|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:45 am
strach4 EvilYuki strach4 " crying ale czemu zbanowali moje konto " a kim jestes, przyznaj sie!!! biggrin pamietasz tego chlopaka, ktoremu przeslalas fotke na ktorej jestes na golasa? Stefan?! CO ty tu robisz?! scream mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:47 am
EvilYuki strach4 EvilYuki strach4 " crying ale czemu zbanowali moje konto " a kim jestes, przyznaj sie!!! biggrin pamietasz tego chlopaka, ktoremu przeslalas fotke na ktorej jestes na golasa? Stefan?! CO ty tu robisz?! scream mrgreen mrgreen to znaczy, chcialem powiediec, ze ten chlopak to nie ja. A pamietasz tego chlopaka, ktorego molestowalas w kosciele?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:48 am
strach4 EvilYuki strach4 EvilYuki strach4 " crying ale czemu zbanowali moje konto " a kim jestes, przyznaj sie!!! biggrin pamietasz tego chlopaka, ktoremu przeslalas fotke na ktorej jestes na golasa? Stefan?! CO ty tu robisz?! scream mrgreen mrgreen to znaczy, chcialem powiediec, ze ten chlopak to nie ja. A pamietasz tego chlopaka, ktorego molestowalas w kosciele? Zebym ja chodzila do kosciola... to moze bym tam kogos zmolestowala... rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:50 am
EvilYuki strach4 EvilYuki strach4 EvilYuki strach4 " crying ale czemu zbanowali moje konto " a kim jestes, przyznaj sie!!! biggrin pamietasz tego chlopaka, ktoremu przeslalas fotke na ktorej jestes na golasa? Stefan?! CO ty tu robisz?! scream mrgreen mrgreen to znaczy, chcialem powiediec, ze ten chlopak to nie ja. A pamietasz tego chlopaka, ktorego molestowalas w kosciele? Zebym ja chodzila do kosciola... to moze bym tam kogos zmolestowala... rolleyes mrgreen w kazdym razie to tez nie bylem ja. Co to ja mialem powiedziec ... a no tego, czemu mnie zbanowali crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:51 am
strach4 EvilYuki strach4 EvilYuki strach4 pamietasz tego chlopaka, ktoremu przeslalas fotke na ktorej jestes na golasa? Stefan?! CO ty tu robisz?! scream mrgreen mrgreen to znaczy, chcialem powiediec, ze ten chlopak to nie ja. A pamietasz tego chlopaka, ktorego molestowalas w kosciele? Zebym ja chodzila do kosciola... to moze bym tam kogos zmolestowala... rolleyes mrgreen w kazdym razie to tez nie bylem ja. Co to ja mialem powiedziec ... a no tego, czemu mnie zbanowali crying Bo jestes zboczencem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:53 am
EvilYuki strach4 EvilYuki strach4 EvilYuki strach4 pamietasz tego chlopaka, ktoremu przeslalas fotke na ktorej jestes na golasa? Stefan?! CO ty tu robisz?! scream mrgreen mrgreen to znaczy, chcialem powiediec, ze ten chlopak to nie ja. A pamietasz tego chlopaka, ktorego molestowalas w kosciele? Zebym ja chodzila do kosciola... to moze bym tam kogos zmolestowala... rolleyes mrgreen w kazdym razie to tez nie bylem ja. Co to ja mialem powiedziec ... a no tego, czemu mnie zbanowali crying Bo jestes zboczencem whee ale tylko troszke crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:55 am
strach4 EvilYuki Bo jestes zboczencem whee ale tylko troszke crying wiec Cie zbanowali 4laugh Witaj, lenko 4laugh nie strasz nas, prosze, matko Rodzyna 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:56 am
EvilYuki strach4 EvilYuki Bo jestes zboczencem whee ale tylko troszke crying wiec Cie zbanowali 4laugh Witaj, lenko 4laugh nie strasz nas, prosze, matko Rodzyna 4laugh dobrze xd wiec co tam u was moi kochani/ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:57 am
EvilYuki strach4 EvilYuki Bo jestes zboczencem whee ale tylko troszke crying wiec Cie zbanowali 4laugh Witaj, lenko 4laugh nie strasz nas, prosze, matko Rodzyna 4laugh crying i na dodatek musze isc z tego konta bo znajomy mi jeszcze krzywde zrobi jak przezemnie i jego konto zbanuja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:59 am
strach4 EvilYuki strach4 EvilYuki Bo jestes zboczencem whee ale tylko troszke crying wiec Cie zbanowali 4laugh Witaj, lenko 4laugh nie strasz nas, prosze, matko Rodzyna 4laugh crying i na dodatek musze isc z tego konta bo znajomy mi jeszcze krzywde zrobi jak przezemnie i jego konto zbanuja crying a czemu i kolege maja zbanowac? Wytlumacz nam, o co chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:07 pm
*czuje sie nieszczesliwa, poniewaz tablet Yami robi sobie jaja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:08 pm
Ibris *czuje sie nieszczesliwa, poniewaz tablet Yami robi sobie jaja* aaaw...kopnij go heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:16 pm
LittleDream Ibris *czuje sie nieszczesliwa, poniewaz tablet Yami robi sobie jaja* aaaw...kopnij go heart Juz dzis piorko zmolestowalam i malo co nie wywalilam tego czegos za okno vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|