|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:08 am
Omega Sun Mirabell Konio Mirabell czesc Psiolko, widze, ze jeszcze odlezyny po yetim masz na wlosach No hej ... Było by fajnie gdyby to było po Yetim. Nie wiem po czym to jest i to mnie niepokoji własnie. jest tez szansa, ze mocno siakims mlotem po glowie oberwales i dostales amnezji, dla tego nie wiesz moze to slad damskiej torebki ninja Jakiej torebki, ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:10 am
Konio Jakiej torebki, ... ninja normalnej. Moze zagladales jakiejs gaiance pod spodniczke i Ci przylala ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:12 am
Omega Sun Konio Jakiej torebki, ... ninja normalnej. Moze zagladales jakiejs gaiance pod spodniczke i Ci przylala ninja Raczej nie ... ale na uczelni ... cos mi swita.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:22 am
Konio Omega Sun Konio Jakiej torebki, ... ninja normalnej. Moze zagladales jakiejs gaiance pod spodniczke i Ci przylala ninja Raczej nie ... ale na uczelni ... cos mi swita. haha, oberwales na uczelni i twoj avek ma splaszczone wlosy. oto w jaki sposob mieszaja sie dwa swiaty... co Ty palisz!? odloz to NATYCHMIAST!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:24 am
Mirabell haha, oberwales na uczelni i twoj avek ma splaszczone wlosy. oto w jaki sposob mieszaja sie dwa swiaty... co Ty palisz!? odloz to NATYCHMIAST! wlasnie wlasnie- zgubny nalog. A podobno palenie bierne jest bardziej szkoldiwe niz czynne wiec on nas powolutku zabija crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:30 am
Omega Sun Mirabell haha, oberwales na uczelni i twoj avek ma splaszczone wlosy. oto w jaki sposob mieszaja sie dwa swiaty... co Ty palisz!? odloz to NATYCHMIAST! wlasnie wlasnie- zgubny nalog. A podobno palenie bierne jest bardziej szkoldiwe niz czynne wiec on nas powolutku zabija crying ninja poniewaz palacza "chroni" w jakis sposob filtr papierosa a palacz bierny na bezczela wdycha dym tak slyszalam ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:30 am
Dziękuje sweatdrop
Ach, żem nabiła xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:31 am
dobra ludziska, spadam zanim dostane raka pluc
cya! *poof!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:33 am
Twisted_Exile Omega Sun wlasnie wlasnie- zgubny nalog. A podobno palenie bierne jest bardziej szkoldiwe niz czynne wiec on nas powolutku zabija crying ninja poniewaz palacza "chroni" w jakis sposob filtr papierosa a palacz bierny na bezczela wdycha dym tak slyszalam ninja twisted myslalam, ze to wynika z tego, ze palacz jest przyzwyczajony do tego smogu a osoba niepalaca jest "niezahartowana" kurcze, a ja mieszkam z samymi palaczami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:34 am
Mirabell haha, oberwales na uczelni i twoj avek ma splaszczone wlosy. oto w jaki sposob mieszaja sie dwa swiaty... co Ty palisz!? odloz to NATYCHMIAST! albo się, kurwa, podziel... przez najbliższy tydzień mogę sobie oporowa dawać w gaz i ćpać... dziś mija rok odkiedy ostatni raz się zrobiłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:35 am
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun wlasnie wlasnie- zgubny nalog. A podobno palenie bierne jest bardziej szkoldiwe niz czynne wiec on nas powolutku zabija crying ninja poniewaz palacza "chroni" w jakis sposob filtr papierosa a palacz bierny na bezczela wdycha dym tak slyszalam ninja twisted myslalam, ze to wynika z tego, ze palacz jest przyzwyczajony do tego smogu a osoba niepalaca jest "niezahartowana" kurcze, a ja mieszkam z samymi palaczami xp nie da sie chyba pluc przywyczaic do do smogu mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:38 am
Twisted_Exile nie da sie chyba pluc przywyczaic do do smogu mrgreen twisted no nie wiem, ja to sobie tak wykombinowalam na zasadzie ewolucyjnopodobnej- ze niby organizm przystosowuje sie do szkodliwych warunkow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|