|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:19 pm
[madog] czesc Delein! witam reszte online. wrocilem do swiata zywych. xd A w jakimze to piekielnym, swiecie przebywales tyle czasu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:20 pm
Omega Sun [madog] widze kolejna sesja terapeutyczna na gaii. wink Omi pamietam ze jak gadalismy (przd)ostatnim razem (wieki temu) tez mamrotalas o nierozumieniu czyjegos postepowania, wspominajac na twoje wczesniejsze nazekania na innych stwierdzam, ze tobie to juz chyba tak zostanie i ty sie nie zmienisz xp Nie pamietam, ale skoro tak twierdzisz, to nie mam powodu zeby Ci nie wierzyc. Ok, jestem wstretna, na wszystkich narzekam, wszystko moja wina-niech bedzie xp Omes nie to mialem na mysli. wcale nie twierdze ze ty jestes wstretna. chodzi mi o to ze tobie ciagle(?) przytrafialy/przytrafialy sie takie sytuacje. a potem smecisz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:23 pm
Delein [madog] czesc Delein! witam reszte online. wrocilem do swiata zywych. xd A w jakimze to piekielnym, swiecie przebywales tyle czasu? w agencji pracowalem obstawiajac bramke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:24 pm
[madog] Omes nie to mialem na mysli. wcale nie twierdze ze ty jestes wstretna. chodzi mi o to ze tobie ciagle(?) przytrafialy/przytrafialy sie takie sytuacje. a potem smecisz smile Bo kobieca natura jest tak skonstruowana, ze jak ma problem to szuka wsparcia psychicznego u innych ludzi dzielac sie z nimi tym co ja drazni, a faceci w takich samych sytuacjach zamykaja sie w sobie i nie wiadomo o co im chodzi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:25 pm
[madog] Delein [madog] czesc Delein! witam reszte online. wrocilem do swiata zywych. xd A w jakimze to piekielnym, swiecie przebywales tyle czasu? w agencji pracowalem obstawiajac bramke xd O wrau, ambitnie :] Omi- swieta racja...ale jezeli chodzi o facetow, to sa wyjatki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:30 pm
Delein O wrau, ambitnie :] Omi- swieta racja...ale jezeli chodzi o facetow, to sa wyjatki wink Deli ty sobie chyba nawet nie zdajesz sprawy jakie to odpowiedzialne i powzne stanowisko xp a co do tych wyjatkow to np ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:32 pm
[madog] Delein O wrau, ambitnie :] Omi- swieta racja...ale jezeli chodzi o facetow, to sa wyjatki wink Deli ty sobie chyba nawet nie zdajesz sprawy jakie to odpowiedzialne i powzne stanowisko xp a co do tych wyjatkow to np ja xd Oj jakto nie zdaje sobie sprawy...znaczy nigdy nie stalam na bramce, ale niejedna akcje widzialam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:34 pm
Delein Oj jakto nie zdaje sobie sprawy...znaczy nigdy nie stalam na bramce, ale niejedna akcje widzialam XD wlasnie widze jak sobie sprawe zdajesz xd xd xd xd ale to moze ta moja mala precyzyjnosc blaugh moja agencja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:36 pm
przecietny Delein Oj jakto nie zdaje sobie sprawy...znaczy nigdy nie stalam na bramce, ale niejedna akcje widzialam XD wlasnie widze jak sobie sprawe zdajesz xd xd xd xd ale to moze ta moja mala precyzyjnosc blaugh moja agencjaNo dobra... Co to jest XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:39 pm
przecietny Delein Oj jakto nie zdaje sobie sprawy...znaczy nigdy nie stalam na bramce, ale niejedna akcje widzialam XD wlasnie widze jak sobie sprawe zdajesz xd xd xd xd ale to moze ta moja mala precyzyjnosc blaugh moja agencjaA Ty nie miales przypadkiem wlasnej firmy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:42 pm
Dobra Paszczurki, ide spac...jutro polonezowa proba generalna, trza byc o silach... dobranoc! ^_~ *puff8 *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:43 pm
Delein przecietny Delein Oj jakto nie zdaje sobie sprawy...znaczy nigdy nie stalam na bramce, ale niejedna akcje widzialam XD wlasnie widze jak sobie sprawe zdajesz xd xd xd xd ale to moze ta moja mala precyzyjnosc blaugh moja agencjaNo dobra... Co to jest XD rzadowe barachlo ktorego celem jest gnebienie polskich rolnikow a ja jestem naczelnym katem i oprawca w/w Omi - stare dzieje, dawno i nieprawda. obecnie jestem w stadium planowania ucieczki z tego badziewia (zmiana przepisow po ktorej rolnicy beda w nas kamieniami na ulicy rzucac) do poznania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:46 pm
Delein Dobra Paszczurki, ide spac...jutro polonezowa proba generalna, trza byc o silach... dobranoc! ^_~ *puff8 *znika* stodnioweczka sie kroi co? wink papatki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|