|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:58 am
ide świna dać i krowy podoić ... to cya cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:59 am
idecoszjesc...........
nara........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:59 am
YumiTao *ekscytuje się piosenką* heart ... ciocia Yumi lubi kiedy spiewam 4laugh *podchodzi do opcego lapie za frak i zaglada pytajaco w oczki* a wujek opcy nie lubi? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:00 pm
Ridsu YumiTao *ekscytuje się piosenką* heart ... ciocia Yumi lubi kiedy spiewam 4laugh *podchodzi do opcego lapie za frak i zaglada pytajaco w oczki* a wujek opcy nie lubi? sweatdrop mnie tu juz nie ma..... jak joz mowilem jestes za malo owcowata.... i w ogole... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:00 pm
eeetammm... to i ja zwijam manatki i ide jak nikogo ni ma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:02 pm
opcy Ridsu YumiTao *ekscytuje się piosenką* heart ... ciocia Yumi lubi kiedy spiewam 4laugh *podchodzi do opcego lapie za frak i zaglada pytajaco w oczki* a wujek opcy nie lubi? sweatdrop mnie tu juz nie ma..... jak joz mowilem jestes za malo owcowata.... i w ogole... mrgreen nie znasz siem zasadniczo. Na tym zdieciu mialam lekko prosciejsze wlosy teraz mam krotsze i bardziej skrecone ziom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:05 pm
witam.
ja jak zwykle głody i jak zwykle nie che mi sie nic do jedzenia przyszykować razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:06 pm
Mr. Smokey witam. ja jak zwykle głody i jak zwykle nie che mi sie nic do jedzenia przyszykować razz to masz problem ziom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:11 pm
*puff* Bogowie chyba mam kiepski biorytm ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:24 pm
Delein *puff* Bogowie chyba mam kiepski biorytm == czesc aniolku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:27 pm
Ridsu Delein *puff* Bogowie chyba mam kiepski biorytm == czesc aniolku wink Jaki tam aniolku...jeszcze jeden taki dzien i bede gromami ciskac we wszystko, co sie rusza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:32 pm
Delein Ridsu Delein *puff* Bogowie chyba mam kiepski biorytm == czesc aniolku wink Jaki tam aniolku...jeszcze jeden taki dzien i bede gromami ciskac we wszystko, co sie rusza... ja juz cisckam a i tak aniolku do mnie wiele ludzi mowi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:33 pm
Ridsu Mr. Smokey witam. ja jak zwykle głody i jak zwykle nie che mi sie nic do jedzenia przyszykować razz to masz problem ziom już nie. Zmusilem sie do zrobienia sobie jedzienia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:39 pm
Mr. Smokey Ridsu Mr. Smokey witam. ja jak zwykle głody i jak zwykle nie che mi sie nic do jedzenia przyszykować razz to masz problem ziom już nie. Zmusilem sie do zrobienia sobie jedzienia razz brawo mama bedzie z ciebie dumna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|