|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:56 pm
Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile zdecydowanie nie 3nodding twisted No tak jest. i wszyscy zadowoleni rolleyes mrgreen twisted ja nienarzekam. to Ci dobrze ...btw mowilam ci kiedys ze Twoje opisy mnie dobijaja? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:59 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile zdecydowanie nie 3nodding twisted No tak jest. i wszyscy zadowoleni rolleyes mrgreen twisted ja nienarzekam. to Ci dobrze ...btw mowilam ci kiedys ze Twoje opisy mnie dobijaja? twisted ale to rpawda jest ze kobiety maja płaskie mozgi biggrin ale nie, nie mowilas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 3:00 pm
Konio ale to rpawda jest ze kobiety maja płaskie mozgi biggrin ale nie, nie mowilas. bla bla bla bla rolleyes szownista wink (ja to potrafie komplementowac ^^) to Ci to mowie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 3:01 pm
Twisted_Exile Konio ale to rpawda jest ze kobiety maja płaskie mozgi biggrin ale nie, nie mowilas. bla bla bla bla rolleyes szownista wink (ja to potrafie komplementowac ^^) to Ci to mowie mrgreen twisted Foo: Tantric - Tantric - 01 - Breakdown.mp3 [3:10] E tam odazu szowinista. Mam poprostu odmienne teorie od reszy spoleczenstwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 3:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 4:34 pm
do spania... nasienie szatana domokun evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 4:44 pm
ja spierniczam spać. narazie wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 11:03 pm
i tyle sobie człowiek pospał sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 2:20 am
zaspalam do szkoly xd whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 7:02 am
cos pusto dzisiaj... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:10 am
czyzby nikogo nie bylo ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:13 am
Omega Sun czyzby nikogo nie bylo ninja ? mrgreen nie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:14 am
Twisted_Exile Omega Sun czyzby nikogo nie bylo ninja ? mrgreen nie mrgreen twisted Czesc wredoto wink jak Ci mija dzien ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:16 am
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun czyzby nikogo nie bylo ninja ? mrgreen nie mrgreen twisted Czesc wredoto wink jak Ci mija dzien ninja ? 4laugh rany jak mi tego brakowalo 4laugh heart a mi na nauce zrobilam sobie teraz 2 godzinna przerwe bo mi juz glowa peka stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:21 am
Twisted_Exile 4laugh rany jak mi tego brakowalo 4laugh heart a mi na nauce zrobilam sobie teraz 2 godzinna przerwe bo mi juz glowa peka stressed twisted ja musze zrobic projekty na statystyke i pouczyc sie na kolo z cywilnego, ktore jest pojutrze. Ale jakos to bedzie. Jak zalicze wszystkie cwiczenia, to juz bedzie z gorki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|