|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:38 am
MarianKanapowiec Adwokat.Kozy tak szanuj siebie.. chyba ze nie potrafisz i wolisz byc uwazany za buraka.. twoj wybor tobie się wydaje, że twoje zdanie ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie? oj... tobie się na serio tak wydaje... so sweet 4laugh dla ciebie nikt i nic nie ma znaczenia, tym bardziej sadze ze jestes smieicem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:42 am
czy to jest konieczne...........?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:43 am
opcy czy to jest konieczne...........? moze w koncu chlopak sie uswiadomi ze nie ma z niego zadnego pozytku i bycie debilem nie ma przyszlosci.. moze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:44 am
Adwokat.Kozy MarianKanapowiec Adwokat.Kozy tak szanuj siebie.. chyba ze nie potrafisz i wolisz byc uwazany za buraka.. twoj wybor tobie się wydaje, że twoje zdanie ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie? oj... tobie się na serio tak wydaje... so sweet 4laugh dla ciebie nikt i nic nie ma znaczenia, tym bardziej sadze ze jestes smieicem o tak, ty mnie znasz... widać, że wiele poradników przeczytałeś z serii 'psychologia wysyłkowa dla każdego' czuję się do głębi zraniony... tak bardzo mi zawsze zależało na tym byś mnie wielbił... o ja biedny i nieszczęśliwy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:44 am
Po raz kolejny prosze o to, zebyscie sie przestali obrazac. Najlpiej w ogole nie odzywajcie sie do siebie albo przejdzcie na PMy. Adwokat.Kozy dla ciebie nikt i nic nie ma znaczenia, tym bardziej sadze ze jestes smieicem Ostatnie ostrzezenie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:45 am
MarianKanapowiec Adwokat.Kozy MarianKanapowiec Adwokat.Kozy tak szanuj siebie.. chyba ze nie potrafisz i wolisz byc uwazany za buraka.. twoj wybor tobie się wydaje, że twoje zdanie ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie? oj... tobie się na serio tak wydaje... so sweet 4laugh dla ciebie nikt i nic nie ma znaczenia, tym bardziej sadze ze jestes smieicem o tak, ty mnie znasz... widać, że wiele poradników przeczytałeś z serii 'psychologia wysyłkowa dla każdego' czuję się do głębi zraniony... tak bardzo mi zawsze zależało na tym byś mnie wielbił... o ja biedny i nieszczęśliwy mam w dupie to co ty myslisz ze inny sadza o tobie.. dla mnie znaczenie ma tylko pokora i szanowanie innych.. tak trudno to zrozumiec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:46 am
Omega Sun Po raz kolejny prosze o to, zebyscie sie przestali obrazac. Najlpiej w ogole nie odzywajcie sie do siebie albo przejdzcie na PMy. Adwokat.Kozy dla ciebie nikt i nic nie ma znaczenia, tym bardziej sadze ze jestes smieicem Ostatnie ostrzezenie! tak.. tolerujmy to nadal.. widac tepe laski lubia jak sie je obraza.. spadam bo szkoda slow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:47 am
Adwokat... badz madrzejszy i skoncz ta rzenade talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:48 am
Adwokat.Kozy opcy czy to jest konieczne...........? moze w koncu chlopak sie uswiadomi ze nie ma z niego zadnego pozytku i bycie debilem nie ma przyszlosci.. moze.. jako że jesteś osobą wybitnie inteligentną i niezmiernie światłą to z pewnością potrafisz nam przybliżyć definicję pojęcia 'debil'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:52 am
MarianKanapowiec Adwokat.Kozy opcy czy to jest konieczne...........? moze w koncu chlopak sie uswiadomi ze nie ma z niego zadnego pozytku i bycie debilem nie ma przyszlosci.. moze.. jako że jesteś osobą wybitnie inteligentną i niezmiernie światłą to z pewnością potrafisz nam przybliżyć definicję pojęcia 'debil' a moge ja??? moge moge moge?? Słownik języka polskiego debil m I, DB. -a; lm M. -e, DB. -i a. -ów «człowiek niedorozwinięty umysłowo» fr. z łc. juz skonczyliscie (obaj?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:52 am
Adwokat.Kozy tak.. tolerujmy to nadal.. widac tepe laski lubia jak sie je obraza.. jako "tepa laska" (jak mnie ladnie podsumowales) nie poczulam sie obrazona jego wypowiedzia, natomiast Ty troszeczke dzisiaj przeginasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:55 am
Aidanna Adwokat... badz madrzejszy i skoncz ta rzenade talk2hand ' Żenadę' swoją drogą to ty stąpasz po kruchym lodzie, młoda damo... nierozsądnym jest rozjuszanie rodziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:59 am
opcy Słownik języka polskiego debil m I, DB. -a; lm M. -e, DB. -i a. -ów «człowiek niedorozwinięty umysłowo» fr. z łc. juz skonczyliscie (obaj?) 'medycznie: upośledzony umysłowo w stopniu lekkim, iloraz inteligencji od 70 do 52, nie wymagający opieki stałej, najczęściej będący pod nadzorem opiekuna środowiskowego, który odwiedza go raz, dwa razy w tygodniu' skończyłem... chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:59 am
MarianKanapowiec Aidanna Adwokat... badz madrzejszy i skoncz ta rzenade talk2hand ' Żenadę' swoją drogą to ty stąpasz po kruchym lodzie, młoda damo... nierozsądnie jest rozjuszać rodziny oj tam... xp rz czy ż co za roznica... a poza tym czy ja cos mowie stare chce zebyscie poprostu skonczyli... obaj... dobrze? nie musisz sie odrazu denerwowac... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|