|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:18 am
YumiTao Oi !
co to za pustki ? rolleyes rozpuściliście sie ... ! bo z cukru jestesmy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:26 am
Aidanna YumiTao Oi !
co to za pustki ? rolleyes rozpuściliście sie ... ! bo z cukru jestesmy ninja *lize ja po policzku* faktycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:26 am
Aidanna YumiTao Oi !
co to za pustki ? rolleyes rozpuściliście sie ... ! bo z cukru jestesmy ninja *liz ,liz*
bark Ci tylko odpowiedniego opakowania ... 3nodding
Oi Rynn.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:27 am
ciag dalszy z prawa cywilnego, musze to zrobic dzisiaj, bo mam jeszcze mase innych rzeczy do opracowania, a w tygodniu mi sie nie zechce. Szczerze mowiac wolalabym sie nauczyc calego kodeksu na pamiec niz robic te wszystkie obliczenia i uczyc sie na kolo z finansow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:28 am
cyść ... pirate
#PEarl Jam - Undone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:29 am
AAaaa!! co wy wszyscy mnie lizecie!! co ja jestem jakas grupowa lizawka! gonk
*chowa sie* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:31 am
YumiTao cyść ... pirate
#PEarl Jam - Undone. witam kobitke ktora zauwazyla moja skromna osobe :* co sie dzieje bo ja lekko snieta jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:32 am
Aidanna AAaaa!! co wy wszyscy mnie lizecie!! co ja jestem jakas grupowa lizawka! gonk *chowa sie* gonk Sama slodycz blaugh hehe cześć wszyskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:32 am
Ridsu YumiTao cyść ... pirate
#PEarl Jam - Undone. witam kobitke ktora zauwazyla moja skromna osobe :* co sie dzieje bo ja lekko snieta jestem ja to zem narazie jest lizawka!! gonk i tyle wiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:34 am
Aidanna Ridsu YumiTao cyść ... pirate
#PEarl Jam - Undone. witam kobitke ktora zauwazyla moja skromna osobe :* co sie dzieje bo ja lekko snieta jestem ja to zem narazie jest lizawka!! gonk i tyle wiem ninja proponuje namelac na kazdego z osobna jesli ci to przeszkadza, najlepsze taka mela z glebi duszy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 10:34 am
Omega Sun ciag dalszy z prawa cywilnego, musze to zrobic dzisiaj, bo mam jeszcze mase innych rzeczy do opracowania, a w tygodniu mi sie nie zechce. Szczerze mowiac wolalabym sie nauczyc calego kodeksu na pamiec niz robic te wszystkie obliczenia i uczyc sie na kolo z finansow xp a ja sie chyba nie zdołam niczego dzisiaj nauczyć ,chociaż miałabym już z głowy to i owo ... znowu opanowała mnie siła wyzsza - zawroty głowy - i nic na to nie poradze domokun ... zaczne chyba biegac kuna ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|