|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:39 am
Omega Sun Twisted_Exile nie da sie chyba pluc przywyczaic do do smogu mrgreen twisted no nie wiem, ja to sobie tak wykombinowalam na zasadzie ewolucyjnopodobnej- ze niby organizm przystosowuje sie do szkodliwych warunkow rofl tak sie przystosowuje ze dostaje raka pluc wink dobra mykam papapapa mrgreen twisted EDIT przystosowanie jest to chyba ze jak plaisz nie kreci Ci sie w glowei nie chce zygac inaczej organiz juz nie probuje usuwac szkodliwych toksyn z organizmu tylko z nim zyje mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:49 am
co jest? tez sie czegos w dokumentacji doczytac nie mozesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:52 am
widze ze kionta ni odzyskalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 12:30 pm
ehh Romanie, chyba znow wszystkich wystraszyles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 12:54 pm
niestety sieje postrach nie tylko na tym forum domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 12:59 pm
Widzisz, Romuś, drzemie w tobie jakaś tajemnicza moc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:00 pm
roman_zbawicieL niestety sieje postrach nie tylko na tym forum domokun domokun domokun ninja xd albo wsrod dziewic xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:01 pm
Twisted_Exile roman_zbawicieL niestety sieje postrach nie tylko na tym forum domokun domokun domokun ninja xd albo wsrod dziewic xd ninja po prostu pierdole takie glupty ze ludzie mnie omijaja szerokim lukiem jak tylko mnie zobacza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:02 pm
roman_zbawicieL Twisted_Exile roman_zbawicieL niestety sieje postrach nie tylko na tym forum domokun domokun domokun ninja xd albo wsrod dziewic xd ninja po prostu pierdole takie glupty ze ludzie mnie omijaja szerokim lukiem jak tylko mnie zobacza ninja moze najwyzszy czas to msienic czy Tobie to odpowiada twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:02 pm
Nieprawda =) Jakos od 6 lat cie nie omijam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:06 pm
Ej, a teraz co taka cisza? To, ze nie mam ubranego awatarka powinno działac raczej przyciągająco :p Hej ludziska, zjawcie sie :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:07 pm
Charmie_Hiwatari Ej, a teraz co taka cisza? To, ze nie mam ubranego awatarka powinno działac raczej przyciągająco :p Hej ludziska, zjawcie sie :p oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|