|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:31 am
zapisz sie na taek won do, naucz jakis trickow i idz do filmu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:33 am
Polishboy no wiesz skoro delikatny to panie takich lubią ostatnio wiec moze jakis ekskluzywny pan do towarzystwa - na tym mozna zarobic biggrin odpada... nie bede zdradzac mojej pani wole robote taka jak mowilem... ewentualnie moze szkola mi jakies platne praktyki znajdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:35 am
Ozzwald Polishboy no wiesz skoro delikatny to panie takich lubią ostatnio wiec moze jakis ekskluzywny pan do towarzystwa - na tym mozna zarobic biggrin odpada... nie bede zdradzac mojej pani wole robote taka jak mowilem... ewentualnie moze szkola mi jakies platne praktyki znajdzie no w sumie gdyby mi nie było zal forsy na nauke to bym sie skusil na te korki bo mam poprawke z matmy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:38 am
dobra lece - nara
BTW. LUDZIE SLUCHAJCIE JAPONSKIEGO ROCKA I PUNK-ROCKA!!!! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:39 am
Polishboy dobra lece - nara BTW. LUDZIE SLUCHAJCIE JAPONSKIEGO ROCKA I PUNK-ROCKA!!!! razz narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Pewnego dnia Chuck Norris szedł ulicą, mając ogromną erekcję. Nikt nie ocalał." blaugh rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:45 am
Kiray "Pewnego dnia Chuck Norris szedł ulicą, mając ogromną erekcję. Nikt nie ocalał." blaugh rofl mrgreen uu llaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:47 am
cześć wam *_* jej nareszcie weekend heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:47 am
cirilla-chan cześć wam *_* jej nareszcie weekend heart czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:49 am
zastanawia mnei zcemu tu jest tak cicho u.u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:51 am
Ozzwald Kiray "Pewnego dnia Chuck Norris szedł ulicą, mając ogromną erekcję. Nikt nie ocalał." blaugh rofl mrgreen uu llaaaa na joe rozpoczela sie nowa serja z Chuckiem w roli glownej Cirilla bo albo wszyscy pija albo sie ucza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:51 am
Kiray "Pewnego dnia Chuck Norris szedł ulicą, mając ogromną erekcję. Nikt nie ocalał." blaugh rofl mrgreen www.rotfl.pl tam jest dosyc fajny tekst o norrisie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|