|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:30 pm
Twisted_Exile domokun bo to faceci sprawiaja ze swiat jest do dupy...i nie sporwadzaj wszystkich kobiet do tych co jedynie marza o kupnie nowych butow czy czegos stressed twisted Widzisz i juz wyolbrzymiasz, jak was łatwo podpuscic. A my niesprawiamy ze jest do dypy tylko ze jest ciekawie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:32 pm
Konio Twisted_Exile domokun bo to faceci sprawiaja ze swiat jest do dupy...i nie sporwadzaj wszystkich kobiet do tych co jedynie marza o kupnie nowych butow czy czegos stressed twisted Widzisz i juz wyolbrzymiasz, jak was łatwo podpuscic. A my niesprawiamy ze jest do dypy tylko ze jest ciekawie. rolleyes tia zwlaszcza to jak lubujecie sie w pokazywaniu kobieta jakie to sa glupie brzydkie i wogole stressed to fakt jest ciekawie tylko ze dla kogo? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:34 pm
Twisted_Exile rolleyes tia zwlaszcza to jak lubujecie sie w pokazywaniu kobieta jakie to sa glupie brzydkie i wogole stressed to fakt jest ciekawie tylko ze dla kogo? twisted Baby tez tak robia ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:35 pm
Konio Twisted_Exile rolleyes tia zwlaszcza to jak lubujecie sie w pokazywaniu kobieta jakie to sa glupie brzydkie i wogole stressed to fakt jest ciekawie tylko ze dla kogo? twisted Baby tez tak robia ... rofl tylko ze kogo bardziej to boli ...ehhhh....mowilam ta rozmowa do niczego nie prowadzi .... Baby *prych* rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:37 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile rolleyes tia zwlaszcza to jak lubujecie sie w pokazywaniu kobieta jakie to sa glupie brzydkie i wogole stressed to fakt jest ciekawie tylko ze dla kogo? twisted Baby tez tak robia ... rofl tylko ze kogo bardziej to boli ...ehhhh....mowilam ta rozmowa do niczego nie prowadzi .... Baby *prych* rolleyes twisted najbardziej boli cos wsadzic w odbyt nasiłe... e tam nieprowadz, mnie juz doprowadziło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:38 pm
Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile rolleyes tia zwlaszcza to jak lubujecie sie w pokazywaniu kobieta jakie to sa glupie brzydkie i wogole stressed to fakt jest ciekawie tylko ze dla kogo? twisted Baby tez tak robia ... rofl tylko ze kogo bardziej to boli ...ehhhh....mowilam ta rozmowa do niczego nie prowadzi .... Baby *prych* rolleyes twisted najbardziej boli cos wsadzic w odbyt nasiłe... e tam nieprowadz, mnie juz doprowadziło. skad wiesz z doswiadczenia czy co :>? i do czego Cie doprowadzilo? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:40 pm
Twisted_Exile skad wiesz z doswiadczenia czy co :>? i do czego Cie doprowadzilo? twisted nie dosc sporo TV ogladałem. A do czego nie powiem, bom menda złosliwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:41 pm
Konio Twisted_Exile skad wiesz z doswiadczenia czy co :>? i do czego Cie doprowadzilo? twisted nie dosc sporo TV ogladałem. A do czego nie powiem, bom menda złosliwa. moglam sie domyslac.... mrgreen nie bede kwestionowac bo naprawde jestes taka 100% mendowata menda mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:44 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile skad wiesz z doswiadczenia czy co :>? i do czego Cie doprowadzilo? twisted nie dosc sporo TV ogladałem. A do czego nie powiem, bom menda złosliwa. moglam sie domyslac.... mrgreen nie bede kwestionowac bo naprawde jestes taka 100% mendowata menda mrgreen twisted nie zdementuje tej polotki, jestem wredny podły, mendowaty i nie ejstem swiety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:45 pm
Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile skad wiesz z doswiadczenia czy co :>? i do czego Cie doprowadzilo? twisted nie dosc sporo TV ogladałem. A do czego nie powiem, bom menda złosliwa. moglam sie domyslac.... mrgreen nie bede kwestionowac bo naprawde jestes taka 100% mendowata menda mrgreen twisted nie zdementuje tej polotki, jestem wredny podły, mendowaty i nie ejstem swiety. 3nodding oj odczulam to doskonale 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:47 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile skad wiesz z doswiadczenia czy co :>? i do czego Cie doprowadzilo? twisted nie dosc sporo TV ogladałem. A do czego nie powiem, bom menda złosliwa. moglam sie domyslac.... mrgreen nie bede kwestionowac bo naprawde jestes taka 100% mendowata menda mrgreen twisted nie zdementuje tej polotki, jestem wredny podły, mendowaty i nie ejstem swiety. 3nodding oj odczulam to doskonale 3nodding twisted Mam czuc sie winny ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:47 pm
zdecydowanie nie 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:49 pm
Twisted_Exile zdecydowanie nie 3nodding twisted No tak jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:50 pm
Konio Twisted_Exile zdecydowanie nie 3nodding twisted No tak jest. i wszyscy zadowoleni rolleyes mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:54 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile zdecydowanie nie 3nodding twisted No tak jest. i wszyscy zadowoleni rolleyes mrgreen twisted ja nienarzekam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|