|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:16 am
EvilYuki niestety mi sie nie zdarza stare ... ...Jestes w tym naprawde dobra. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:18 am
Ozzwald to teraz musisz sobie kogos znalesc na pomocnika... szczerze mowiac ktos by sie przydal. Ostatnio panuje tu totalny bajzel xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:19 am
Omega Sun Ozzwald to teraz musisz sobie kogos znalesc na pomocnika... szczerze mowiac ktos by sie przydal. Ostatnio panuje tu totalny bajzel xp tylko kogo... w tym problem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald to teraz musisz sobie kogos znalesc na pomocnika... szczerze mowiac ktos by sie przydal. Ostatnio panuje tu totalny bajzel xp ja to bym kukusa w tej roli widzial... ale on zostal przez sama tao zbanowany jakis czas temu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki niestety mi sie nie zdarza stare ... ...Jestes w tym naprawde dobra. wink Czemu Stefan mnie nie kocha?!?!?! scream gonk rofl Omi, na Gildii jest mnostwo osob, na pewno znajdzie sie ktos kompetenty, chetny i majacy czas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:20 am
Omega Sun Ozzwald to teraz musisz sobie kogos znalesc na pomocnika... szczerze mowiac ktos by sie przydal. Ostatnio panuje tu totalny bajzel xp ktos zaproponowal jedna kandydature o ile wiem ninja twisted EDIT ewentualnie zrob 2 dodatkowych modow ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:21 am
EvilYuki RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki niestety mi sie nie zdarza stare ... ...Jestes w tym naprawde dobra. wink Czemu Stefan mnie nie kocha?!?!?! scream gonk rofl Omi, na Gildii jest mnostwo osob, na pewno znajdzie sie ktos kompetenty, chetny i majacy czas 3nodding ...Czyli...hm... ...Jestes chetna! ... ...Ja moglbym nawet zasugerowac Ozza czy Bee (coz za desperacja, nie?), ale cos czuje, ze wtedy bym juz dlugo w tej Gildii nie zabawil. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:22 am
Twisted_Exile Omega Sun Ozzwald to teraz musisz sobie kogos znalesc na pomocnika... szczerze mowiac ktos by sie przydal. Ostatnio panuje tu totalny bajzel xp ktos zaproponowal jedna kandydature o ile wiem ninja twisted Ojej, slicznie wygladasz 4laugh az bym zerznela... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:23 am
RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Omii jest boska! xd ... ...Uuu, uuu, O-me-ga! xd niepodlizuj sie ... ...Na razie tylko tanczylem. ...(musicie mi wybaczyc moj dzisiejszy dobry humor) Ja ci znam i wiem co ty planujesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:24 am
EvilYuki Czemu Stefan mnie nie kocha?!?!?! scream gonk rofl nie przejmuj sie - ja Cie kocham :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:25 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Czyli...hm... ...Jestes chetna! ... ...Ja moglbym nawet zasugerowac Ozza czy Bee (coz za desperacja, nie?), ale cos czuje, ze wtedy bym juz dlugo w tej Gildii nie zabawil. mrgreen Byłem przez dosc długo modem i zbanowałem tylko 2 osoby, a nawet jak sie kłucilismy głowe zachowałeś wiec niejecz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:25 am
Danthes EvilYuki Czemu Stefan mnie nie kocha?!?!?! scream gonk rofl nie przejmuj sie - ja Cie kocham :] ale ty nie masz takiej dlugiej brody jak Stefan 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:26 am
BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Omii jest boska! xd ... ...Uuu, uuu, O-me-ga! xd niepodlizuj sie ... ...Na razie tylko tanczylem. ...(musicie mi wybaczyc moj dzisiejszy dobry humor) Ja ci znam i wiem co ty planujesz. ...O. ...To dobrze. ...Tylko mam jedno pytanie: powiesz mi, co planuje? Bo ja aktualnie robie tylko zadanie z matmy, naprawde jestem niewinny! ...Yuki - widzisz, nie martw sie Stefanem - Danthes Cie kocha. exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:28 am
BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Czyli...hm... ...Jestes chetna! ... ...Ja moglbym nawet zasugerowac Ozza czy Bee (coz za desperacja, nie?), ale cos czuje, ze wtedy bym juz dlugo w tej Gildii nie zabawil. mrgreen Byłem przez dosc długo modem i zbanowałem tylko 2 osoby, a nawet jak sie kłucilismy głowe zachowałeś wiec niejecz. ...Zachowalem, to fakt. ...Ale wiesz - w koncu trzymasz miecz w pochwie... ...erm... wiec nie miales czym ciac? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|