|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:50 am
rapidshare.de/files/10868404/forma1.AVI.html o to link tamten mi cos niewyszedl widze ze sie nie wyswietla; p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:51 am
~~lena-undesaid~~ Mirabell *poof!* witam! (na chwile wpadlem) normalnie LOL, ROFL, LMAO i co tam jeszcze jak sie wszyscy biednego newba czepiaja rofl siema te, wlasnie co oznacza lmao? laugh my a** off
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:51 am
~~lena-undesaid~~ Mirabell *poof!* witam! (na chwile wpadlem) normalnie LOL, ROFL, LMAO i co tam jeszcze jak sie wszyscy biednego newba czepiaja rofl siema te, wlasnie co oznacza lmao? tez do dzis nie wiedzialem xd LMAO= laughing my a** off
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:56 am
Mirabell czesc Psiolko, widze, ze jeszcze odlezyny po yetim masz na wlosach No hej ... Było by fajnie gdyby to było po Yetim. Nie wiem po czym to jest i to mnie niepokoji własnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:00 am
Konio Mirabell czesc Psiolko, widze, ze jeszcze odlezyny po yetim masz na wlosach No hej ... Było by fajnie gdyby to było po Yetim. Nie wiem po czym to jest i to mnie niepokoji własnie. jest tez szansa, ze mocno siakims mlotem po glowie oberwales i dostales amnezji, dla tego nie wiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:01 am
Mirabell jest tez szansa, ze mocno siakims mlotem po glowie oberwales i dostales amnezji, dla tego nie wiesz Watpie, raczej jak sie uchlałem crying to mi KuKus zrobił cos mało eleganckiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:03 am
Mirabell Konio Mirabell czesc Psiolko, widze, ze jeszcze odlezyny po yetim masz na wlosach No hej ... Było by fajnie gdyby to było po Yetim. Nie wiem po czym to jest i to mnie niepokoji własnie. jest tez szansa, ze mocno siakims mlotem po glowie oberwales i dostales amnezji, dla tego nie wiesz moze to slad damskiej torebki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:03 am
Konio Mirabell jest tez szansa, ze mocno siakims mlotem po glowie oberwales i dostales amnezji, dla tego nie wiesz Watpie, raczej jak sie uchlałem crying to mi KuKus zrobił cos mało eleganckiego. uuu... nawet nie chce myslec co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 11:04 am
Omega Sun Mirabell Konio Mirabell czesc Psiolko, widze, ze jeszcze odlezyny po yetim masz na wlosach No hej ... Było by fajnie gdyby to było po Yetim. Nie wiem po czym to jest i to mnie niepokoji własnie. jest tez szansa, ze mocno siakims mlotem po glowie oberwales i dostales amnezji, dla tego nie wiesz moze to slad damskiej torebki ninja albo slad damskiego mlota xd (pamieta ktos Ciy Huntera?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|