jedna z osob kandydujacych, jak nie chcesz to przeciez nikt Cie sila nie nominuje tu Cie z samej symati nominuja do opuszczenia domu wielkiej siostry... jak nie zechcesz zostac modem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:24 pm
Ozzwald Delein No terror chyba nie jst najlepszym wyjsciem... Ale mysle, ze dobre byloby powstrzymywanie sie od zwrotow nieparlamentarnych, co? a sadzisz ze lepsze jest bycie falszywym przed wyborami... ? on poprostu stawia sprawe jasno... Sadze, ze wyborcy dobrowolnie nie skaza sie na terror ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:24 pm
Delein Ozzwald Delein No terror chyba nie jst najlepszym wyjsciem... Ale mysle, ze dobre byloby powstrzymywanie sie od zwrotow nieparlamentarnych, co? a sadzisz ze lepsze jest bycie falszywym przed wyborami... ? on poprostu stawia sprawe jasno... Sadze, ze wyborcy dobrowolnie nie skaza sie na terror ^^" ja bym sie chetnie skusil na terror kukusa ktory mnie dwa razy banowal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:25 pm
Omega Sun Delein Pffffryt! No chyba oszaleje... Za jakie grzechy? Oo.... ja Cie tylko informuje, ze jestes jedna z osob kandydujacych, jak nie chcesz to przeciez nikt Cie sila nie nominuje Nie mowie, ze nie, poprostu mnie to zaskoczylo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ozzwald Delein No terror chyba nie jst najlepszym wyjsciem... Ale mysle, ze dobre byloby powstrzymywanie sie od zwrotow nieparlamentarnych, co? a sadzisz ze lepsze jest bycie falszywym przed wyborami... ? on poprostu stawia sprawe jasno... Sadze, ze wyborcy dobrowolnie nie skaza sie na terror ^^" jak bedziesz jedynym kandydatem, nie beda mieli wyboru blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej! Co się dzieje? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:26 pm
Omega Sun Delein Pffffryt! No chyba oszaleje... Za jakie grzechy? Oo.... ja Cie tylko informuje, ze jestes jedna z osob kandydujacych, jak nie chcesz to przeciez nikt Cie sila nie nominuje ninja a kto jeszcze kandyduje? ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:26 pm
Negai-chan Hej! Co się dzieje? ninja wolna elekcja na moda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:28 pm
Twisted_Exile Omega Sun Delein Pffffryt! No chyba oszaleje... Za jakie grzechy? Oo.... ja Cie tylko informuje, ze jestes jedna z osob kandydujacych, jak nie chcesz to przeciez nikt Cie sila nie nominuje ninja a kto jeszcze kandyduje? ninja twisted napewno nie ja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:28 pm
Ozzwald Negai-chan Hej! Co się dzieje? ninja wolna elekcja na moda Znikam z gai na parę chwil i dzieje się coś takiego.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:29 pm
Ozzwald ja bym sie chetnie skusil na terror kukusa ktory mnie dwa razy banowal te czasy już nie powrócą, bo oszustka, która mianuje się właścicielką i założycielką tej gildii nie zgodzi się na mój powrót... toć nie można gnębić pajaców, ich trzeba delikatnie resocjalizować pozwalajac im pogłębiać swe przekonanie, że postępują prawidłowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:29 pm
Twisted_Exile ninja a kto jeszcze kandyduje? ninja twisted na razie Del zgloszona przez Opcego i Bee, ktory zglosil sie sam. Ktos jeszcze chetny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|