|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:54 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:55 pm
Mr. Smokey Knif to taki hm... trick ? Tzn taki.. sposob ! tak wlasnie o to slowo mi chodziło ! twisted trick jesli chodzi o wlaczenie kilku stron i odswiezanie ca 5 sekund to juz tego nie stosuje rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:58 pm
Twisted_Exile Mr. Smokey Knif to taki hm... trick ? Tzn taki.. sposob ! tak wlasnie o to slowo mi chodziło ! twisted trick jesli chodzi o wlaczenie kilku stron i odswiezanie ca 5 sekund to juz tego nie stosuje rofl mrgreen twisted a masz cos nowego bardziej wydajniejszego ?? smile twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:59 pm
O, czyzby moje podejrzenia okazały sie słuszne? XD
BTW, chyba zaraz ide spać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:59 pm
Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey Knif to taki hm... trick ? Tzn taki.. sposob ! tak wlasnie o to slowo mi chodziło ! twisted trick jesli chodzi o wlaczenie kilku stron i odswiezanie ca 5 sekund to juz tego nie stosuje rofl mrgreen twisted a masz cos nowego bardziej wydajniejszego ?? smile twisted tak ale to wymaga sprytu i szybkosci rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 3:01 pm
Twisted_Exile Mr. Smokey Twisted_Exile Mr. Smokey Knif to taki hm... trick ? Tzn taki.. sposob ! tak wlasnie o to slowo mi chodziło ! twisted trick jesli chodzi o wlaczenie kilku stron i odswiezanie ca 5 sekund to juz tego nie stosuje rofl mrgreen twisted a masz cos nowego bardziej wydajniejszego ?? smile twisted tak ale to wymaga sprytu i szybkosci rofl mrgreen twisted to moze sie podzielisz z nami swoja słodką tajemnicą ?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 3:02 pm
Prosimy biggrin
Chociaz pewnie ja i tak nie będe umiała zrobić z tego pożytku xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Plastelina O, czyzby moje podejrzenia okazały sie słuszne? XD BTW, chyba zaraz ide spać nie nie wydaja ci sie sluszne ?Smokey jesli juz to peema moge powiedziec rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile mrgreen widze ze magicznego slowa tez nie znasz mrgreen rofl twisted ninja ładnie prooooooooooszeeeee wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ej no co sie wszyscy tak na mnie rzucili sa baogasi na tej gildi mrgreen twisted
rrany nie dadza czlowiekowi pozycz...jedno slowo market rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 3:04 pm
Twisted_Exile ej no co sie wszyscy tak na mnie rzucili sa baogasi na tej gildi mrgreen twisted prosze powiedz wink błagam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 3:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 3:07 pm
Twisted_Exile ej no co sie wszyscy tak na mnie rzucili sa baogasi na tej gildi mrgreen twisted rrany nie dadza czlowiekowi pozycz...jedno slowo market rofl mrgreen twisted eee... sweatdrop zagłupia jestem..... a dokładniej? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|