|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:02 pm
Danthes EvilYuki ale co innego moge :3 moze do wielkanocy uzbierasz na zaplate, mamo mrgreen to biedronka nie pogardze razz w biedronce kupujemy tanie piwa mrgreen a po cozes mi ty te "cudne" rzeczy wyslal? stare stary, ja jestem dziana blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:03 pm
MarianKanapowiec *wchodzi wlekąc za sobą worek... siada opierając się plecami o ścianę, przewraca się na bo i leży tak* zaraz umrę... jakoś dziś nic mi się nie chce, noooooooooooo confused znam ten bol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:04 pm
EvilYuki w biedronce kupujemy tanie piwa mrgreen a po cozes mi ty te "cudne" rzeczy wyslal? stare stary, ja jestem dziana blaugh (piwo Volt 0.99PLN) tez kiedys bede twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:06 pm
Ibris Ja mam do eXow stosunek calkowicie obojetny ^^ Obejrze z ciekawosci... jesli obejrze w ogole.
Jesli chodzi o zespoly - Orange Range, L'arc en Ciel, Asian Kung-Fu Gen. i, to chyba juz solista, nie wiem - Akeboshi :3
Akeboshi wydal singiel, Stone Town bodajze sie zwie. Jest BOSKI <3 Krotko ci odpowiem. foo: Akeboshi - [Stoned Town #02] Akikaze Uta [3:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:07 pm
Danthes EvilYuki w biedronce kupujemy tanie piwa mrgreen a po cozes mi ty te "cudne" rzeczy wyslal? stare stary, ja jestem dziana blaugh (piwo Volt 0.99PLN) tez kiedys bede twisted ha, ja sprzedawalam avi arty mrgreen na tym saie troche dorobilam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald MarianKanapowiec *wchodzi wlekąc za sobą worek... siada opierając się plecami o ścianę, przewraca się na bo i leży tak* zaraz umrę... jakoś dziś nic mi się nie chce, noooooooooooo confused znam ten bol... *onosi głowę... następnie kładzie ją ponownie, przewraca się na brzuch, nieodrywając głowy dźwiga biodra i próbuje wstać* jebana nie chce ze mną współpracować *wyniku dysonansu głowy i reszty ciała stoi na nogach z głową opartą o ziemię* to wymaga drastycznych środków *zbiera się w sobie i dźwiga czerep z podłogi* ide po jakieś szamanie, to już tylko 10 kilo, uda mi się eek musi się udać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc Dzika samico bez majtek, >gryzie jej majtki< Kukus Kurwa a mnie to sie chce ? P.C mi nie poszło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja ide sie kąpać. O! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Czesc Dzika samico bez majtek, >gryzie jej majtki< Kukus Kurwa a mnie to sie chce ? P.C mi nie poszło. Mam majtki, wypraszam sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:10 pm
EvilYuki Danthes (piwo Volt 0.99PLN) tez kiedys bede twisted ha, ja sprzedawalam avi arty mrgreen na tym saie troche dorobilam... najlepiej dorobić się na lichwie oraz przekrętach na MP, tak stał się krezusem 'prawdziwy' fundator tej gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Danthes EvilYuki w biedronce kupujemy tanie piwa mrgreen a po cozes mi ty te "cudne" rzeczy wyslal? stare stary, ja jestem dziana blaugh (piwo Volt 0.99PLN) tez kiedys bede twisted ha, ja sprzedawalam avi arty mrgreen na tym saie troche dorobilam... podcinasz mi skrzydla... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ibris Ja mam do eXow stosunek calkowicie obojetny ^^ Obejrze z ciekawosci... jesli obejrze w ogole.
Jesli chodzi o zespoly - Orange Range, L'arc en Ciel, Asian Kung-Fu Gen. i, to chyba juz solista, nie wiem - Akeboshi :3
Akeboshi wydal singiel, Stone Town bodajze sie zwie. Jest BOSKI <3 Krotko ci odpowiem. foo: Akeboshi - [Stoned Town #02] Akikaze Uta [3:11] No Wish :3
Hey, Del, Kukus.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|