|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:54 pm
Inspirowana twoja sugestią :p Jeszcze na mnie wine zwalasz, oj, jak możesz, moja dusza krwawi xD No nic, chyba czas iść spać, bo mi odbija... a tak chciałam dzisaj sobie uciułać na spodnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:57 pm
*kaszl kaszl* czyśc nudziarze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:58 pm
Baliaur *kaszl kaszl* czyśc nudziarze ninja ninja kogo uwarzasz za nudziarza? gdzie to sie szlaja co scream mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:00 pm
Twisted_Exile Baliaur *kaszl kaszl* czyśc nudziarze ninja ninja kogo uwarzasz za nudziarza? gdzie to sie szlaja co scream mrgreen twisted caly swiat jest beznadziejnie nudny neutral a to tu to tam sie szlajam..... ninja
ferie mam 4laugh heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:00 pm
Twisted_Exile -> pominęłam Cie ;p Chociaz to może lepiej, że nie zaliczyłam cie do grona nudziarzy xD
(już widze, jak mnie zaraz reszta zacznie kamieniować _^_)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:01 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur *kaszl kaszl* czyśc nudziarze ninja ninja kogo uwarzasz za nudziarza? gdzie to sie szlaja co scream mrgreen twisted caly swiat jest beznadziejnie nudny neutral a to tu to tam sie szlajam..... ninja
ferie mam 4laugh heart heart *szturch* cu jest? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:03 pm
Charmie_Hiwatari Twisted_Exile -> pominęłam Cie ;p Chociaz to może lepiej, że nie zaliczyłam cie do grona nudziarzy xD (już widze, jak mnie zaraz reszta zacznie kamieniować _^_) ninja ale my wszysycy jestesmy nudziarzami szarymi osobowosciami nikt sie nie wyroznia i wogole za co mieliby Ci ukamieniowac rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uuu~ Czuje się nie(po)czytalna... Pies lezy obok na fotelu i mruczy jak kot. _^_ No nic, nabijam dalej :p Czy mnie czytacie, czy nie xD Dostane dzisiaj te swoje spodnie! (postanowienie godne nooba xP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:04 pm
branoc Omisienieczko kochana*rzuca w jej tyl glwoy blotem* 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:05 pm
Twisted_Exile *szturch* cu jest? twisted w sumie to nic neutral niewazne z reszta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:08 pm
hej wszystkim blaugh
gdzie moge zmienic nicka postaci?? tak pozmieniali ze nic nie można znalezc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|