|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:35 pm
Twisted_Exile Mr. Smokey przepraszam za zawiasa ale robie referat o Ojcy Pio wiec prosze sie nie dziwić razz . No wiec co zabrzmialo fajnie bez kitu ? niewazne glowa mnie boli xd twisted ja sie tez ucz i juz padam na klawiature a o 6 pobudka twisted Jak zwykle cos namarasiłęm i nie wime co razz . No w sumie ja tez bym usiał coś koło 6 wstać ale nawet sie nie łudze ze to sie uda razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:36 pm
Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey przepraszam za zawiasa ale robie referat o Ojcy Pio wiec prosze sie nie dziwić razz . No wiec co zabrzmialo fajnie bez kitu ? niewazne glowa mnie boli xd twisted ja sie tez ucz i juz padam na klawiature a o 6 pobudka twisted Jak zwykle cos namarasiłęm i nie wime co razz . No w sumie ja tez bym usiał coś koło 6 wstać ale nawet sie nie łudze ze to sie uda razz ja nie moge nieobudzic sie bo ma zaliczenie o 9 stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:43 pm
Twisted_Exile Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey przepraszam za zawiasa ale robie referat o Ojcy Pio wiec prosze sie nie dziwić razz . No wiec co zabrzmialo fajnie bez kitu ? niewazne glowa mnie boli xd twisted ja sie tez ucz i juz padam na klawiature a o 6 pobudka twisted Jak zwykle cos namarasiłęm i nie wime co razz . No w sumie ja tez bym usiał coś koło 6 wstać ale nawet sie nie łudze ze to sie uda razz ja nie moge nieobudzic sie bo ma zaliczenie o 9 stressed twisted No ja niemoge sie nieobudzić bo o 7:36 przyjezdza na przysanek Rynn ^^. I ja sie z Nią tam spotykam <33333
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 4:02 pm
Ja zmykam spac. Powodzenia z uczeniam się ^^. Do następnego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:06 am
i znów się kurde nie wyspałem... a w dodatku obudziłem się z wykałaczką w uchu rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:01 am
MarianKanapowiec i znów się kurde nie wyspałem... a w dodatku obudziłem się z wykałaczką w uchu rolleyes Eee, no to ciekawie, nie powiem razz A ja mam włąsnie dwie informatyki w szkole razz hehe no a ze jestem lepszym programistą niż Chuck Norris to mam luzy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:23 am
Ale co z tego skoro i tak jestem tutaj sam razz . Niech ktoś jeszcze ma teraz informatyke smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 3:52 am
Mr. Smokey Ale co z tego skoro i tak jestem tutaj sam razz . Niech ktoś jeszcze ma teraz informatyke smile Ja mam ferie. Pasi? Kurrrwaaaa... przelalam wode w wannie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 4:40 am
hehe tak jak ja, też mam ferie 4laugh urządziłem dzisiaj sobie polowanie na diamondback liona przy okazji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 4:43 am
Aragos_PL hehe tak jak ja, też mam ferie 4laugh urządziłem dzisiaj sobie polowanie na diamondback liona przy okazji wink Boze, jak ja sie nudze... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 5:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:40 am
oh... ktos jest xp wrocilam ze szkoly i tak tylko znak zycia daje bo i tak ostatnio na mnie wszyscy krzycza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|