|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:01 pm
Omega Sun [madog] Omes nie to mialem na mysli. wcale nie twierdze ze ty jestes wstretna. chodzi mi o to ze tobie ciagle(?) przytrafialy/przytrafialy sie takie sytuacje. a potem smecisz smile Bo kobieca natura jest tak skonstruowana, ze jak ma problem to szuka wsparcia psychicznego u innych ludzi dzielac sie z nimi tym co ja drazni, a faceci w takich samych sytuacjach zamykaja sie w sobie i nie wiadomo o co im chodzi ninja nie zamykamy sie w sobie tylko jak trzeba pijemy z kumplamem i sobie pogadamy. I to jest piekne, bo kobiety robia z niczego wielkie halo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:05 pm
Konio Omega Sun [madog] Omes nie to mialem na mysli. wcale nie twierdze ze ty jestes wstretna. chodzi mi o to ze tobie ciagle(?) przytrafialy/przytrafialy sie takie sytuacje. a potem smecisz smile Bo kobieca natura jest tak skonstruowana, ze jak ma problem to szuka wsparcia psychicznego u innych ludzi dzielac sie z nimi tym co ja drazni, a faceci w takich samych sytuacjach zamykaja sie w sobie i nie wiadomo o co im chodzi ninja nie zamykamy sie w sobie tylko jak trzeba pijemy z kumplamem i sobie pogadamy. I to jest piekne, bo kobiety robia z niczego wielkie halo. pierwsze madre slowa jakie dzis slysze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:06 pm
Delein Omi- swieta racja...ale jezeli chodzi o facetow, to sa wyjatki wink najdziksza nie filozuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:06 pm
Konio Omega Sun [madog] Omes nie to mialem na mysli. wcale nie twierdze ze ty jestes wstretna. chodzi mi o to ze tobie ciagle(?) przytrafialy/przytrafialy sie takie sytuacje. a potem smecisz smile Bo kobieca natura jest tak skonstruowana, ze jak ma problem to szuka wsparcia psychicznego u innych ludzi dzielac sie z nimi tym co ja drazni, a faceci w takich samych sytuacjach zamykaja sie w sobie i nie wiadomo o co im chodzi ninja nie zamykamy sie w sobie tylko jak trzeba pijemy z kumplamem i sobie pogadamy. I to jest piekne, bo kobiety robia z niczego wielkie halo. ninja czasami zamykacie bo nie da sie od was wydobyc o co chodzi jak jest jakis problem i przez to sa jeszcze wieksze problemy bo kobieta chce wiedziec a wy milczcyie bo samo sie ulozy rofl xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:11 pm
Twisted_Exile ninja czasami zamykacie bo nie da sie od was wydobyc o co chodzi jak jest jakis problem i przez to sa jeszcze wieksze problemy bo kobieta chce wiedziec a wy milczcyie bo samo sie ulozy rofl xp twisted Bo najczesciej niechodzi o nic, a wy myslicie ze chodzi o was i cos strasznego sie dzieje. Tak naprawde nic nie jest, no ale kobiecy mozg jest mniej pofałdowany i myslicie prosto linijnie. Ktos niechce mowic to znaczy ze sie katastrofa wydarzyła. Drażycie do niczego wpadacie w panieke, paranoja. I z kobietami sie o 99% sprawach niegada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:13 pm
przecietny Konio Omega Sun [madog] Omes nie to mialem na mysli. wcale nie twierdze ze ty jestes wstretna. chodzi mi o to ze tobie ciagle(?) przytrafialy/przytrafialy sie takie sytuacje. a potem smecisz smile Bo kobieca natura jest tak skonstruowana, ze jak ma problem to szuka wsparcia psychicznego u innych ludzi dzielac sie z nimi tym co ja drazni, a faceci w takich samych sytuacjach zamykaja sie w sobie i nie wiadomo o co im chodzi ninja nie zamykamy sie w sobie tylko jak trzeba pijemy z kumplamem i sobie pogadamy. I to jest piekne, bo kobiety robia z niczego wielkie halo. pierwsze madre slowa jakie dzis slysze wink Dziekuje za uznanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:14 pm
Konio Twisted_Exile ninja czasami zamykacie bo nie da sie od was wydobyc o co chodzi jak jest jakis problem i przez to sa jeszcze wieksze problemy bo kobieta chce wiedziec a wy milczcyie bo samo sie ulozy rofl xp twisted Bo najczesciej niechodzi o nic, a wy myslicie ze chodzi o was i cos strasznego sie dzieje. Tak naprawde nic nie jest, no ale kobiecy mozg jest mniej pofałdowany i myslicie prosto linijnie. Ktos niechce mowic to znaczy ze sie katastrofa wydarzyła. Drażycie do niczego wpadacie w panieke, paranoja. I z kobietami sie o 99% sprawach niegada. no tak juz jest ze kobiety sie troszcza o to by bylo dobrze a efekt jest taki ze konczy sie zle...instynk macierzynski dziala sweatdrop ...kufa mnie pofaldowany... rolleyes confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:15 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile ninja czasami zamykacie bo nie da sie od was wydobyc o co chodzi jak jest jakis problem i przez to sa jeszcze wieksze problemy bo kobieta chce wiedziec a wy milczcyie bo samo sie ulozy rofl xp twisted Bo najczesciej niechodzi o nic, a wy myslicie ze chodzi o was i cos strasznego sie dzieje. Tak naprawde nic nie jest, no ale kobiecy mozg jest mniej pofałdowany i myslicie prosto linijnie. Ktos niechce mowic to znaczy ze sie katastrofa wydarzyła. Drażycie do niczego wpadacie w panieke, paranoja. I z kobietami sie o 99% sprawach niegada. no tak juz jest ze kobiety sie troszcza o to by bylo dobrze a efekt jest taki ze konczy sie zle...instynk macierzynski dziala sweatdrop ...kufa mnie pofaldowany... rolleyes confused twisted No mniej pofaldowany, mniej mniej, bruzdek mniej i płytsze, azadurzo chcecie myslec biggrin Ale jestem WStretny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:17 pm
Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile ninja czasami zamykacie bo nie da sie od was wydobyc o co chodzi jak jest jakis problem i przez to sa jeszcze wieksze problemy bo kobieta chce wiedziec a wy milczcyie bo samo sie ulozy rofl xp twisted Bo najczesciej niechodzi o nic, a wy myslicie ze chodzi o was i cos strasznego sie dzieje. Tak naprawde nic nie jest, no ale kobiecy mozg jest mniej pofałdowany i myslicie prosto linijnie. Ktos niechce mowic to znaczy ze sie katastrofa wydarzyła. Drażycie do niczego wpadacie w panieke, paranoja. I z kobietami sie o 99% sprawach niegada. no tak juz jest ze kobiety sie troszcza o to by bylo dobrze a efekt jest taki ze konczy sie zle...instynk macierzynski dziala sweatdrop ...kufa mnie pofaldowany... rolleyes confused twisted No mniej pofaldowany, mniej mniej, bruzdek mniej i płytsze, azadurzo chcecie myslec biggrin Ale jestem WStretny biggrin rolleyes tia poprostu uroczy az do bolu rolleyes tia najlepiej jakby kobiety sluzyly tylko do rodzenia dzieci i innych spraw zwaizanych z prokreacja rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:20 pm
Twisted_Exile rolleyes tia poprostu uroczy az do bolu rolleyes tia najlepiej jakby kobiety sluzyly tylko do rodzenia dzieci i innych spraw zwaizanych z prokreacja rolleyes twisted Eeee ... nie. Ale fakt faktem wy zadurza knujecie myslicie i przesadzacie. z prostego zrobicie krzywe a z krzywego niewiadomo co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:21 pm
Konio Twisted_Exile rolleyes tia poprostu uroczy az do bolu rolleyes tia najlepiej jakby kobiety sluzyly tylko do rodzenia dzieci i innych spraw zwaizanych z prokreacja rolleyes twisted Eeee ... nie. Ale fakt faktem wy zadurza knujecie myslicie i przesadzacie. z prostego zrobicie krzywe a z krzywego niewiadomo co. ale za to wy sie nie nudzicie blaugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:22 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile rolleyes tia poprostu uroczy az do bolu rolleyes tia najlepiej jakby kobiety sluzyly tylko do rodzenia dzieci i innych spraw zwaizanych z prokreacja rolleyes twisted Eeee ... nie. Ale fakt faktem wy zadurza knujecie myslicie i przesadzacie. z prostego zrobicie krzywe a z krzywego niewiadomo co. ale za to wy sie nie nudzicie blaugh twisted Uwierz mi nudzimy sie i to jak cholera. Dlatego wymyslilsimy sport i Bary ze stripzizem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:24 pm
Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile rolleyes tia poprostu uroczy az do bolu rolleyes tia najlepiej jakby kobiety sluzyly tylko do rodzenia dzieci i innych spraw zwaizanych z prokreacja rolleyes twisted Eeee ... nie. Ale fakt faktem wy zadurza knujecie myslicie i przesadzacie. z prostego zrobicie krzywe a z krzywego niewiadomo co. ale za to wy sie nie nudzicie blaugh twisted Uwierz mi nudzimy sie i to jak cholera. Dlatego wymyslilsimy sport i Bary ze stripzizem. =="czemu ja wogole z Toba rozmawiam==" nigdy kobieta nie zreozumie faceta a facet kobiety(no chyba ze jest....) ta rozmowa nie ma najmniejszego sensu twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:27 pm
Twisted_Exile =="czemu ja wogole z Toba rozmawiam==" nigdy kobieta nie zreozumie faceta a facet kobiety(no chyba ze jest....) ta rozmowa nie ma najmniejszego sensu twisted Bo mnie lubisz. alez ma ma. Kobety to tacy faceci, "pomijam tu fizyznosc" Ktozy lubia pierdoły i mysla, ze swiat jest zły i wogole wszystko jest do dupy, i ze tzreba kupic buty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:28 pm
Konio Twisted_Exile =="czemu ja wogole z Toba rozmawiam==" nigdy kobieta nie zreozumie faceta a facet kobiety(no chyba ze jest....) ta rozmowa nie ma najmniejszego sensu twisted alez ma ma. Kobety to tacy faceci, "pomijam tu fizyznosc" Kturzy lubie pierdoły i mysla, ze swiat jestzły i wogole wszystko jest do dupy, i ze tzreba kupic buty. domokun bo to faceci sprawiaja ze swiat jest do dupy...i nie sporwadzaj wszystkich kobiet do tych co jedynie marza o kupnie nowych butow czy czegos stressed twisted Edit kto powiedzial ze lubie? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|