|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 9:25 am
Forma1-forma 1!! És Kimi 3. lett! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:39 am
Yolanda Thissa ajjaj.. milyen sok mindenről lemaradtam... crying egyébként nekem a bőszoknyás-hercegnős ruhák tetszenek. A múltkor azt javasolták egy cikkben, hogy válasszak testresimuló alsó részt, mert az kiemeli a mittudoménmit... De nekem az nem tetszik razz Egyébként a hátsó kivágást is javasolták, ami nem rossz ötlet, csak nem nekem sweatdrop biggrin Bosziruhának a Morgana's Dress-t ajánlom smile Van hozzá boszisapek is egyébként (Morgana's Hat) meg kesztyűféle (Morgana's Gloves). Bőszoknyás ruhák vannak az enchanted bookban meg a Picolitrosso's Urn-ben (de ezek drágák), plusz van a Blushing Bride's Embodiered Skirt (a market keresőjébe elég ha bride-ot írsz, ez kimerevített menyaszszonyi szoknya). Ismétlem csak ajánlat. Amúgy bennem is felmerült hogy eléggé előjött ez a "mit vegyek fel?", "szerinted jó ez a ruha?" lányos attitűd xd Remélem nem bosszantottunk titeket fiúk... sweatdrop 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:45 am
Obilia Yolanda Thissa ajjaj.. milyen sok mindenről lemaradtam... crying egyébként nekem a bőszoknyás-hercegnős ruhák tetszenek. A múltkor azt javasolták egy cikkben, hogy válasszak testresimuló alsó részt, mert az kiemeli a mittudoménmit... De nekem az nem tetszik razz Egyébként a hátsó kivágást is javasolták, ami nem rossz ötlet, csak nem nekem sweatdrop biggrin Bosziruhának a Morgana's Dress-t ajánlom smile Van hozzá boszisapek is egyébként (Morgana's Hat) meg kesztyűféle (Morgana's Gloves). Bőszoknyás ruhák vannak az enchanted bookban meg a Picolitrosso's Urn-ben (de ezek drágák), plusz van a Blushing Bride's Embodiered Skirt (a market keresőjébe elég ha bride-ot írsz, ez kimerevített menyaszszonyi szoknya). Ismétlem csak ajánlat. Amúgy bennem is felmerült hogy eléggé előjött ez a "mit vegyek fel?", "szerinted jó ez a ruha?" lányos attitűd xd Remélem nem bosszantottunk titeket fiúk... sweatdrop 3nodding ooooh ezeket az ajánlatokat énis hasznomra fordítom *-* meglesem őket ^^ köszii biggrin hát fiúk... majd lesz fiús téma is biggrin DD rofl am köszi Stranger *-* ja igen és nekedis Obiii ^^ (rem nembaj ha így hívlak biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:46 am
stranger12 persze..mert nektek pasiknak elég csak felvennetek valami fekete cuccot és máris dögösen néztek ki....nekünk viszont tündökölni kell xd jah de azért elég gáz ha a csaj rózsaszínbe megy a csávó meg zöldbe szval nekem hozzád kell öltözni smile tudod mennyein kell kinézned ebben a pokoli világban vagy fordítva?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:50 am
RockNekoGirl94 Obilia Yolanda Thissa ajjaj.. milyen sok mindenről lemaradtam... crying egyébként nekem a bőszoknyás-hercegnős ruhák tetszenek. A múltkor azt javasolták egy cikkben, hogy válasszak testresimuló alsó részt, mert az kiemeli a mittudoménmit... De nekem az nem tetszik razz Egyébként a hátsó kivágást is javasolták, ami nem rossz ötlet, csak nem nekem sweatdrop biggrin Bosziruhának a Morgana's Dress-t ajánlom smile Van hozzá boszisapek is egyébként (Morgana's Hat) meg kesztyűféle (Morgana's Gloves). Bőszoknyás ruhák vannak az enchanted bookban meg a Picolitrosso's Urn-ben (de ezek drágák), plusz van a Blushing Bride's Embodiered Skirt (a market keresőjébe elég ha bride-ot írsz, ez kimerevített menyaszszonyi szoknya). Ismétlem csak ajánlat. Amúgy bennem is felmerült hogy eléggé előjött ez a "mit vegyek fel?", "szerinted jó ez a ruha?" lányos attitűd xd Remélem nem bosszantottunk titeket fiúk... sweatdrop 3nodding ooooh ezeket az ajánlatokat énis hasznomra fordítom *-* meglesem őket ^^ köszii biggrin hát fiúk... majd lesz fiús téma is biggrin DD rofl am köszi Stranger *-* ja igen és nekedis Obiii ^^ (rem nembaj ha így hívlak biggrin ) Szívesen smile Van némi item-ismeretem de biztos nem akkora mint az "öregebbeké". Szívesen smile Még ajánlok kachina body paintet (csíkos testfesték) bár az az arcot is ijesztővé teszi kicsit. Nem baj ha úgy hívsz, egy másik játékban is hívtak úgy meg Napsugar is pont ezt kérdezte pár napja hogy szólíthat-e így xd Erről ált. Obi-Wan jut eszembe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:54 am
