|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:52 pm
Ibris Mr. Smokey *przysluchuje sie rozmowie i jest like sweatdrop * Widze, ze zmieniles fryz na taka sama, jak ma Kage :3
Mnie zaraz kreff zaleje, jak tak dalej pojdzie =='No w sumie to zmienilem na taki jaki ma na realu tylo ze włoski mam nie czerwone i troszQ dluzsze ale takiej opcji nie bylo ^^. nie wiem jak tam Kage ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:56 pm
Mr. Smokey Ibris Mr. Smokey *przysluchuje sie rozmowie i jest like sweatdrop * Widze, ze zmieniles fryz na taka sama, jak ma Kage :3
Mnie zaraz kreff zaleje, jak tak dalej pojdzie =='No w sumie to zmienilem na taki jaki ma na realu tylo ze włoski mam nie czerwone i troszQ dluzsze ale takiej opcji nie bylo ^^. nie wiem jak tam Kage ^^ Po zdjeciach w profilu powiedzialabym cos innego ;3
Kage jak Kage, avek czy realna postac - ciagle przystojny X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:58 pm
Ibris Po zdjeciach w profilu powiedzialabym cos innego ;3 Biorąc pod uwage ze fryzurke zmienilem wczoraj a zdiecia maja juz miesiac albo dwa to powodzenia przy patrzeniu w profil ^^ Ale jak bardzo chcesz to porobie sobie pare fotek i Ci prześle razz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:01 pm
Mr. Smokey Ibris Po zdjeciach w profilu powiedzialabym cos innego ;3 Biorąc pod uwage ze fryzurke zmienilem wczoraj a zdiecia maja juz miesiac albo dwa to powodzenia przy patrzeniu w profil ^^ Ale jak bardzo chcesz to porobie sobie pare fotek i Ci prześle razz rofl Wole brunetow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:03 pm
Ibris Mr. Smokey Ibris Po zdjeciach w profilu powiedzialabym cos innego ;3 Biorąc pod uwage ze fryzurke zmienilem wczoraj a zdiecia maja juz miesiac albo dwa to powodzenia przy patrzeniu w profil ^^ Ale jak bardzo chcesz to porobie sobie pare fotek i Ci prześle razz rofl Wole brunetow wink Ja też <3.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:03 pm
Mr. Smokey Ibris Mr. Smokey Ibris Po zdjeciach w profilu powiedzialabym cos innego ;3 Biorąc pod uwage ze fryzurke zmienilem wczoraj a zdiecia maja juz miesiac albo dwa to powodzenia przy patrzeniu w profil ^^ Ale jak bardzo chcesz to porobie sobie pare fotek i Ci prześle razz rofl Wole brunetow wink Ze czarnych w sensie ?? ^^ W sensie tak :3 Oczywiscie majac na mysli kolor kudeł na glowie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:05 pm
Ja ubolewam nad swoim kolorem wlosow ;_; I ich stanem w sumie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:06 pm
ja jestem brunetem, to o to chodzi? xD
Witam witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:07 pm
Gharra ja jestem brunetem, to o to chodzi? xD Witam witam wszystkichyhy !! heart Gharra heart my b***h jak miło Cie widzieć ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:08 pm
Gharra ja jestem brunetem, to o to chodzi? xD Witam witam wszystkich Zapunktowales XD Witam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:08 pm
Mr. Smokey Gharra ja jestem brunetem, to o to chodzi? xD Witam witam wszystkichyhy !! heart Gharra heart my b***h jak miło Cie widzieć ;* Noo, to co do brunetow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:09 pm
Gharra Mr. Smokey Gharra ja jestem brunetem, to o to chodzi? xD Witam witam wszystkichyhy !! heart Gharra heart my b***h jak miło Cie widzieć ;* Noo, to co do brunetow wink Kiedy znow robimy nocke hę ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:11 pm
Mr. Smokey Gharra Mr. Smokey Gharra ja jestem brunetem, to o to chodzi? xD Witam witam wszystkichyhy !! heart Gharra heart my b***h jak miło Cie widzieć ;* Noo, to co do brunetow wink Kiedy znow robimy nocke hę ? 3nodding no nie powiem ze we 2 to nudno ^^ ale wieksza ilosc zawsze mile widziana -.- chyba ze ktos nie lubi pobawić sie w ciocie i wujka ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 1:13 pm
Gharra no nie powiem ze we 2 to nudno ^^ ale wieksza ilosc zawsze mile widziana -.- chyba ze ktos nie lubi pobawić sie w ciocie i wujka ^_^Bedzie całkowicie chata wolna na 4 dni bartos rozmawia z ojcem zeby załatwił beczke piwa (powaznie mowe zeby nie bylo ze w ch**a lece) tak ze bedzie wieksza ilośc osob ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|