|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 8:58 am
roman_zbawicieL uga buga swedzi mnie maczuga. patrzę na dziewcze w pończoszkach z koronką a ty byś sobie, plagiatorze, wymyślił własne powiedzonko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:10 am
oga buoga swedzi mnie w glanie noga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:12 am
Ayah_TheMetalMania oga buoga swedzi mnie w glanie noga podrapac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:24 am
Autark Ayah_TheMetalMania oga buoga swedzi mnie w glanie noga podrapac? jak ładna to lepiej jej dupę przetrzepać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 2:55 am
MarianKanapowiec Autark Ayah_TheMetalMania oga buoga swedzi mnie w glanie noga podrapac? jak ładna to lepiej jej dupę przetrzepać Marianek uwazaj na tyly i nie podnos mydla , nic nie da wymowka ,ze mydlo jest w plynie.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 3:07 am
Ayah_TheMetalMania MarianKanapowiec Autark Ayah_TheMetalMania oga buoga swedzi mnie w glanie noga podrapac? jak ładna to lepiej jej dupę przetrzepać Marianek uwazaj na tyly i nie podnos mydla , nic nie da wymowka ,ze mydlo jest w plynie.... stare ja sobie rade dam, jak mnie zajdzie to go niepostrzeżenie obroce i wydupce w mgnieniu oka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 2:17 pm
MarianKanapowiec Ayah_TheMetalMania MarianKanapowiec Autark Ayah_TheMetalMania oga buoga swedzi mnie w glanie noga podrapac? jak ładna to lepiej jej dupę przetrzepać Marianek uwazaj na tyly i nie podnos mydla , nic nie da wymowka ,ze mydlo jest w plynie.... stare ja sobie rade dam, jak mnie zajdzie to go niepostrzeżenie obroce i wydupce w mgnieniu oka ssij bucu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 08, 2006 11:38 am
liż, pieprzony podglądaczu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 08, 2006 11:42 am
MarianKanapowiec liż, pieprzony podglądaczu Sam prosiles bym na ciebie patrzył smierdzielu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 09, 2006 6:57 am
BeeWolf_san MarianKanapowiec liż, pieprzony podglądaczu Sam prosiles bym na ciebie patrzył smierdzielu. ale nie prosił cię nikt byś wpadał do sypialni jak Tina się obudziła, masturbancie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 13, 2006 2:12 pm
MarianKanapowiec BeeWolf_san MarianKanapowiec liż, pieprzony podglądaczu Sam prosiles bym na ciebie patrzył smierdzielu. ale nie prosił cię nikt byś wpadał do sypialni jak Tina się obudziła, masturbancie To nie była sypialni tylko prasowalnia onanisto od siedmiu bolesci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:47 am