|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:58 am
EvilYuki Aidanna Mr. Smokey RUFUS.ABBYSINIAN ...Heh. ...Ja tam zawsze marudzilem i marudzic nie przestane, ot co. ...A propos - jutro jest czwartek. Nie lubie czwartkow...blah. Ja tez bop mam francuzki ;/ bleeeeeeeee a ja chemie i fizyke domokun Obecnie mam ferie, acz jutro przychodzi do mnie ksiadz po koledzie... sweatdrop jak bede sama w domu to go nie wpuszcze, ot co... a ja jutro mam wpis z prawnych podstaw biznesu na wykladzie... potem wyklad z historii i kultury japonii i na koniec angielski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:59 am
czy mi sie wydaje czy opcy wogole opuscil gildie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:59 am
Ibris Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora Nie mial do tego cierpliwosci, czy mu sie znudzilo?
Oye, Twisted ^.^chyba wszystko razem 3nodding twisted witay Ib twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:01 am
Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora Opcy zrezygnowal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:03 am
...Omii jest boska! xd ... ...Uuu, uuu, O-me-ga! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:05 am
Ibris Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora Nie mial do tego cierpliwosci, czy mu sie znudzilo?
po prostu poszedl sobie od nas, ale moze kiedys wroci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:07 am
Omega Sun Ibris Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora Nie mial do tego cierpliwosci, czy mu sie znudzilo?
po prostu poszedl sobie od nas, ale moze kiedys wroci to teraz musisz sobie kogos znalesc na pomocnika... to nie bedzie latwe... to jak wybierac teraz miedzy Lepperem, a Giertychem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:09 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Omii jest boska! xd ... ...Uuu, uuu, O-me-ga! xd niepodlizuj sie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:10 am
Ozzwald Omega Sun Ibris Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora Nie mial do tego cierpliwosci, czy mu sie znudzilo?
po prostu poszedl sobie od nas, ale moze kiedys wroci to teraz musisz sobie kogos znalesc na pomocnika... to nie bedzie latwe... to jak wybierac teraz miedzy Lepperem, a Giertychem z dwojga zlego wole Leppera blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:11 am
...On mnie teraz sciga! eek xd ...Napisal mi PM'a! Thomassus Obrażam CIebie ? Malutki tio ty zacząłeś Cya' ...A co do wyboru Moda to nie wiem. Ja tu za czesto nie bywam, zreszta watpie, zebyscie chcieli, zebym nim byl. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:11 am
EvilYuki z dwojga zlego wole Leppera blaugh powiem Ci ze ja wole wyjscie honorowe... sepuku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:12 am
BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Omii jest boska! xd ... ...Uuu, uuu, O-me-ga! xd niepodlizuj sie ... ...Na razie tylko tanczylem. ...(musicie mi wybaczyc moj dzisiejszy dobry humor)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:13 am
Ozzwald EvilYuki z dwojga zlego wole Leppera blaugh powiem Ci ze ja wole wyjscie honorowe... sepuku... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:13 am
RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Omii jest boska! xd ... ...Uuu, uuu, O-me-ga! xd niepodlizuj sie ... ...Na razie tylko tanczylem. ...(musicie mi wybaczyc moj dzisiejszy dobry humor) zdarza sie nawet najlepszym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:14 am
Aidanna RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN ...Omii jest boska! xd ... ...Uuu, uuu, O-me-ga! xd niepodlizuj sie ... ...Na razie tylko tanczylem. ...(musicie mi wybaczyc moj dzisiejszy dobry humor) zfarza sie nawet najlepszym xp niestety mi sie nie zdarza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|