|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:02 am
Ja mam jedno pytanko.Mogę je zadać??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:02 am
herubinek Dobra ja musze lecieć... *wstaje i zostawia chmoorke lethiel* Nara *kieruje sie ku wyjściu* 4laugh dziekooje whee *podbiega za nim i przytula* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:05 am
Natalii Ja mam jedno pytanko.Mogę je zadać??? biggrin lol... pytaj 3nodding ... tylko do kogo tio pytanko ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:07 am
witam was !!!! dawno z ami nie gdałam! jak tam (własnie jestem w szkole na kompie hie hie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:09 am
wired_00 witam was !!!! dawno z ami nie gdałam! jak tam (własnie jestem w szkole na kompie hie hie) witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:11 am
Lethiel wired_00 witam was !!!! dawno z ami nie gdałam! jak tam (własnie jestem w szkole na kompie hie hie) witaj 4laugh *przytulas* hrjka jak tam? omineło mni coś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:14 am
Kurcze Muezzin poleciał do domku....już jest mi smutno....Lathiel mogę wskoczyć do Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:14 am
no , ej no , nie ch ktos ze mna rozmawia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:18 am
Natalii Kurcze Muezzin poleciał do domku....już jest mi smutno....Lathiel mogę wskoczyć do Ciebie? *odchyla kawalek chmoorki* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:18 am
wired_00 no , ej no , nie ch ktos ze mna rozmawia Siemka co porabiasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:21 am
Lethiel Natalii Kurcze Muezzin poleciał do domku....już jest mi smutno....Lathiel mogę wskoczyć do Ciebie? *odchyla kawalek chmoorki* 3nodding Dzięki bardzo!! biggrin Mam pytanie dlaczego wszystkim przeszkadzało ostatnio że piszę wielkimi literami?Nie rozumiem dostałam wtedy taki opieprz że hej!!!! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:22 am
Natalii wired_00 no , ej no , nie ch ktos ze mna rozmawia Siemka co porabiasz? jestem w szkole , i jest tuttaj niezła rozróba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:22 am
Natalii Lethiel Natalii Kurcze Muezzin poleciał do domku....już jest mi smutno....Lathiel mogę wskoczyć do Ciebie? *odchyla kawalek chmoorki* 3nodding Dzięki bardzo!! biggrin Mam pytanie dlaczego wszystkim przeszkadzało ostatnio że piszę wielkimi literami?Nie rozumiem dostałam wtedy taki opieprz że hej!!!! sad eek .. przeszkadzalo ?? kiedy i komu ??... nie rozumiem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|