|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:48 pm
Danthes poczytalibyscie Voltaira to byscie tez byli zadowoleni... co z tego ze w Lizbonie bylo trzesienie ziemi ktore zabilo 30000 osob - za to gdzies indziej tego trzesienia nie bylo... to taki optymizm wbrew wszystkiemu -------------------------------------------- ide sobie, dobranoc wszystkim 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:51 pm
Omega Sun ide sobie, dobranoc wszystkim 4laugh heart Śpij dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:52 pm
Omega Sun to taki optymizm wbrew wszystkiemu -------------------------------------------- ide sobie, dobranoc wszystkim 4laugh heart nazwałbym to inaczej ale nie wypada razz dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:56 pm
Danthes Omega Sun Konio ja nie ejstem zrzedliwy, bo mnie sie podoba wszysto, chce tylko wam popsuc nastroje biggrin na razie kiepsko Ci idzie, musisz sie bardziej postarac wink poczytalibyscie Voltaira to byscie tez byli zadowoleni... co z tego ze w Lizbonie bylo trzesienie ziemi ktore zabilo 30000 osob - za to gdzies indziej tego trzesienia nie bylo... i tak swiat jest przeludniony nie zebym byla nieczula czy cos ale naturalna selekcja szkoda mi ich ale takie jest zycie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:56 pm
witaj monte christo ^^
chyba nie zostalismy sobie przedstawieni. Mr. Smokey *wyciąga ręke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:58 pm
Siema Twisted smile Avek full wypas ale butki nie pasują trszQ razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 2:01 pm
Mr. Smokey Siema Twisted smile Avek full wypas ale butki nie pasują trszQ razz nie chce mi sie sie ich zmieniac rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 2:01 pm
Danthes Omega Sun to taki optymizm wbrew wszystkiemu -------------------------------------------- ide sobie, dobranoc wszystkim 4laugh heart nazwałbym to inaczej ale nie wypada razz dobranoc nazwij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 2:22 pm
Twisted_Exile Mr. Smokey Siema Twisted smile Avek full wypas ale butki nie pasują trszQ razz nie chce mi sie sie ich zmieniac rofl mrgreen twisted niezmieniaj, chodz w zadurych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 3:42 pm
do spania! nasienie szatana evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 4:05 pm
roman_zbawicieL do spania! nasienie szatana evil koledzy ci bukkake urządzili i przyszedłeś się pochwalić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 7:38 pm
*straszy na forum po nocy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:17 pm
LittleDream *straszy na forum po nocy* *straszy na forum porannie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:21 am
Rynn the Vampire LittleDream *straszy na forum po nocy* *straszy na forum porannie* *straszy na forum popoludniowo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|