|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:15 am
Niektorzy maja w sigach chyba... No ja rysuje hobbistycznie, ale o siga jeszcze mnie nikt nigdy nie prosil..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:18 am
Delein Niektorzy maja w sigach chyba... No ja rysuje hobbistycznie, ale o siga jeszcze mnie nikt nigdy nie prosil.. whee zawsze mozesz mi hobbystycznie cos narysowac... mrgreen moze uzbieram do wielkanocy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:19 am
EvilYuki Delein Niektorzy maja w sigach chyba... No ja rysuje hobbistycznie, ale o siga jeszcze mnie nikt nigdy nie prosil.. whee zawsze mozesz mi hobbystycznie cos narysowac... mrgreen moze uzbieram do wielkanocy mrgreen Na razie mam pare innych projektow i ani krzty czasu... Dobra, ja na razie nykam...Bywajcie... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:24 am
Delein Omi, mam dla ciebie wiadomosc od Adwokata...przeprasza cie z calego serca za to, co zaszlo...nie mial tego, co powiedzial na mysli, poniosla go cala ta sytuacja...bardzo mu z tym zle... Ma nadzieje, ze nie urazil cie mocno... Nie, ja sie nie gniewam za to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:25 am
hehe... kolezanki z NL mi narysuja ;P LOL, problem z głowy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:35 am
ja ciebie tez, nie martw sie! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:37 am
EvilYuki ja ciebie tez, nie martw sie! 4laugh " crying ale czemu"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:38 am
strach4 EvilYuki ja ciebie tez, nie martw sie! 4laugh " crying ale czemu" bo tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:39 am
EvilYuki strach4 EvilYuki ja ciebie tez, nie martw sie! 4laugh " crying ale czemu" bo tak mrgreen " crying ale czemu zbanowali moje konto "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:42 am
strach4 EvilYuki strach4 EvilYuki ja ciebie tez, nie martw sie! 4laugh " crying ale czemu" bo tak mrgreen " crying ale czemu zbanowali moje konto " a kim jestes, przyznaj sie!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 11:44 am
EvilYuki strach4 EvilYuki strach4 EvilYuki ja ciebie tez, nie martw sie! 4laugh " crying ale czemu" bo tak mrgreen " crying ale czemu zbanowali moje konto " a kim jestes, przyznaj sie!!! biggrin pamietasz tego chlopaka, ktoremu przeslalas fotke na ktorej jestes na golasa? Omi: licz cytaty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|