|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:11 pm
Suilad Romanie. Ave Ib! Jak tam humorek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:11 pm
(zostalas zgloszona jako kandydatka na nowego moda)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:12 pm
Ibris No Wish :3
Hey, Del, Kukus. Widzisz, Wilczek wie wszystko, nie ma Uja we wsi. Tylko czemu nie wiem co to czynnosci realne i konsensualne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:13 pm
Omega Sun (zostalas zgloszona jako kandydatka na nowego moda) Pffffryt! No chyba oszaleje... Za jakie grzechy? Oo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:13 pm
BeeWolf_san Kukus Kurwa a mnie to sie chce ? P.C mi nie poszło. jednym słowem 'Krewniakozałamka'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:15 pm
Danthes EvilYuki Danthes EvilYuki w biedronce kupujemy tanie piwa mrgreen a po cozes mi ty te "cudne" rzeczy wyslal? stare stary, ja jestem dziana blaugh (piwo Volt 0.99PLN) tez kiedys bede twisted ha, ja sprzedawalam avi arty mrgreen na tym saie troche dorobilam... podcinasz mi skrzydla... sweatdrop eee... tak w gruncie rzeczy, to z 5k lacznie mi wpadlo... bo potem mi sie znudzilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:15 pm
BeeWolf_san Tylko czemu nie wiem co to czynnosci realne i konsensualne... bo nie przeczytales notatek, ktore Ci wyslalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:16 pm
MarianKanapowiec BeeWolf_san Kukus Kurwa a mnie to sie chce ? P.C mi nie poszło. jednym słowem 'Krewniakozałamka' tak kurwa tak... Deli a widzisz ciebie zgłaszaja a jak ja chce odrazu terroz wprowadzic to mi Omi mowi ze ona chce uczciwe wybory, no oszaleje. Studiuje administracje ja prawo i ona chce robic cos uczciwie. Ide sie kapac i ogladac TV
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:16 pm
Delein Omega Sun (zostalas zgloszona jako kandydatka na nowego moda) Pffffryt! No chyba oszaleje... Za jakie grzechy? Oo.... za gacie w paski rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:17 pm
Delein Suilad Romanie. Ave Ib! Jak tam humorek? Poki mi tablet dziala, to sie ciesze ^^ O niczym wiecej nie mysle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki eee... tak w gruncie rzeczy, to z 5k lacznie mi wpadlo... bo potem mi sie znudzilo... chyba zaczne banki i domy krasc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san MarianKanapowiec BeeWolf_san Kukus Kurwa a mnie to sie chce ? P.C mi nie poszło. jednym słowem 'Krewniakozałamka' tak kurwa tak... Deli a widzisz ciebie zgłaszaja a jak ja chce odrazu terroz wprowadzic to mi Omi mowi ze ona chce uczciwe wybory, no oszaleje. Studiuje administracje ja prawo i ona chce robic cos uczciwie. Ide sie kapac i ogladac TV jak nie zostaniesz wybrany to zwiesimy gaie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:20 pm
Ibris Delein Suilad Romanie. Ave Ib! Jak tam humorek? Poki mi tablet dziala, to sie ciesze ^^ O niczym wiecej nie mysle.To gut :3 Ja tez bym cos porysowala, ale niestety jak wlacze jednoczesnie PS, opere i winampa, to moj komp robi focha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:21 pm
Delein No terror chyba nie jst najlepszym wyjsciem... Ale mysle, ze dobre byloby powstrzymywanie sie od zwrotow nieparlamentarnych, co? a sadzisz ze lepsze jest bycie falszywym przed wyborami... ? on poprostu stawia sprawe jasno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|