|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 12:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 12:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 12:49 pm
Tam od razu bez sensu... To, że coś jest trudne, albo nie zrozumiałe, nie znaczy, że nie ma przyczyny i nie prowadzi do skutku (sens). Może lepiej napić sie herbaci z miodem, cytryna i goździkami, zabazgrać kartkę długopisem, aż stanie się czarna, poczekać, jak emocje opadna i przemyślec wszystko na spokojnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 12:50 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 12:52 pm
Delein Tu sie nie zgodze...sa takie jednostki, ktore sa zlosliwe i wstretne BO TAK, dla wlasnej przyjemnosci, czy satysfakcji...to zaden powod nie jest... Tak, ale czerpanie radości z poniżania kogos świadczy o kompleksach i własnej, niskiej samoocenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 12:55 pm
Plastelina Delein Tu sie nie zgodze...sa takie jednostki, ktore sa zlosliwe i wstretne BO TAK, dla wlasnej przyjemnosci, czy satysfakcji...to zaden powod nie jest... Tak, ale czerpanie radości z poniżania kogos świadczy o kompleksach i własnej, niskiej samoocenie. No to jest chyba oczywiste... Omi- nie smutaj, ktokolwiek to jest i cokolwiek ci zrobil jest wstretna swinia zaslugujaca na stos...jezeli nie widzisz usprawiedliwienia dla tej osoby, mimo checi, to nie tlumaczy jej nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 12:55 pm
Plastelina Tam od razu bez sensu... To, że coś jest trudne, albo nie zrozumiałe, nie znaczy, że nie ma przyczyny i nie prowadzi do skutku (sens). Może lepiej napić sie herbaci z miodem, cytryna i goździkami, zabazgrać kartkę długopisem, aż stanie się czarna, poczekać, jak emocje opadna i przemyślec wszystko na spokojnie? Moze... Dzis nie mam czasu na wyciszanie emocji, bo musze sie skupic i nauczyc czegos na jutrzejsze kolo *wlacza przygnebiajace piosenki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 12:57 pm
Delein Omi- nie smutaj, ktokolwiek to jest i cokolwiek ci zrobil jest wstretna swinia zaslugujaca na stos...jezeli nie widzisz usprawiedliwienia dla tej osoby, mimo checi, to nie tlumaczy jej nic... dziekuje Del *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 12:59 pm
Omega Sun Delein Omi- nie smutaj, ktokolwiek to jest i cokolwiek ci zrobil jest wstretna swinia zaslugujaca na stos...jezeli nie widzisz usprawiedliwienia dla tej osoby, mimo checi, to nie tlumaczy jej nic... dziekuje Del *przytul* Alez nie ma sprawy... co do przygnebiajacych piosenek, to proponuje soudtracki...zapisane sa w nich wszystkie emocje, wiec nastroj tez moze ci sie poprawic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:13 pm
Plastelina Hm... sama nauka też może być forma wyciszenia? raczej dodatkowym bodzcem stresowym. Takie dziwne sytuacje zawsze spadaja na mnie kiedy powinnam byc pelna energii i skupiona xp Ok, koniec marudzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:13 pm
widze kolejna sesja terapeutyczna na gaii. wink Omi pamietam ze jak gadalismy (przd)ostatnim razem (wieki temu) tez mamrotalas o nierozumieniu czyjegos postepowania, wspominajac na twoje wczesniejsze nazekania na innych stwierdzam, ze tobie to juz chyba tak zostanie i ty sie nie zmienisz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:14 pm
Omega Sun Plastelina Hm... sama nauka też może być forma wyciszenia? raczej dodatkowym bodzcem stresowym. Takie dziwne sytuacje zawsze spadaja na mnie kiedy powinnam byc pelna energii i skupiona xp Ok, koniec marudzenia Skad ja to znam...jak ma sie walc to wszystko... Trzymam kciuki za jutro :3 Avsko Madog :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:18 pm
[madog] widze kolejna sesja terapeutyczna na gaii. wink Omi pamietam ze jak gadalismy (przd)ostatnim razem (wieki temu) tez mamrotalas o nierozumieniu czyjegos postepowania, wspominajac na twoje wczesniejsze nazekania na innych stwierdzam, ze tobie to juz chyba tak zostanie i ty sie nie zmienisz xp Nie pamietam, ale skoro tak twierdzisz, to nie mam powodu zeby Ci nie wierzyc. Ok, jestem wstretna, na wszystkich narzekam, wszystko moja wina-niech bedzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|