|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:25 am
Omega Sun Twisted_Exile 4laugh rany jak mi tego brakowalo 4laugh heart a mi na nauce zrobilam sobie teraz 2 godzinna przerwe bo mi juz glowa peka stressed twisted ja musze zrobic projekty na statystyke i pouczyc sie na kolo z cywilnego, ktore jest pojutrze. Ale jakos to bedzie. Jak zalicze wszystkie cwiczenia, to juz bedzie z gorki smile mi dopiero w srode pierwsze egzaminy sie zaczynaja i sie boje gonk gonk gonk gonk mimo ze to beda zamkniete boje sie ze nic nie zaznacze gonk gonk gonk crying crying crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:29 am
Twisted_Exile mi dopiero w srode pierwsze egzaminy sie zaczynaja i sie boje gonk gonk gonk gonk mimo ze to beda zamkniete boje sie ze nic nie zaznacze gonk gonk gonk crying crying crying crying crying twisted Przestan panikowac, zdasz na pewno smile U mnie sesja od 30-stycznia, a do tego czasu mam kola, odpytywanie i zaliczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:32 am
Omega Sun Twisted_Exile mi dopiero w srode pierwsze egzaminy sie zaczynaja i sie boje gonk gonk gonk gonk mimo ze to beda zamkniete boje sie ze nic nie zaznacze gonk gonk gonk crying crying crying crying crying twisted Przestan panikowac, zdasz na pewno smile U mnie sesja od 30-stycznia, a do tego czasu mam kola, odpytywanie i zaliczenia Pani panikarta ludzi uspokaja, jakie to slodkie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:34 am
Omega Sun Twisted_Exile mi dopiero w srode pierwsze egzaminy sie zaczynaja i sie boje gonk gonk gonk gonk mimo ze to beda zamkniete boje sie ze nic nie zaznacze gonk gonk gonk crying crying crying crying crying twisted Przestan panikowac, zdasz na pewno smile U mnie sesja od 30-stycznia, a do tego czasu mam kola, odpytywanie i zaliczenia zebym ja miala taka pewnosc...znaczy jedynie boje sie logiki biomedyki i filozofii xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:39 am
Konio Pani panikarta ludzi uspokaja, jakie to slodkie ... stare nie lubie Cie czasem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:56 am
hello all......
a ja mam juz po egzamach...tylko prace musze pisac teraz....a mi sie kuna nie chce....
161. Incubus - [A Crow Left To The Murder] Megalomaniac [4:54]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:58 am
revcat hello all...... a ja mam juz po egzamach...tylko prace musze pisac teraz....a mi sie kuna nie chce.... 161. Incubus - [A Crow Left To The Murder] Megalomaniac [4:54] pirate to niech Ci sie kocur zachce a tago wogole to witay*szybki przytul obmac i uciek z jego bimbrem* 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:58 am
o bosze... eek w koncu ktos przyszedl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:00 am
Twisted_Exile revcat hello all...... a ja mam juz po egzamach...tylko prace musze pisac teraz....a mi sie kuna nie chce.... 161. Incubus - [A Crow Left To The Murder] Megalomaniac [4:54] pirate to niech Ci sie kocur zachce a tago wogole to witay*szybki przytul obmac i uciek z jego bimbrem* 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted
moze tak moze nie....mam lenia ale musze zdac w piatek kolejny rozdzial jak tego nie zrobie promotor mnie powiesi za jaja....delikatnie mowiac...
witaj Aidanna.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:02 am
revcat Twisted_Exile revcat hello all...... a ja mam juz po egzamach...tylko prace musze pisac teraz....a mi sie kuna nie chce.... 161. Incubus - [A Crow Left To The Murder] Megalomaniac [4:54] pirate to niech Ci sie kocur zachce a tago wogole to witay*szybki przytul obmac i uciek z jego bimbrem* 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted moze tak moze nie....mam lenia ale musze zdac w piatek kolejny rozdzial jak tego nie zrobie promotor mnie powiesi za jaja....delikatnie mowiac... witaj Aidanna.... mrgreen 4laugh moge mu pomoc? 4laugh 4laugh twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:03 am
revcat Twisted_Exile revcat hello all...... a ja mam juz po egzamach...tylko prace musze pisac teraz....a mi sie kuna nie chce.... 161. Incubus - [A Crow Left To The Murder] Megalomaniac [4:54] pirate to niech Ci sie kocur zachce a tago wogole to witay*szybki przytul obmac i uciek z jego bimbrem* 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted moze tak moze nie....mam lenia ale musze zdac w piatek kolejny rozdzial jak tego nie zrobie promotor mnie powiesi za jaja....delikatnie mowiac... witaj Aidanna.... mrgreen i co suszysz zeby? wink *siedzi z nosem w ksiazce od bilogi* pff... niechce mi sie tego uczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:06 am
Aidanna i co suszysz zeby? wink *siedzi z nosem w ksiazce od bilogi* pff... niechce mi sie tego uczyc xp
no prosze jaka wyszczekana....mwhahahahaha lubie suszyc i tyle mrgreen
Twosted ja juz sobie lepiej sam pomoge.....dobra ide pisac.....narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:08 am
revcat Aidanna i co suszysz zeby? wink *siedzi z nosem w ksiazce od bilogi* pff... niechce mi sie tego uczyc xp no prosze jaka wyszczekana....mwhahahahaha lubie suszyc i tyle mrgreen Twosted ja juz sobie lepiej sam pomoge.....dobra ide pisac.....narka rolleyes xp jaki szcesliwy czlowiek... a idz sie uczyc... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|