|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:45 am
Thomassus Wejdźcie na ten link polewka murowana biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Dowiecie się o Addiku więcej niżli byście chcieli biggrin biggrin biggrin biggrin a bana chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:46 am
Mr. Smokey Ibris Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. Chyba mylisz pojecie zrzedliwego czlowieka z czyms innym wink A no bo sie rzucaja o byle pierdołe czyli zrzedza razz ...Jestes z nami czy przeciwko nam? ...Que? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evil ^^ dzieki za komenta smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Ibris Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. Chyba mylisz pojecie zrzedliwego czlowieka z czyms innym wink A no bo sie rzucaja o byle pierdołe czyli zrzedza razz a ty za to nie masz za grosz "dobrego smaku"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:47 am
Omega Sun Thomassus Wejdźcie na ten link polewka murowana biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Dowiecie się o Addiku więcej niżli byście chcieli biggrin biggrin biggrin biggrin a bana chcesz?...Ale Omi, ban naprawde bylby za ostry. ... ...Ja proponuje kare smierci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Mr. Smokey Ibris Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. Chyba mylisz pojecie zrzedliwego czlowieka z czyms innym wink A no bo sie rzucaja o byle pierdołe czyli zrzedza razz ...Jestes z nami czy przeciwko nam? ...Que? xd no wiesz wystarszy powiedzieć spokojnie "NIECH GO KTOŚ Z TĄD WYPIERNICZY !!" a nie jakies bezsensowne dyskusje razz Jestem sam ze sobą Rufusiku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Evil ^^ dzieki za komenta smile alez prosze, dla Ciebei wszystko 4laugh teraz jakiegos prezenta poprosze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:49 am
Mr. Smokey no wiesz wystarszy powiedzieć spokojnie "NIECH GO KTOŚ Z TĄD WYPIERNICZY !!" a nie jakies bezsensowne dyskusje razz Jestem sam ze sobą Rufusiku. ...O Ty dziadu! ...Bana mu! domokun ... ...(a poza tym - ja zawsze zrzedze xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Mr. Smokey Ibris Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. Chyba mylisz pojecie zrzedliwego czlowieka z czyms innym wink A no bo sie rzucaja o byle pierdołe czyli zrzedza razz a ty za to nie masz za grosz "dobrego smaku" Nawet nie wchodzilem na tego linka i nie śmieje sie z niego ani nic. So WTF ?? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Thomassus RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki Thomassus Tak, a wiesz czemu ? Bio ja potrafię się śmiać z siebie :] Życie od tego jest, po co żyć kiedy nie można się trochę pośmiać ? to smiejesz sie z siebie czy z Addika? xp przypuszczalnie dostaniesz bana albo ostrzezenie 4laugh zadowolony? ...Badzmy delikatni... ... ... ...Bana mu! Rufciu nie wiesz o cim m�wisz :] Może i dostanę Ban-a ale nie załuję ? A dlaczego ? Bio przynajmniej widzę że z was drętwe typki biggrin oj tak... bo my stare pryki jestesmy i niepotrafimy sie smiac z siebie... talk2hand zal mi ciebie... naprawde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:50 am
Evil a co bys chciala dostać question hę ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Musza byc jakies zasady. Nie moze byc tak, ze jezdzimy po sobie bez ograniczem, ktos musi bronic porzadku... a to, ze ty miales jakies stosunki z Addikiem nie oznacza, ze masz po nim na publicznym jezdzic. Wasz romans to wasza sprawa. ...Oh! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|