|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:53 am
YumiTao Oi Pikna mrgreen
mam taką malusią prośbusie do Ciebie ninja mogłabyś mi zmajstrować siga z moim avkiem ? powiedz ile chcesz to sie postram uzbierać do wielkanocy .. O, w sam raz ;P Na Wielkanoc moze sie wyrobie...
A tak na powaznie - co obiecalam, to obiecalam, ale teraz daje sobie spokoj z rysunkami dla innych. Wybacz. Moze w przyplywie dobrych checi. I tak bede miala troche bazgrolenia dla tajniackiego_projektu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:59 am
tak wiec z racji iz nie dzieje sie nic ciekawego , a ja jestem w stanie bardziej zlym jak dobrym pragne z tego miejsca was serdecznie porzegnac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:06 am
EvilYuki A ja i tak jestem za glankami... Glanki wcale nie są ciepłe ... idzie w nich zamarznąć, no chyba że nałożymy warstwowo skarpeciurki ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:08 am
EvilYuki A ja i tak jestem za glankami... Mnie sie po prostu nie chcialo obuwia zmieniac...
Yumis *glasku glasku* Kryzys tworczy - owszem ^^ Ale z przeblyskami, sigi porobilam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:13 am
Ibris EvilYuki A ja i tak jestem za glankami... Mnie sie po prostu nie chcialo obuwia zmieniac...
Yumis *glasku glasku* Kryzys tworczy - owszem ^^ Ale z przeblyskami, sigi porobilam biggrin Posztępy, czyli nie jest z Tobą ,az tak zle jak ze mną... ninja
Chyba pozostaje mi Kagura pomęczyc o tego sigura ... pirate nie masz chyba nic przeciwko ? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:16 am
YumiTao Ibris EvilYuki A ja i tak jestem za glankami... Mnie sie po prostu nie chcialo obuwia zmieniac...
Yumis *glasku glasku* Kryzys tworczy - owszem ^^ Ale z przeblyskami, sigi porobilam biggrin Posztępy, czyli nie jest z Tobą ,az tak zle jak ze mną... ninja
Chyba pozostaje mi Kagura pomęczyc o tego sigura ... pirate nie masz chyba nic przeciwko ? cool On ma na pewno wiecej czasu niz ja ^^ Ale nie wiem, czy bedzie mu sie chcialo... ;> Leniwe to takie, ale kochane <3
I nie jest az tak zle z moja wena jak z Toba raczej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:21 am
witam wszystkich... zjebów... zjebików... a przede wszystkim mojego pasożyta emocjonalnego Hrabiego Ozzwalda... powitajcie mnie WHOREalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:31 am
MarianKanapowiec witam wszystkich... zjebów... zjebików... a przede wszystkim mojego pasożyta emocjonalnego Hrabiego Ozzwalda... powitajcie mnie WHOREalnie Oi ! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|