Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22490 22491 22492 22493 22494 22495 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

LittleDream

Chatty Cat

10,550 Points
  • Partygoer 500
  • The Perfect Setup 150
  • Object of Affection 150
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 4:10 am

Azram
Rynn the Vampire
LittleDream
*straszy na forum po nocy*

*straszy na forum porannie*

*straszy na forum popoludniowo*

*straszy na forum popopoĊ‚udniowo*
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 4:20 am

ninja

Foobar: 04. Manitoba - [Up In Flames #04] Jacknuggeted [3:31]

Adwokat.Kozy

Aidanna

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 5:21 am

Dum Dum ninja
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 5:35 am

Aidanna
Dum Dum ninja
ninja question ninja

NaviRetlav

Aidanna

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 5:42 am

Addik
Aidanna
Dum Dum ninja
ninja question ninja
OMG ludz! xd
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 5:45 am

Aidanna
Addik
Aidanna
Dum Dum ninja
ninja question ninja
OMG ludz! xd

gdzie question ninja

NaviRetlav

Aidanna

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 5:47 am

Addik
Aidanna
Addik
Aidanna
Dum Dum ninja
ninja question ninja
OMG ludz! xd

gdzie question ninja
*poke poke go w lep* no chyba nie ty... cos zadko tu bywasz... co tam u ciebie? 3nodding
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 5:51 am

Aidanna
Addik
Aidanna
Addik
Aidanna
Dum Dum ninja
ninja question ninja
OMG ludz! xd

gdzie question ninja
*poke poke go w lep* no chyba nie ty... cos zadko tu bywasz... co tam u ciebie? 3nodding

hehs ... lajf jak to lajf ... obijam sie z konta w kat i takie tam ( wlasnie mecze sie jak zrobic na reasonie pasujacy mi bass ... niewspominajac jusz o perce ) crying
ps. niewiesz jakim programem moge ogladac filmy ktore maja wiecej nisz jedna scieszke audio question bo na all playerq glopio sie oglada anime jednoczesnie po angielsku i japonsku stare

NaviRetlav

Aidanna

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 5:56 am

Addik

hehs ... lajf jak to lajf ... obijam sie z konta w kat i takie tam ( wlasnie mecze sie jak zrobic na reasonie pasujacy mi bass ... niewspominajac jusz o perce ) crying
ps. niewiesz jakim programem moge ogladac filmy ktore maja wiecej nisz jedna scieszke audio question bo na all playerq glopio sie oglada anime jednoczesnie po angielsku i japonsku stare
DivXG400 nie wiem co to jest ale dzieki temu moge wylaczac sobie podklad angielski albo japonski itp. xp
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 6:04 am

Aidanna
Addik

DivXG400 nie wiem co to jest ale dzieki temu moge wylaczac sobie podklad angielski albo japonski itp. xp
to jest program czy sterownik question ... odrazu zapodaj linka cobym mog;l sciagnac XD

NaviRetlav

Aidanna

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 6:05 am

Addik
Aidanna
Addik

to jest program czy sterownik question ... odrazu zapodaj linka cobym mog;l sciagnac XD
a ja nie wiem... sterownik... chyba... a linka nie weim skad wziasc bo nie ja instalowalam to xp sorry...
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 6:08 am

yyy ... to jest sterownik do karty graficznej i pleciesz glopoty ... zreszta .. niepasuje do mojej karty . stare

NaviRetlav

opcy

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 6:10 am

rodzyn i addik.. slodcy jestescie.... rofl mrgreen

Adwokat.Kozy
ninja

Foobar: 04. Manitoba - [Up In Flames #04] Jacknuggeted [3:31]
oszzzzzzkuna.......... Manitoby sie slucha.....???

RESPECTA!!!

3nodding
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 6:13 am

Addik
yyy ... to jest sterownik do karty graficznej i pleciesz glopoty ... zreszta .. niepasuje do mojej karty . stare
niewiem gonk ja tylko rodzyn jestem... i wiem ze jak ogladam filmy to tam mam przelaczac jak cos nie tak z dzwiekiem... Ocego sie spytaj... ja sie nie znam xp

Aidanna

Aidanna

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 6:14 am

opcy
rodzyn i addik.. slodcy jestescie.... rofl mrgreen

cicho siedz xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22490 22491 22492 22493 22494 22495 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games