|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:31 am
EvilYuki Danthes EvilYuki Czemu Stefan mnie nie kocha?!?!?! scream gonk rofl nie przejmuj sie - ja Cie kocham :] ale ty nie masz takiej dlugiej brody jak Stefan 4laugh ale mam superdluga kitke (7cm)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:32 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Zachowalem, to fakt. ...Ale wiesz - w koncu trzymasz miecz w pochwie... ...erm... wiec nie miales czym ciac? sweatdrop Przemilczmy to bo ludzie patrza. foo: Cool Joke - [Full Metal Alchemist OP3 Singl] UNDO [4:01]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:35 am
BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Zachowalem, to fakt. ...Ale wiesz - w koncu trzymasz miecz w pochwie... ...erm... wiec nie miales czym ciac? sweatdrop Przemilczmy to bo ludzie patrza. foo: Cool Joke - [Full Metal Alchemist OP3 Singl] UNDO [4:01] Chyba najlepszy kawalek z Hagarenu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:37 am
Danthes EvilYuki Danthes EvilYuki Czemu Stefan mnie nie kocha?!?!?! scream gonk rofl nie przejmuj sie - ja Cie kocham :] ale ty nie masz takiej dlugiej brody jak Stefan 4laugh ale mam superdluga kitke (7cm) No prosze.... blaugh To moze jestes milszy niz przypuszczalam... 4laugh chyba sobie pojde zaraz... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Zachowalem, to fakt. ...Ale wiesz - w koncu trzymasz miecz w pochwie... ...erm... wiec nie miales czym ciac? sweatdrop Przemilczmy to bo ludzie patrza. foo: Cool Joke - [Full Metal Alchemist OP3 Singl] UNDO [4:01] Chyba najlepszy kawalek z Hagarenu :3Przyznam jest dobry nawet bardzo. ale teraz mam nowa manie, OST z Berserk-a jak to miło wrocic do tak dobrej seri po latach. foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...Dobra. ...To spokojnego wybierania moda zycze, ja lece. ...Sayonara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:41 am
BeeWolf_san Ibris BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Zachowalem, to fakt. ...Ale wiesz - w koncu trzymasz miecz w pochwie... ...erm... wiec nie miales czym ciac? sweatdrop Przemilczmy to bo ludzie patrza. foo: Cool Joke - [Full Metal Alchemist OP3 Singl] UNDO [4:01] Chyba najlepszy kawalek z Hagarenu :3Przyznam jest dobry nawet bardzo. ale teraz mam nowa manie, OST z Berserk-a jak to miło wrocic do tak dobrej seri po latach. foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11] Przyznam szczerze, ze nie ogladalam.
Pamietam, ze podobal mi sie OST, jako calosc, z Naruto. A endingi i openingi... GitS, Bleach, Hagaren :3
I genialny openining do Record of Lodoss War *____* Nawet to na pamiec umialam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:43 am
Ibris BeeWolf_san Ibris BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Zachowalem, to fakt. ...Ale wiesz - w koncu trzymasz miecz w pochwie... ...erm... wiec nie miales czym ciac? sweatdrop Przemilczmy to bo ludzie patrza. foo: Cool Joke - [Full Metal Alchemist OP3 Singl] UNDO [4:01] Chyba najlepszy kawalek z Hagarenu :3Przyznam jest dobry nawet bardzo. ale teraz mam nowa manie, OST z Berserk-a jak to miło wrocic do tak dobrej seri po latach. foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11] Przyznam szczerze, ze nie ogladalam.
Pamietam, ze podobal mi sie OST, jako calosc, z Naruto. A endingi i openingi... GitS, Bleach, Hagaren :3
I genialny openining do Record of Lodoss War *____* Nawet to na pamiec umialam... Mi sie strasznie podoba opening do "Last Exile" i do "X"... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:44 am
Eee a mnie sie podoba Black Label Society ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:45 am
idzie ktos na rybki nad basken lake?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:46 am
Danthes idzie ktos na rybki nad basken lake? z Toba chetnie, acz nie mam wedki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:47 am
EvilYuki Danthes idzie ktos na rybki nad basken lake? z Toba chetnie, acz nie mam wedki 3nodding po 100 chyba stoją u dziada nad jeziorem i 25 na zanete
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:49 am
Danthes EvilYuki Danthes idzie ktos na rybki nad basken lake? z Toba chetnie, acz nie mam wedki 3nodding po 100 chyba stoją u dziada nad jeziorem i 25 na zanete moze jutro rano... biggrin bo teraz musze siasc i rysowac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|