|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:02 pm
Omega Sun Twisted_Exile podejrzewam ze nie masz ninja band blaugh rofl mrgreen twisted mialam zaraz jak sie pokazaly- jedna oddalam, a druga sprzedalam za... 4-5k, bo wtedy mi sie nie podobaly... Kage sprzedal rogi za 8k ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:04 pm
Omega Sun Romanie, nie wstawiaj takich olbrzymich rysunkow (tylko linki do nich) stressed ja pierdzielę, karniaka mu pieprznij, a nie ostrzegasz... czy ty się boisz, że ci palec odpadnie jak kogoś potraktujesz okrutniej niż prosząc o spokój? nie pojmuję polityki twojej i Tao
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:06 pm
MarianKanapowiec Omega Sun Romanie, nie wstawiaj takich olbrzymich rysunkow (tylko linki do nich) stressed ja pierdzielę, karniaka mu pieprznij, a nie ostrzegasz... czy ty się boisz, że ci palec odpadnie jak kogoś potraktujesz okrutniej niż prosząc o spokój? nie pojmuję polityki twojej i Tao Przeciez na razie jeszcze nic takiego nie zrobil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:09 pm
ucieszycie sie wlasnie bo was opuszczam i ide grac w tibie ahh.. ludzie mnie po prostu uwielbiaja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:10 pm
Ibris Kage sprzedal rogi za 8k ;_; ja swoje tez sprzedalam, do dzis ten itemek w ogole mi sie nie podoba Nox, czemu sprzedajesz wszystkie swoje rzeczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:10 pm
no ateraz ponawiam prozbe niech mi ktos moja galerie i nowy rysunek podbije moja galeria
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:11 pm
Omega Sun Ibris Kage sprzedal rogi za 8k ;_; ja swoje tez sprzedalam, do dzis ten itemek w ogole mi sie nie podoba Nox, czemu sprzedajesz wszystkie swoje rzeczy? bo jak je sprzedam wreszcie mnie bedzie stac na moje mazenie nightmare scarf crying biggrin crying biggrin crying biggrin heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:13 pm
no a przynajmniej mialbym polowe drogi za soba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:15 pm
nox123 bo jak je sprzedam wreszcie mnie bedzie stac na moje mazenie nightmare scarf crying biggrin crying biggrin crying biggrin heart heart heart heart heart powodzenia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:20 pm
Witam, ja tam tylko na chwile ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:21 pm
Omega Sun nox123 bo jak je sprzedam wreszcie mnie bedzie stac na moje mazenie nightmare scarf crying biggrin crying biggrin crying biggrin heart heart heart heart heart powodzenia smile dzieki przyda sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|