|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:15 pm
Mr. Smokey Gharra no nie powiem ze we 2 to nudno ^^ ale wieksza ilosc zawsze mile widziana -.- chyba ze ktos nie lubi pobawić sie w ciocie i wujka ^_^Bedzie całkowicie chata wolna na 4 dni bartos rozmawia z ojcem zeby załatwił beczke piwa (powaznie mowe zeby nie bylo ze w ch**a lece) tak ze bedzie wieksza ilośc osob ^^ A u asma miesiac wolna ^_^ - ale on gluchy i wogole smile to sie mu zrobi armageddon :3
zaraz wracam... przenosze komputer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:16 pm
wczoraj sie nie przywitałem Smokey bo musiałem spadać *podaje rękę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:18 pm
Danthes wczoraj sie nie przywitałem Smokey bo musiałem spadać *podaje rękę* Nie ma sprawy ^^ *rowniez podaje ręke* co słychać ?? Gharra --- > Lepszy amagIedon u Asma niz u mnie ^^. Jestem za !.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:30 pm
foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:31 pm
Ponal Ibris ^^ takze sie zegna ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:33 pm
Konio foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11] Soundtrack z anime ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:36 pm
Mr. Smokey Konio foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11] Soundtrack z anime ? Ta powrociłem do mojej młosdosci Anime, jak sie zaczynałem interesować, i sobie od nowa Ogladam Berserk-a, po kilku latach wydaje sie znacznie ciekawszą seia, niż był na poczatku, a muszyka kuźwa... 4laugh świetna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:45 pm
Konio Mr. Smokey Konio foo: Susumu Hirasawa - [Berserk ~Chapter of the Millen #01] Sign [4:11] Soundtrack z anime ? Ta powrociłem do mojej młosdosci Anime, jak sie zaczynałem interesować, i sobie od nowa Ogladam Berserk-a, po kilku latach wydaje sie znacznie ciekawszą seia, niż był na poczatku, a muszyka kuźwa... 4laugh świetna Kurcze masz moze jakiegos serwerka gdzie moglbys wystawić pate scierzek bo bylbym zainteresowany bardzo ^^ i kurde co do samego anime, wypasione w kosmos ale nie umiem nigdzie zdobyc ostatniego odcinka gonk crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:15 pm
a ja am problemy z netem ;/ bleee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:27 pm
też mialem ostatnio problemy z netem, raz sie icaly dzien emczylem robilem reinstalke windy i formata, ostatnio wywalelm drivery od modemu, sieciowki itd po czym okazalo sie ze wystarczylo odłączyc modem z pradu i wlaczyc z powrotem stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|