|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:29 pm
Twisted_Exile Mr. Smokey a ja am problemy z netem ;/ bleee ninja a cu sie dzieju? ninja twisted Teraz juz wporzo ale byl moment ze stronki nie chcialy mi chodzić, jakbym mial porty poblokowane, bo gg hulało, i takie rozne . ale juz jest wporzo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:32 pm
Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey a ja am problemy z netem ;/ bleee ninja a cu sie dzieju? ninja twisted Teraz juz wporzo ale byl moment ze stronki nie chcialy mi chodzić, jakbym mial porty poblokowane, bo gg hulało, i takie rozne . ale juz jest wporzo ^^ mi wogole komp cos nawala windoza sie sypie komp sie restartuje a ja nie mma sil by z nim walczyc stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:35 pm
fajnie ze ktos wogole mi odpisuje :/ nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:43 pm
Twisted_Exile Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey a ja am problemy z netem ;/ bleee ninja a cu sie dzieju? ninja twisted Teraz juz wporzo ale byl moment ze stronki nie chcialy mi chodzić, jakbym mial porty poblokowane, bo gg hulało, i takie rozne . ale juz jest wporzo ^^ mi wogole komp cos nawala windoza sie sypie komp sie restartuje a ja nie mma sil by z nim walczyc stressed twisted ale ale, sam sie wyłancza ?? blaugh I tak BTW to ładnie dziś wyglądasz. I like it <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:46 pm
Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey a ja am problemy z netem ;/ bleee ninja a cu sie dzieju? ninja twisted Teraz juz wporzo ale byl moment ze stronki nie chcialy mi chodzić, jakbym mial porty poblokowane, bo gg hulało, i takie rozne . ale juz jest wporzo ^^ mi wogole komp cos nawala windoza sie sypie komp sie restartuje a ja nie mma sil by z nim walczyc stressed twisted ale ale, sam sie wyłancza ?? blaugh I tak BTW to ładnie dziś wyglądasz. I like it <3 tia sam wylacza i wlacza nie wiem co z nim juz robic chyba zasilacz siada stressed a dziekuje za komplement mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:48 pm
Twisted_Exile ]tia sam wylacza i wlacza nie wiem co z nim juz robic chyba zasilacz siada stressed a dziekuje za komplement mrgreen twisted No najwyrażniej ^^ i nie ma za co smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:56 pm
A tak w ogole to co porabiasz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:01 pm
Mr. Smokey A tak w ogole to co porabiasz ? nauka nauka nauka dol nauka nauka dol nauka nauka jutro/dzis zaliczenie stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:05 pm
Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey A tak w ogole to co porabiasz ? nauka nauka nauka dol nauka nauka dol nauka nauka jutro/dzis zaliczenie stressed twisted Damn, wsp�łczuje. W sumie tez powinienem sie uczyć z francuza grozi mi kapa. (nie wiem czemu w końcu Rynn nie narzeka twisted twisted twisted ) xd xd xd xd xd udam ze nie zrozumialam xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:07 pm
Twisted_Exile Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey A tak w ogole to co porabiasz ? nauka nauka nauka dol nauka nauka dol nauka nauka jutro/dzis zaliczenie stressed twisted Damn, wsp�łczuje. W sumie tez powinienem sie uczyć z francuza grozi mi kapa. (nie wiem czemu w końcu Rynn nie narzeka twisted twisted twisted ) xd xd xd xd xd udam ze nie zrozumialam xd xd xd xd twisted Zeditowalem troche tamtego posta ^^. Och no chodzilo mi o to ze ja z nią nie rozmawiam po francuzku (bo w sumie oboje z niego lezymy [ale ja bardziej rofl ] ) wiec nie narzeka na moj francuzki. Proste i logiczne ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:08 pm
Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey A tak w ogole to co porabiasz ? nauka nauka nauka dol nauka nauka dol nauka nauka jutro/dzis zaliczenie stressed twisted Damn, wsp�łczuje. W sumie tez powinienem sie uczyć z francuza grozi mi kapa. (nie wiem czemu w końcu Rynn nie narzeka twisted twisted twisted ) xd xd xd xd xd udam ze nie zrozumialam xd xd xd xd twisted Zeditowalem troche tamtego posta ^^. Och no chodzilo mi o to ze ja z nią nie rozmawiam po francuzku (bo w sumie oboje z niego lezymy [ale ja bardziej rofl ] ) wiec nie narzeka na moj francuzki. Proste i logiczne ^^. moze idz spac bo to bez kitu fajnie zabrzmialo jeszcze Rynn sie obrazi czy cus xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:26 pm
Twisted_Exile moze idz spac bo to bez kitu fajnie zabrzmialo jeszcze Rynn sie obrazi czy cus xd mrgreen twisted co zabrzmialo fajnie bez kitu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:31 pm
przepraszam za zawiasa ale robie referat o Ojcy Pio wiec prosze sie nie dziwić razz . No wiec co zabrzmialo fajnie bez kitu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:32 pm
Mr. Smokey przepraszam za zawiasa ale robie referat o Ojcy Pio wiec prosze sie nie dziwić razz . No wiec co zabrzmialo fajnie bez kitu ? niewazne glowa mnie boli xd twisted ja sie tez ucz i juz padam na klawiature a o 6 pobudka twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|