|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:38 pm
nox123 Kimagure-chan kurde.... przydaloby sie jakis sklepik z rysunkami otworzyc.... sweatdrop a masz swoje rysunki na artarenie??? eee... nawet na kompie nie mam ani jednego blaugh ale załatwiam sobie skaner.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:39 pm
czy mowisz ze moze ja powninienem ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:40 pm
Kimagure-chan nox123 Kimagure-chan kurde.... przydaloby sie jakis sklepik z rysunkami otworzyc.... sweatdrop a masz swoje rysunki na artarenie??? eee... nawet na kompie nie mam ani jednego blaugh ale załatwiam sobie skaner.... xd wiesz ja teraz troche rysowanie olej bo bede sie uczyl JAponskiego biggrin samemu co prawda ale zawsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:46 pm
czyzbym zostal sam no coz to ja ide lulu jutro rano mosze wstac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:46 pm
o tutaj prosze bardzo przyjaciel maniek zapuscil mi swoje rysunki  
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:51 pm
Kimagure-chan hej wszystkim.... ale ze mnie głupek.... sprzedalam ninja hb i kupilam g laurels i m gaia tshirt.... puzniej zamienilam g laurels na penguin slippers.... w tym czesie ninja hb zdrozala o 20 k.... domokun domokun czemu nie powiedzialas, ze chcesz sprzedac?! Ja bym Ci zaplacila wartosciowymi, starymi envelopami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:52 pm
Romanie, nie wstawiaj takich olbrzymich rysunkow (tylko linki do nich) stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:55 pm
zabierz stad teog debila albo czyjegos mula gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:55 pm
Omega Sun Kimagure-chan hej wszystkim.... ale ze mnie głupek.... sprzedalam ninja hb i kupilam g laurels i m gaia tshirt.... puzniej zamienilam g laurels na penguin slippers.... w tym czesie ninja hb zdrozala o 20 k.... domokun domokun czemu nie powiedzialas, ze chcesz sprzedac?! Ja bym Ci zaplacila wartosciowymi, starymi envelopami! podejrzewam ze nie masz ninja band blaugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:57 pm
Twisted_Exile zabierz stad teog debila albo czyjegos mula gonk twisted *lurk lurk* dla mnie wszyscy jestescie rowni, nie widze debila rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
interesuje kogos cos co mam na sobie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Romanie, nie wstawiaj takich olbrzymich rysunkow (tylko linki do nich) stressed przepraszam to sie wiecej nie powtorzy blagam o wybaczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:58 pm
Twisted_Exile podejrzewam ze nie masz ninja band blaugh rofl mrgreen twisted mialam zaraz jak sie pokazaly- jedna oddalam, a druga sprzedalam za... 4-5k, bo wtedy mi sie nie podobaly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|