|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 9:25 am
nudzilo mi sie xp normalnie chce takiego avka pirate  albo takiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 9:48 am
mi starczy taki jak mam w sygnaturze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:00 am
Dzien dobry :3
Moge kogos troszenke zdonatowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:02 am
Ibris Dzien dobry :3Moge kogos troszenke zdonatowac... Witajac Ibris witam sie z wami... XP mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:03 am
Aaaa, moja mamusia jest!!! mrgreen
Chyba zaraz sobie zrobie kakao mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:04 am
Ibris Dzien dobry :3Moge kogos troszenke zdonatowac... Czesc Ib ^^ jakos niema chetnych... wstydaja sie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:06 am
Aidanna Ibris Dzien dobry :3Moge kogos troszenke zdonatowac... Czesc Ib ^^ jakos niema chetnych... wstydaja sie rofl No bo Ib przeca sama questuje, prawda? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:09 am
EvilYuki Aidanna Ibris Dzien dobry :3Moge kogos troszenke zdonatowac... Czesc Ib ^^ jakos niema chetnych... wstydaja sie rofl No bo Ib przeca sama questuje, prawda? 3nodding a ja mam questa ale go pozucilam... nie chce mi sie.. po co... to tylko pixelki. starczy mi to co mam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:12 am
Aidanna EvilYuki Aidanna Ibris Dzien dobry :3Moge kogos troszenke zdonatowac... Czesc Ib ^^ jakos niema chetnych... wstydaja sie rofl No bo Ib przeca sama questuje, prawda? 3nodding a ja mam questa ale go pozucilam... nie chce mi sie.. po co... to tylko pixelki. starczy mi to co mam 3nodding A ja jestem zachlanna i ciagle bawi mnie Gaia :3 Aj min, jest to dla mnie cos innego, dobra rozrywka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:15 am
Ibris Aidanna EvilYuki Aidanna Ibris Dzien dobry :3Moge kogos troszenke zdonatowac... Czesc Ib ^^ jakos niema chetnych... wstydaja sie rofl No bo Ib przeca sama questuje, prawda? 3nodding a ja mam questa ale go pozucilam... nie chce mi sie.. po co... to tylko pixelki. starczy mi to co mam 3nodding A ja jestem zachlanna i ciagle bawi mnie Gaia :3 Aj min, jest to dla mnie cos innego, dobra rozrywka.ja to tylko zbieram na listy co miesiac... bo to wyczekiwanie co bedzie teraz jest fajne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:15 am
Ibris Aidanna EvilYuki Aidanna Ibris Dzien dobry :3Moge kogos troszenke zdonatowac... Czesc Ib ^^ jakos niema chetnych... wstydaja sie rofl No bo Ib przeca sama questuje, prawda? 3nodding a ja mam questa ale go pozucilam... nie chce mi sie.. po co... to tylko pixelki. starczy mi to co mam 3nodding A ja jestem zachlanna i ciagle bawi mnie Gaia :3 Aj min, jest to dla mnie cos innego, dobra rozrywka. Dla mnie tez rofl Ladne takie te avki... moj zmysl estetyczny je lubi ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:18 am
Aidanna ja to tylko zbieram na listy co miesiac... bo to wyczekiwanie co bedzie teraz jest fajne rofl A potem to cudowne uczucie, gdy otwierasz a tu taki szit, ze szkoda gadac, ah X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:20 am
Ibris Aidanna ja to tylko zbieram na listy co miesiac... bo to wyczekiwanie co bedzie teraz jest fajne rofl A potem to cudowne uczucie, gdy otwierasz a tu taki szit, ze szkoda gadac, ah X3i mowisz sobie... nie ja juz wiecej nie kupie listow a i tak kupujesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:22 am
Aidanna Ibris Aidanna ja to tylko zbieram na listy co miesiac... bo to wyczekiwanie co bedzie teraz jest fajne rofl A potem to cudowne uczucie, gdy otwierasz a tu taki szit, ze szkoda gadac, ah X3i mowisz sobie... nie ja juz wiecej nie kupie listow a i tak kupujesz xd Zrobie kiedys eksperyment i nie kupie. Moze sie okaze, ze wtedy wypuszcza cos dobrego XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|