Hungarian Aoyama stranger12 persze..mert nektek pasiknak elég csak felvennetek valami fekete cuccot és máris dögösen néztek ki....nekünk viszont tündökölni kell xd jah de azért elég gáz ha a csaj rózsaszínbe megy a csávó meg zöldbe szval nekem hozzád kell öltözni smile tudod mennyein kell kinézned ebben a pokoli világban vagy fordítva? gyere feketében az mindig tuti....nem hiszem h valaha eszembe jutna rózsaszínbe öltözni xd ..sőt még a lilát is levettem mert utálod.... hehe...vagy pokolian a mennyben... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:02 am
Obilia RockNekoGirl94 Obilia Yolanda Thissa ajjaj.. milyen sok mindenről lemaradtam... crying egyébként nekem a bőszoknyás-hercegnős ruhák tetszenek. A múltkor azt javasolták egy cikkben, hogy válasszak testresimuló alsó részt, mert az kiemeli a mittudoménmit... De nekem az nem tetszik razz Egyébként a hátsó kivágást is javasolták, ami nem rossz ötlet, csak nem nekem sweatdrop biggrin Bosziruhának a Morgana's Dress-t ajánlom smile Van hozzá boszisapek is egyébként (Morgana's Hat) meg kesztyűféle (Morgana's Gloves). Bőszoknyás ruhák vannak az enchanted bookban meg a Picolitrosso's Urn-ben (de ezek drágák), plusz van a Blushing Bride's Embodiered Skirt (a market keresőjébe elég ha bride-ot írsz, ez kimerevített menyaszszonyi szoknya). Ismétlem csak ajánlat. Amúgy bennem is felmerült hogy eléggé előjött ez a "mit vegyek fel?", "szerinted jó ez a ruha?" lányos attitűd xd Remélem nem bosszantottunk titeket fiúk... sweatdrop 3nodding ooooh ezeket az ajánlatokat énis hasznomra fordítom *-* meglesem őket ^^ köszii biggrin hát fiúk... majd lesz fiús téma is biggrin DD rofl am köszi Stranger *-* ja igen és nekedis Obiii ^^ (rem nembaj ha így hívlak biggrin ) Szívesen smile Van némi item-ismeretem de biztos nem akkora mint az "öregebbeké". Szívesen smile Még ajánlok kachina body paintet (csíkos testfesték) bár az az arcot is ijesztővé teszi kicsit. Nem baj ha úgy hívsz, egy másik játékban is hívtak úgy meg Napsugar is pont ezt kérdezte pár napja hogy szólíthat-e így xd Erről ált. Obi-Wan jut eszembe xd ooh hát aztlátom hogy elég tájékozott vagy biggrin D tényleg? looool biggrin nekem az Obi áruház biggrin am köszi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:30 am
RockNekoGirl94 Obilia RockNekoGirl94 Obilia Yolanda Thissa ajjaj.. milyen sok mindenről lemaradtam... crying egyébként nekem a bőszoknyás-hercegnős ruhák tetszenek. A múltkor azt javasolták egy cikkben, hogy válasszak testresimuló alsó részt, mert az kiemeli a mittudoménmit... De nekem az nem tetszik razz Egyébként a hátsó kivágást is javasolták, ami nem rossz ötlet, csak nem nekem sweatdrop biggrin Bosziruhának a Morgana's Dress-t ajánlom smile Van hozzá boszisapek is egyébként (Morgana's Hat) meg kesztyűféle (Morgana's Gloves). Bőszoknyás ruhák vannak az enchanted bookban meg a Picolitrosso's Urn-ben (de ezek drágák), plusz van a Blushing Bride's Embodiered Skirt (a market keresőjébe elég ha bride-ot írsz, ez kimerevített menyaszszonyi szoknya). Ismétlem csak ajánlat. Amúgy bennem is felmerült hogy eléggé előjött ez a "mit vegyek fel?", "szerinted jó ez a ruha?" lányos attitűd xd Remélem nem bosszantottunk titeket fiúk... sweatdrop 3nodding ooooh ezeket az ajánlatokat énis hasznomra fordítom *-* meglesem őket ^^ köszii biggrin hát fiúk... majd lesz fiús téma is biggrin DD rofl am köszi Stranger *-* ja igen és nekedis Obiii ^^ (rem nembaj ha így hívlak biggrin ) Szívesen smile Van némi item-ismeretem de biztos nem akkora mint az "öregebbeké". Szívesen smile Még ajánlok kachina body paintet (csíkos testfesték) bár az az arcot is ijesztővé teszi kicsit. Nem baj ha úgy hívsz, egy másik játékban is hívtak úgy meg Napsugar is pont ezt kérdezte pár napja hogy szólíthat-e így xd Erről ált. Obi-Wan jut eszembe xd ooh hát aztlátom hogy elég tájékozott vagy biggrin D tényleg? looool biggrin nekem az Obi áruház biggrin am köszi 4laugh Szívesen smile Mondom én tuti nem annyira mint akik régebb óta Gaiáznak... sweatdrop Az áruház nekem is, de inkább Obi-Wan 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:42 am
Igen beszéljünk most már forma1-ről... De hogy ne szakadjunk el annyira a témától forma1-es ruhákról... xd Mellesleg én nem szeretem a forma1-et... sweatdrop Focizni meg nem is tudok... sweatdrop (Persze forma1-ezni sem xd max track mania szinten... xd ) Mellesleg nekünk ezerszer nehezebb... Ti mindig cserélitek a ruhátokat... Nekünk viszont ha néha néha átöltözünk azzal kell szembesülni menyire más az avink és nem is hasonlít régi énünkre... Ráadásul kevesebb férfi báli ruha van mint női... Ezekböl meg nem tudunk úgy válogatni hogy az avink személyisége a régi legyen, de mégis elegáns... sweatdrop Ja igen és nem meg mondtam hogy ne írjatok amíg nem vagyok itt... scream scream scream Tudjátok mennyi idő elolvasni a kimaradt részt? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:45 am
sgergely Igen beszéljünk most már forma1-ről... De hogy ne szakadjunk el annyira a témától forma1-es ruhákról... xd Mellesleg én nem szeretem a forma1-et... sweatdrop Focizni meg nem is tudok... sweatdrop (Persze forma1-ezni sem xd max track mania szinten... xd ) Mellesleg nekünk ezerszer nehezebb... Ti mindig cserélitek a ruhátokat... Nekünk viszont ha néha néha átöltözünk azzal kell szembesülni menyire más az avink és nem is hasonlít régi énünkre... Ráadásul kevesebb férfi báli ruha van mint női... Ezekböl meg nem tudunk úgy válogatni hogy az avink személyisége a régi legyen, de mégis elegáns... sweatdrop Ja igen és nem meg mondtam hogy ne írjatok amíg nem vagyok itt... scream scream scream Tudjátok mennyi idő elolvasni a kimaradt részt? xd Is-is (a gyakori ruhacsere). Kinél milyen gyakori. Azért van jópár féle öltöny (írd marketplacebe hogy tuxedo) és többféle színá rózsa ami passzolhat a pár ruhájához smile Forma 1-es rucik is jók, jó az összhangjuk a forma-1 színével mint csapatszín. Hogy milyen kényelmesek/kényelmetlenek csak ök tudják xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:49 am
nyűűűűű mi lett a forma 1 végeredmééényeee?? gonk crying lemaradtam róla crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:49 am
Az első 8-10 körnél nem lehet olyan rossz... Amíg ki nem jön ami ki akar jönni... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:51 am
sgergely Az első 8-10 körnél nem lehet olyan rossz... Amíg ki nem jön ami ki akar jönni... xd köhöm.... drága gergely nem válaszoltál még a két oldallal ezelőtti kérdésemre confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 11:53 am
napsugar sgergely Az első 8-10 körnél nem lehet olyan rossz... Amíg ki nem jön ami ki akar jönni... xd köhöm.... drága gergely nem válaszoltál még a két oldallal ezelőtti kérdésemre confused Én a RTL Klub hírekben azt hallottam hogy Button győzött, többet nemigen jegyeztem meg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:11 pm
Azért mert 100 magánhangzóóóóóóóóót raktál 1 szóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóba... xd xd xd sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|