|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:51 am
kurde nie bądz taki hola hola ziom foo: Berserk - [Berserk OST #04] Gattsu [3:34]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki moze jutro rano... biggrin bo teraz musze siasc i rysowac... mrgreen narysuj mi jakis ladny statek.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:53 am
Danthes EvilYuki moze jutro rano... biggrin bo teraz musze siasc i rysowac... mrgreen narysuj mi jakis ladny statek.... 3nodding NIE! Na razie siedze epokowo w feudalnej Japonii crying Jak dla mnie masakra, ale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:54 am
Ibris I no... jeszcze mi do obejrzenia zostal koncert X-Japan... Obejrzyj sobie koncercik BLS <3. Wyyypaaassss. *maniac maniac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:54 am
EvilYuki Danthes EvilYuki moze jutro rano... biggrin bo teraz musze siasc i rysowac... mrgreen narysuj mi jakis ladny statek.... 3nodding NIE! Na razie siedze epokowo w feudalnej Japonii crying Jak dla mnie masakra, ale... ...? Konkurs czy cos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:55 am
Ibris EvilYuki Danthes EvilYuki moze jutro rano... biggrin bo teraz musze siasc i rysowac... mrgreen narysuj mi jakis ladny statek.... 3nodding NIE! Na razie siedze epokowo w feudalnej Japonii crying Jak dla mnie masakra, ale... ...? Konkurs czy cos? obiecalam znajomej opowiadanie na komiks przerobic 3nodding kuffa, historia fajna, nie-ma-co, ale te czasy to nie dla mnie... stare acz im wiecej rysuje, tym sie bardziej wyrabiam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:56 am
Mr. Smokey Ibris I no... jeszcze mi do obejrzenia zostal koncert X-Japan... Obejrzyj sobie koncercik BLS <3. Wyyypaaassss. *maniac maniac* Jedyny koncert, jaki ogladnelam w ciemo to Live at Budokan Dreamow XD reszta musi poczekac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:56 am
EvilYuki NIE! Na razie siedze epokowo w feudalnej Japonii crying Jak dla mnie masakra, ale... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:57 am
Danthes EvilYuki NIE! Na razie siedze epokowo w feudalnej Japonii crying Jak dla mnie masakra, ale... crying statku Ci nie narysuje... ale co innego moge :3 moze do wielkanocy uzbierasz na zaplate, mamo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:59 am
Ibris Mr. Smokey Ibris I no... jeszcze mi do obejrzenia zostal koncert X-Japan... Obejrzyj sobie koncercik BLS <3. Wyyypaaassss. *maniac maniac* Jedyny koncert, jaki ogladnelam w ciemo to Live at Budokan Dreamow XD reszta musi poczekac.A tam. Bartos* poleca a jak Bartos poleca to musi być dobre ! wink *Bartos vel Blondasek - znajomy [przypomn. autora postu] ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:00 pm
EvilYuki ale co innego moge :3 moze do wielkanocy uzbierasz na zaplate, mamo mrgreen to biedronka nie pogardze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:00 pm
Queen - [Greatest Hits II #15] Friends Will Be Friends [4:08]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:01 pm
*wchodzi wlekąc za sobą worek... siada opierając się plecami o ścianę, przewraca się na bo i leży tak* zaraz umrę... jakoś dziś nic mi się nie chce, noooooooooooo confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|