|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:39 am
Thomassus Tak, a wiesz czemu ? Bio ja potrafię się śmiać z siebie :] Życie od tego jest, po co żyć kiedy nie można się trochę pośmiać ? nie sadze bys sie smial... a ja nie potrafie sie smiac z siebie... nie potrafie sie sniac z tego linka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:39 am
Thomassus Tak, a wiesz czemu ? Bio ja potrafię się śmiać z siebie :] Życie od tego jest, po co żyć kiedy nie można się trochę pośmiać ? to smiejesz sie z siebie czy z Addika? xp przypuszczalnie dostaniesz bana albo ostrzezenie 4laugh zadowolony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:40 am
Thomassus Aidanna Thomassus Ej ludzie trzeba umieć się śmiać ze wszystkiego wink pomysl dwa razy zanim cos zrobisz... stare Pomyślałem i dlatego zrobiłem ;P To hamuj sie z myslenim, bo na razie nic dobrego z tego nie wyszlo.
Jezeli goscia nie lubisz, to powiedz mu to wprost, ale nie oczerniaj go przy innych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:40 am
Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ??
Siema Blaazz ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:41 am
EvilYuki chyba miałaś napisać 5,300 bo po 3,500 to nie widziałem xd kiedyś to było tak że po otwarciu były warte więcej a teraz tylko z 4k są warte sad już nawet nie kupuję envelop od tamtego miesiąca. A Shui sie napalił że dadzą Angelic Rod Plus w kopercie blaugh blaugh blaugh tego by mi nie zrobili chyba twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. A Wy ludzie z kruka na polmetek! Rufus Ty też! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Thomassus Tak, a wiesz czemu ? Bio ja potrafię się śmiać z siebie :] Życie od tego jest, po co żyć kiedy nie można się trochę pośmiać ? to smiejesz sie z siebie czy z Addika? xp przypuszczalnie dostaniesz bana albo ostrzezenie 4laugh zadowolony? ...Badzmy delikatni... ... ... ...Bana mu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:42 am
Gharra Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. A Wy ludzie z kruka na polmetek! Rufus Ty też! smile ...A ja Cie znam? ... ...Ave Smokey.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:43 am
Gharra Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. A Wy ludzie z kruka na polmetek! Rufus Ty też! smile *$^#%(*$*dajaj !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Gharra Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. A Wy ludzie z kruka na polmetek! Rufus Ty też! smile ...A ja Cie znam? ... ...Ave Smokey. A no juz sie przedstawiam... ale Ty mnie nigdy nie pamietasz ;p takze z nadzieją ze mnie skojarzysz, Błażej jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. Chyba mylisz pojecie zrzedliwego czlowieka z czyms innym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:44 am
RUFUS.ABBYSINIAN Gharra Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. A Wy ludzie z kruka na polmetek! Rufus Ty też! smile ...A ja Cie znam? ... ...Ave Smokey. siema siema A Gharre przypuszczalnie znasz, ale to nie wazne wazne ze to on zna Ciebie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gharra A no juz sie przedstawiam... ale Ty mnie nigdy nie pamietasz ;p takze z nadzieją ze mnie skojarzysz, Błażej jestem. ...Fakt... ...Nie kojarze. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Mr. Smokey Ehh, co wy ludzie tacy zrzedliwi dzisiaj ?? Siema Blaazz ^^. Chyba mylisz pojecie zrzedliwego czlowieka z czyms innym wink A no bo sie rzucaja o byle pierdołe czyli zrzedza razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:45 am
Aragos_PL EvilYuki chyba miałaś napisać 5,300 bo po 3,500 to nie widziałem xd kiedyś to było tak że po otwarciu były warte więcej a teraz tylko z 4k są warte sad już nawet nie kupuję envelop od tamtego miesiąca. A Shui sie napalił że dadzą Angelic Rod Plus w kopercie blaugh blaugh blaugh tego by mi nie zrobili chyba twisted moze przesadzilam, list z grudnia chodzi po 4,5 k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|