|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:08 pm
Charmie_Hiwatari Ej, a teraz co taka cisza? To, ze nie mam ubranego awatarka powinno działac raczej przyciągająco :p Hej ludziska, zjawcie sie :p ninja wszyscy albo baluja albo sie ucza do sesji stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:09 pm
elooooo ziom rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:09 pm
Twisted_Exile Charmie_Hiwatari Ej, a teraz co taka cisza? To, ze nie mam ubranego awatarka powinno działac raczej przyciągająco :p Hej ludziska, zjawcie sie :p ninja wszyscy albo baluja albo sie ucza do sesji stressed twisted ja jeszcze do sesji sie nie ucze... najpierw musze jeszcze cwiczenia zaliczyc... i moze wrescie ksiazki kupic zeby na tydzien przed sesja zaczac sie uczyc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:10 pm
Ozzwald Twisted_Exile Charmie_Hiwatari Ej, a teraz co taka cisza? To, ze nie mam ubranego awatarka powinno działac raczej przyciągająco :p Hej ludziska, zjawcie sie :p ninja wszyscy albo baluja albo sie ucza do sesji stressed twisted ja jeszcze do sesji sie nie ucze... najpierw musze jeszcze cwiczenia zaliczyc... i moze wrescie ksiazki kupic zeby na tydzien przed sesja zaczac sie uczyc blaugh ninja a nie lepiej wyporzyczyc ksiazki? mrgreen twisted ja wlasnie pisze referat o transwestytach na zaliczenie rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:19 pm
Ozzwald ja jeszcze do sesji sie nie ucze... najpierw musze jeszcze cwiczenia zaliczyc... i moze wrescie ksiazki kupic zeby na tydzien przed sesja zaczac sie uczyc blaugh a juz myslalam, ze tylko ja kupuje ksiazki przed sesja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:21 pm
Omega Sun Ozzwald ja jeszcze do sesji sie nie ucze... najpierw musze jeszcze cwiczenia zaliczyc... i moze wrescie ksiazki kupic zeby na tydzien przed sesja zaczac sie uczyc blaugh a juz myslalam, ze tylko ja kupuje ksiazki przed sesja xd ja tez mam taki zamiar... wole sobie te ksiazki kupic niz wypozyczac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:21 pm
Twisted_Exile to Ty tego na ocdzien nie robisz wink rofl mrgreen twisted no nie.. czasem robie to co mi zadali z programowania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|