Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22478 22479 22480 22481 22482 22483 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:47 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:49 pm

Omega Sun
Captain

Plastelina

PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:49 pm

Omega Sun
wszystko jest bez sensu!

Tam od razu bez sensu... To, że coś jest trudne, albo nie zrozumiałe, nie znaczy, że nie ma przyczyny i nie prowadzi do skutku (sens). Może lepiej napić sie herbaci z miodem, cytryna i goździkami, zabazgrać kartkę długopisem, aż stanie się czarna, poczekać, jak emocje opadna i przemyślec wszystko na spokojnie?
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:50 pm

Plastelina

Plastelina

PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:52 pm

Delein
Tu sie nie zgodze...sa takie jednostki, ktore sa zlosliwe i wstretne BO TAK, dla wlasnej przyjemnosci, czy satysfakcji...to zaden powod nie jest...

Tak, ale czerpanie radości z poniżania kogos świadczy o kompleksach i własnej, niskiej samoocenie.
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:55 pm

Plastelina
Delein
Tu sie nie zgodze...sa takie jednostki, ktore sa zlosliwe i wstretne BO TAK, dla wlasnej przyjemnosci, czy satysfakcji...to zaden powod nie jest...

Tak, ale czerpanie radości z poniżania kogos świadczy o kompleksach i własnej, niskiej samoocenie.

No to jest chyba oczywiste...

Omi- nie smutaj, ktokolwiek to jest i cokolwiek ci zrobil jest wstretna swinia zaslugujaca na stos...jezeli nie widzisz usprawiedliwienia dla tej osoby, mimo checi, to nie tlumaczy jej nic...

Delein

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:55 pm

Plastelina
Omega Sun
wszystko jest bez sensu!

Tam od razu bez sensu... To, że coś jest trudne, albo nie zrozumiałe, nie znaczy, że nie ma przyczyny i nie prowadzi do skutku (sens). Może lepiej napić sie herbaci z miodem, cytryna i goździkami, zabazgrać kartkę długopisem, aż stanie się czarna, poczekać, jak emocje opadna i przemyślec wszystko na spokojnie?

Moze... Dzis nie mam czasu na wyciszanie emocji, bo musze sie skupic i nauczyc czegos na jutrzejsze kolo

*wlacza przygnebiajace piosenki*
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:57 pm

Delein

Omi- nie smutaj, ktokolwiek to jest i cokolwiek ci zrobil jest wstretna swinia zaslugujaca na stos...jezeli nie widzisz usprawiedliwienia dla tej osoby, mimo checi, to nie tlumaczy jej nic...

dziekuje Del *przytul*

Omega Sun
Captain

Delein

PostPosted: Sun Jan 15, 2006 12:59 pm

Omega Sun
Delein

dziekuje Del *przytul*

Alez nie ma sprawy...
co do przygnebiajacych piosenek, to proponuje soudtracki...zapisane sa w nich wszystkie emocje, wiec nastroj tez moze ci sie poprawic...
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 1:00 pm

Plastelina

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Jan 15, 2006 1:13 pm

Plastelina
Hm... sama nauka też może być forma wyciszenia?

raczej dodatkowym bodzcem stresowym. Takie dziwne sytuacje zawsze spadaja na mnie kiedy powinnam byc pelna energii i skupiona xp

Ok, koniec marudzenia
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 1:13 pm

widze kolejna sesja terapeutyczna na gaii. wink Omi pamietam ze jak gadalismy (przd)ostatnim razem (wieki temu) tez mamrotalas o nierozumieniu czyjegos postepowania, wspominajac na twoje wczesniejsze nazekania na innych stwierdzam, ze tobie to juz chyba tak zostanie i ty sie nie zmienisz xp

przecietny

Delein

PostPosted: Sun Jan 15, 2006 1:14 pm

Omega Sun
Plastelina
Hm... sama nauka też może być forma wyciszenia?

raczej dodatkowym bodzcem stresowym. Takie dziwne sytuacje zawsze spadaja na mnie kiedy powinnam byc pelna energii i skupiona xp

Ok, koniec marudzenia

Skad ja to znam...jak ma sie walc to wszystko...
Trzymam kciuki za jutro :3

Avsko Madog :]
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 1:18 pm

[madog]
widze kolejna sesja terapeutyczna na gaii. wink Omi pamietam ze jak gadalismy (przd)ostatnim razem (wieki temu) tez mamrotalas o nierozumieniu czyjegos postepowania, wspominajac na twoje wczesniejsze nazekania na innych stwierdzam, ze tobie to juz chyba tak zostanie i ty sie nie zmienisz xp

Nie pamietam, ale skoro tak twierdzisz, to nie mam powodu zeby Ci nie wierzyc. Ok, jestem wstretna, na wszystkich narzekam, wszystko moja wina-niech bedzie xp

Omega Sun
Captain

przecietny

PostPosted: Sun Jan 15, 2006 1:18 pm

Delein
Avsko Madog :]

czesc Delein! witam reszte online. wrocilem do swiata zywych. xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22478 22479 22480 22481 22482 22483 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games