|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:40 pm
hej wam Misiaki blaugh heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:44 pm
Adwokat.Kozy Ladna masz czapke mysza :* witam. Malo mnie przez nia na stosie nie spalili :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:47 pm
Ridsu Mr. Smokey Ridsu Mr. Smokey witam. ja jak zwykle głody i jak zwykle nie che mi sie nic do jedzenia przyszykować razz to masz problem ziom już nie. Zmusilem sie do zrobienia sobie jedzienia razz brawo mama bedzie z ciebie dumna wątpie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:48 pm
Delein Adwokat.Kozy Ladna masz czapke mysza :* witam. Malo mnie przez nia na stosie nie spalili :* Dlaczegoz to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:49 pm
Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy Ladna masz czapke mysza :* witam. Malo mnie przez nia na stosie nie spalili :* Dlaczegoz to? bo mowili ze ejst brzydka... Avsko Omi...jak tam dzisiejszy nastroj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:51 pm
Delein Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy Ladna masz czapke mysza :* witam. Malo mnie przez nia na stosie nie spalili :* Dlaczegoz to? bo mowili ze ejst brzydka... Avsko Omi...jak tam dzisiejszy nastroj? kto mowil? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:51 pm
Ozz i ktostam...nie pamietam juz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:52 pm
Delein Avsko Omi...jak tam dzisiejszy nastroj? dobrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:54 pm
Omega Sun Delein Avsko Omi...jak tam dzisiejszy nastroj? dobrze biggrin no to sie ciesze :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:57 pm
Delein Ozz i ktostam...nie pamietam juz... juz sa trupami.. nikt nie bedzie sie nasmiewal z czapki moi mouselle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:01 pm
Adwokat.Kozy Delein Ozz i ktostam...nie pamietam juz... juz sa trupami.. nikt nie bedzie sie nasmiewal z czapki moi mouselle Tylko z czapki? ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:01 pm
juz mi przeszedl zly nastroj, tylko zmeczona jestem troszeczke, wiec nie bede dlugo siedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:07 pm
Omega Sun juz mi przeszedl zly nastroj, tylko zmeczona jestem troszeczke, wiec nie bede dlugo siedziec Ja tez sie zaraz zbieram...im szybciej sie dla mnie ten dzien skonczy, tym lepiej V.v...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|