|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:36 pm
Julka Ozzwald a ty jak chcesz awans musisz isc ze mna pod prysznic... bo tu sie pod prysznicem awansuje... wink ja jakos nie musialam... xd tez tak chce xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:39 pm
Twisted_Exile Julka Ozzwald a ty jak chcesz awans musisz isc ze mna pod prysznic... bo tu sie pod prysznicem awansuje... wink ja jakos nie musialam... xd tez tak chce xd twisted no kuna ma sie te swoje sposoby... al nie wiem czy moge zdradzic te wielka tajemnice ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:43 pm
Julka Twisted_Exile Julka Ozzwald a ty jak chcesz awans musisz isc ze mna pod prysznic... bo tu sie pod prysznicem awansuje... wink ja jakos nie musialam... xd tez tak chce xd twisted no kuna ma sie te swoje sposoby... al nie wiem czy moge zdradzic te wielka tajemnice ^^ *blaganie w oczkach* blagam powiedz jak zes to zrobila*jeszcze wieksze blaganie w oczach* xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:53 pm
Kuna, jak mowie to znaczy ze nie moge, a po drugie jestem porocznikiem, spokoj mi tu !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:59 pm
Julka Kuna, jak mowie to znaczy ze nie moge, a po drugie jestem porocznikiem, spokoj mi tu !! tja..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:14 pm
opcy Julka Kuna, jak mowie to znaczy ze nie moge, a po drugie jestem porocznikiem, spokoj mi tu !! tja.............. Witam gen. Opcy [salutuje] jak na razie spokoj i cisza, wszystkich gdzies wpierdolilo obecni por. Julka i szer. Twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:22 pm
Julka opcy Julka Kuna, jak mowie to znaczy ze nie moge, a po drugie jestem porocznikiem, spokoj mi tu !! tja.............. Witam gen. Opcy [salutuje] jak na razie spokoj i cisza, wszystkich gdzies wpierdolilo obecni por. Julka i szer. Twisted yhm......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:12 pm
wtf ?? gen. Revcat !! poszukiwany jestes !! przeze mnie ofkorz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 5:36 pm
byeeerp...  ide spac... dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 6:05 pm
Dobranoc !! milych snow zycze
ja zostane na posterunku!! [siada z karabinem, butelczyna i gapi sie huj wie gdzie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 11:54 pm
[z pod na wpol przymknietych oczet dostrzego druga butelczyne] oi ! flaszka ^^ [podlazi do niej by uzupelnic braki alkoholu we krwi] oui ! od razu lepiej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 11:55 pm
Julka [z pod na wpol przymknietych oczet dostrzego druga butelczyne] oi ! flaszka ^^ [podlazi do niej by uzupelnic braki alkoholu we krwi] oui ! od razu lepiej ^^ twisted bry dzien widze ze sie szalao w nocy whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 12:27 am
Twisted_Exile Julka [z pod na wpol przymknietych oczet dostrzego druga butelczyne] oi ! flaszka ^^ [podlazi do niej by uzupelnic braki alkoholu we krwi] oui ! od razu lepiej ^^ twisted bry dzien widze ze sie szalao w nocy whee heart whee twisted kuna no... tak nie do konca, bo o 4 rano szeregowa Bali korki wylaczyla, wqrwila sie na cos i huj nawet nie przyszla powiedziec... oj1 dzis wypierdalam do domku =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 12:37 am
Ej no ludzie wstawac !! nie spac !!, czy wszyscy poszli wczoraj na jakies impry ??
PILNIE !! poszukiwany gen. Revcat !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 12:55 am
[maszeruje z karabinem i butelczyna od jednego konca RP do drugiego i spiewa sobie cichutenko pioseneczke]
PILNIE poszukiwany gen. Revcat !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|