|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:51 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mr. Smokey no wiesz wystarszy powiedzieć spokojnie "NIECH GO KTOŚ Z TĄD WYPIERNICZY !!" a nie jakies bezsensowne dyskusje razz Jestem sam ze sobą Rufusiku. ...O Ty dziadu! ...Bana mu! domokun ... ...(a poza tym - ja zawsze zrzedze xd ) eee no... rola marudy zajeta... ninja to Rodzyna rola... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:52 am
EvilYuki Thomassus RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki Thomassus Tak, a wiesz czemu ? Bio ja potrafię się śmiać z siebie :] Życie od tego jest, po co żyć kiedy nie można się trochę pośmiać ? to smiejesz sie z siebie czy z Addika? xp przypuszczalnie dostaniesz bana albo ostrzezenie 4laugh zadowolony? ...Badzmy delikatni... ... ... ...Bana mu! Rufciu nie wiesz o cim m�wisz :] Może i dostanę Ban-a ale nie załuję ? A dlaczego ? Bio przynajmniej widzę że z was drętwe typki biggrin Musza byc jakies zasady. Nie moze byc tak, ze jezdzimy po sobie bez ograniczem, ktos musi bronic porzadku... a to, ze ty miales jakies stosunki z Addikiem nie oznacza, ze masz po nim na publicznym jezdzic. Wasz romans to wasza sprawa. jak to ladnie ujelas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:52 am
Aidanna RUFUS.ABBYSINIAN Mr. Smokey no wiesz wystarszy powiedzieć spokojnie "NIECH GO KTOŚ Z TĄD WYPIERNICZY !!" a nie jakies bezsensowne dyskusje razz Jestem sam ze sobą Rufusiku. ...O Ty dziadu! ...Bana mu! domokun ... ...(a poza tym - ja zawsze zrzedze xd ) eee no... rola marudy zajeta... ninja to Rodzyna rola... xp ...Heh. ...Ja tam zawsze marudzilem i marudzic nie przestane, ot co. ...A propos - jutro jest czwartek. Nie lubie czwartkow...blah.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:54 am
RUFUS.ABBYSINIAN Aidanna RUFUS.ABBYSINIAN Mr. Smokey no wiesz wystarszy powiedzieć spokojnie "NIECH GO KTOŚ Z TĄD WYPIERNICZY !!" a nie jakies bezsensowne dyskusje razz Jestem sam ze sobą Rufusiku. ...O Ty dziadu! ...Bana mu! domokun ... ...(a poza tym - ja zawsze zrzedze xd ) eee no... rola marudy zajeta... ninja to Rodzyna rola... xp ...Heh. ...Ja tam zawsze marudzilem i marudzic nie przestane, ot co. ...A propos - jutro jest czwartek. Nie lubie czwartkow...blah. no dobra.... jak chcesz... *przykleja mu na czolo nakleje z napisem GILDIOWA MARUDA* no 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:55 am
w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey RUFUS.ABBYSINIAN Aidanna RUFUS.ABBYSINIAN Mr. Smokey no wiesz wystarszy powiedzie�‡ spokojnie "NIECH GO KTO�š Z T�„D WYPIERNICZY !!" a nie jakies bezsensowne dyskusje razz Jestem sam ze sob�… Rufusiku. ...O Ty dziadu! ...Bana mu! domokun ... ...(a poza tym - ja zawsze zrzedze xd ) eee no... rola marudy zajeta... ninja to Rodzyna rola... xp ...Heh. ...Ja tam zawsze marudzilem i marudzic nie przestane, ot co. ...A propos - jutro jest czwartek. Nie lubie czwartkow...blah. Ja tez bop mam francuzki ;/ bleeeeeeeee a ja chemie i fizyke domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora Ja moge byc, aczkolwiek jestem na Gai dosc krotko... wiec raczej odpadne... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:56 am
3nodding milo tu nie ma co xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora Opcy zrezygnowal... a co sie stalo? whee jaa... proponuje... hmm... nie wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora Nie mial do tego cierpliwosci, czy mu sie znudzilo?
Oye, Twisted ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:57 am
Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora szczerze nie widze innego kandydata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun w zwiazku z rezygnacja Opcego, zbieram Wasze propozycje na kandydatow na moderatora ...Ja jestem za kimkolwiek, kto bedzie banowal takich hipkow, co mnie i innych obrazaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Mr. Smokey RUFUS.ABBYSINIAN ...Heh. ...Ja tam zawsze marudzilem i marudzic nie przestane, ot co. ...A propos - jutro jest czwartek. Nie lubie czwartkow...blah. Ja tez bop mam francuzki ;/ bleeeeeeeee a ja chemie i fizyke domokun Obecnie mam ferie, acz jutro przychodzi do mnie ksiadz po koledzie... sweatdrop jak bede sama w domu to go nie wpuszcze, ot co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:58 am
EvilYuki Aidanna Mr. Smokey RUFUS.ABBYSINIAN ...Heh. ...Ja tam zawsze marudzilem i marudzic nie przestane, ot co. ...A propos - jutro jest czwartek. Nie lubie czwartkow...blah. Ja tez bop mam francuzki ;/ bleeeeeeeee a ja chemie i fizyke domokun Obecnie mam ferie, acz jutro przychodzi do mnie ksiadz po koledzie... sweatdrop jak bede sama w domu to go nie wpuszcze, ot co... ...Bosko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|